Σελίδες

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Λαθραία υδροληψία από δημοτικό σύμβουλο!!!

Βάσει της κείμενης νομοθεσίας όταν ένας πελάτης  της ΔΕΥΑΔ υποπέσει στο αδίκημα της λαθραίας υδροληψίας  έχει ενδεχόμενες  ποινικές και οικονομικές συνέπειες.

Αυτά ισχύουν για τους απλούς δημότες-πολίτες.

Τι ισχύει όμως όταν ο πελάτης- καταναλωτής υποπίπτει κατ΄εξακολούθηση στο αδίκημα της λαθραίας υδροληψίας και είναι δημοτικός σύμβουλος;

Πέρα από τις ενδεχόμενες ποινικές ή οικονομικές κυρώσεις η λαθραία υδροληψία από δημοτικό σύμβουλο συνιστά μείζον πολιτικό ζήτημα; 

25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ante grapste poios eionai o magkas

Ανώνυμος είπε...

ο κιριος Χαρακιδης που λεει μεγαλα λογια εχει συμβουλο που κλεβει η εκλεβε νερο ;;;;

Ανώνυμος είπε...

pseftes apokleiete na lete alhtheia laspi petate pali papagalakia tou thwma. lete oti milate me stoixeia. oraia doste onomata kai stoixeia an exete pseftarades.

Ανώνυμος είπε...

δεν έχουν τα κότσια ......
αλλά δεν έχουν και στοιχεία .....

dramamini είπε...

Μπράβο τους και συγχαρητήρια σε όσους ψήφισαν τον εν λόγω δημοτικό σύμβουλο, φανταστήτε να είναι και κανένας αντιδήμαρχος εν ενεργεία θα έχει πολύ πλάκα. Απ'όσο γνωρίζω η κλοπή ποσίμου ύδατος συνιστά ποινικό αδίκημα, το λιγότερο που θα έχει να κάνει ο ( κύριος ) αυτός είναι να παραιτηθεί το συντομότερο δυνατόν. Αν παραμείνει στη θέση του και προσπαθήσουν να τον καλύψουν γίνονται συνένοχοι όλοι τους. Τότε ωραία πολιτική ηθική ( όση έχει μείνει ως τώρα ) θα διδάξουν στους Δραμινούς πολίτες. Είναι ότι χειρότερο μπορούσε να συμβεί στον Δήμο Δράμας, οι κυβερνώντες άσχημη κατηφόρα έχουν πάρει, έτσι όπως πάνε σε λίγο θα κλέψουν και τα πόμολα, κατά τα άλλα είναι αυτοί που είχαν ώς σημαία την κάθαρση και την διαφάνεια σε όλα, άρε κακόμοιρε Δραμινέ πολίτη, σκάσε και πλήρωνε τώρα, τα ήθελες και τα έπαθες. Η γιαγιά μου έλεγε όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι, είχε δεί τόσα στη ζωή της, τώρα καταλαβαίνω πόσο δίκιο είχε, εγώ θα συμπληρώσω ότι λάμπει δεν είναι χρυσός. Οσο για τους υπερασιστές της βρώμικης παρέας απ΄οτι ξέρω και στοιχεία και ονόματα υπάρχουν, μην βιάζεστε πολύ, το μαρτύριο της σταγόνας το ξέρετε; άν όχι θα το νιώσετε απ'εδώ και πέρα. Αργά-αργά και μαρτυρικά θα βγαίνουν τα στοιχεία θα έχει μεγάλη διάρκεια το μαρτύριό σας αυτό. Θα ακολουθήσουν και πολλά-πολλά άλλα.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΛΛΙΝΙΚΙΔΗΣ είπε...

ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ...ΛΕΤΕ????ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗ&ΖΩΗ???

Ανώνυμος είπε...

Οπα!!!!!! με τις βροχές αυτές φύτρωσε ο μαϊντανός...

ΓΙΟΒΑΝΑΚΟΣ είπε...

ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΛΕΥΤΕΡΑΚΗ..ΤΟΝ ΟΓΚΟΛΙΘΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ.
ΒΡΕ ΛΕΥΤΕΡΑΚΗ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ..ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΤΑ "ΦΡΟΥΤΑ" ΣΟΥ.
ΕΣΥ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΦΡΟΥΤΕΜΠΟΡΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΩΝ ΦΡΟΥΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ.
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.....

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΨΕΥΤΕΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΧΕΙ ΚΑΘΙΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο Κ.ΧΑΡΑΚΙΔΗΣ ΠΡΟ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΜΗΠΩΣ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ;;;;

Ανώνυμος είπε...

mas gkastrosate re palikaria. milisa me anthropo tis omadas xarakidi kai lene pws den exete tipota san stixio kai lete paparies afto to lene kai se olous tous simvouloys toys me entoli tis parataxis poli kai zwh. re mipos poylate paramithi kai kathomaste kai malonoyme tzampa sta kafenia??

Ανώνυμος είπε...

πρεπει άμεσα να δώσετε ονόμα γιατί θα είστε απλοί συκοφάντες.

Ανώνυμος είπε...

Άντε τον Χαρακίδα στον Ντάκο.Φτάνει η υποκρισία του Δημάρχου που νομίζει οτι μπορεί να μας δουλευει !!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Λευτερακη....
Εχεις δικιο αν κανει λαθραία υδροληψια.... ειναι κατακριτέος...

Οι ωραιοι απλως δεν πληρωνουν τον λογαριασμό τους ...και μπορούν να γραφουν οτι θέλουν..

Ετσι δεν ειναι?
ΥΓ Υπάρχει και η πάγια εντολή πληρωμης λογαριασμού σε περιπτωση που καποιος δεν προλαβαίνει να παει στα ταμεια της ΔΕΥΑΔ

Ανώνυμος είπε...

..... και ο μαϊντανός χρωστά?

Άλλοι κλέβουν , άλλοι δεν πληρώνουν...οι προηγούμενοι είχαν γενικούς, συμβούλους,κλπ... τελικά πως λειτουργεί η ΔΕΥΑΔ;

Ανώνυμος είπε...

ποιος είναι ο μαϊντανός βρε παιδιά..

Ανώνυμος είπε...

opa kai dikaologies exoun etoimes... tati den kseroun me tin pagia entoli pliromi... min kapoios ypiresiakos paragontas psaxnei parathiraki giati tha fygei o idios apo to parathiro gke gke ?????? afiste tis papares xarakidakia kai apantiste. ekleve kapoios dikos sas nero h oxi ?????

Ανώνυμος είπε...

Logistako eipes mia blakeia kai pos tha thn mazepseis tora

Ανώνυμος είπε...

καλα βρε ασχετε..τι ερωτηση ειναι αυτη...ποιος ειναι ο μαιντανος?
ο μεγας μαιντανος που ξεχωριζει ειναι ενας..ΛΕΥΤΕΡΑΚΗΣ ΚΑΛΛΙΝΙΚΙΔΗΣ..εχει επισκιασει με τις εμφανισεις του τα αλλα δυο παρατραγουδα..ΤΣΙΒΚΙΝΟΓΛΟΥ και ΚΑΠΤΑΙΝ ΜΕΤΑΞΑ.
χθες τον καμαρωσαμε στο ΣΤΑΡ..αλλα τον καπελωσε ο θωμας και δεν εδειξε το μεγαλειο του.

Ανώνυμος είπε...

αααααα συγνώμη..... δεν το κατάλαβα..

πάντως τον αδικείτε τον άνθρωπο....

Για υποψήφιο αντιπεριφερειαρχη τον κοβω πάντως... κάνει για την θέση ...

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΛΛΙΝΙΚΙΔΗΣ είπε...

ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ...ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ...Υ.Γ. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΜΟΥ...ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑ ΠΟΤΕ ΜΙΣΘΩΤΟΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΜΕΝΟΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3000 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΛΕΨΙΜΑΙΙΚΑ Π.Χ. ΠΟΛΛΑ ΠΛΑΚΙΔΙΑ,ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ,ΣΕΡΒΙΣ ΑΥΤΚΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΛΠ. ΚΛΠ. ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΕΚΛΕΨΑ ΠΟΤΕ ΤΑ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΜΟΥ..ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΩ ΣΤΗ ΔΕΥΑΔ ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΛΕΩ ΤΟ ΛΕΩ ΕΠΩΝΥΜΑ Υ.Γ. ΜΗΝ ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ ΤΟΣΟ...ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΟΥ...ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΤΕ ΔΙΟΤΙ ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΚΘΕΣΩ ΣΤΑ ΙΣΑ ΚΑΙ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΔΗΜΟΣΙΑ..ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ...ΕΡΧΕΤΕ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΕΣΕΙΣ...ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ...ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ...ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΟΤΣΙΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΒΡΕΙΤΕ..ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ...

Ανώνυμος είπε...

αληθεια.... λευτερη στις δημοτικες εκλογες του 1998 ποσους ψηφους πηρες??αν δεν μ απατα η μνημη μου ειχες κανει δικια σου παραταξη για να κατεβεις απεναντι στον ριτη και λιγο πριν τις εκλογες προσχωρησης στην παραταξη του leo galano from the new amissos..????

============================ RODOLFO CHIKILICUATRE...........
ενας απο τους πολλους της "ΣΙΩΠΗΛΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ"

Ανώνυμος είπε...

Λευτερη.... ανατριχιασα .....

Ανώνυμος είπε...

Ωπα άρχισαν και οι απειλές?

Ανώνυμος είπε...

λεύτερη άρα ξέρεις και ποιος είναι
ο διαχειριστής αυτού του ελεεινού blog.
Μα ποιος είσαι..... η ΔΟΜΗ;

Ανώνυμος είπε...

λευτερακη γιατι σε λεει φρουτεμπορα αυτος ο γιοβανακος...τι σχεση εχεις εσυ με φρουτα..ΔΩΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΕ ΣΤΟΜΑΤΑ.