Σελίδες

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Θα τους πάρουν με τις πέτρες!!!

Απίστευτη ανευθυνότητα και προχειρότητα της δημοτικής αρχής και στα αθλητικά πράγματα του δήμου μας.
Συνδυασμός αλαζονικής συμπεριφοράς και ανικανότητας.
Μετά το μπάχαλο στο Κραχτίδη και τις αθετήσεις των υποσχέσεων τους στον ΚΑΟΔ (βλέπε σχετική ανακοίνωση ΚΑΟΔ) συνεχίζουν με τρόπο προκλητικό να ταλαιπωρούν τις ομάδες και την αθλούμενη νεολαία της πόλης.
Σε λίγο ξεκινούν τα πρωταθλήματα (μπάσκετ, βόλεϊ, χαντμπολ) και οι ομάδες ακόμη δεν έχουν πρόγραμμα προπονήσεων.
Την Παρασκευή 09 Σεπτεμβρίου, χωρίς να έχει προηγηθεί καμία σύσκεψη, κανένας διάλογος, ο εντεταλμένος στα αθλητικά θέματα, δημοτικός σύμβουλος κ. Μυστακίδης, είχε ανακοινώσει ότι θα έδινε στους συλλόγους το πρόγραμμα προπονήσεων.
Σε επικοινωνία  συλλόγων μαζί του, παρέπεμπε στον κ. Μπλεκάνη, αυτός στον κ. Μπέσσα, ο οποίος με τη σειρά του παράπεμπε και πάλι στον κ. Μυστακίδη.

Τελικά ανακοίνωσαν ότι θα δημοσιοποιήσουν πρόγραμμα τη Δευτέρα. 
Για πρώτη φορά στην ιστορία του Δήμου  Δράμας επικρατούν διαλυτικές τάσεις στον αθλητικό τομέα.
Χωρίς απολύτως κανέναν λόγο.
Το να καλέσεις, όπως γινόταν πάντα, όλες τις ομάδες, αρχές Αυγούστου και να συνδιαμορφώσεις πρόγραμμα προπονήσεων, είναι απλό και δεν κοστίζει.
Δεν το πράττεις όμως, γιατί είσαι αλαζόνας και θέλεις να τα συγκεντρώσεις όλα πάνω σου.
Θέλεις να απευθύνονται σε σένα.
Έστι προφανώς αποκτάς ρόλο και νόημα ύπαρξης, γιατί είσαι ελλειμματική προσωπικότητα.
Εν κατακλείδι, το μαλλί θα πληρώσουν οι ομάδες και πρωτίστως τα παιδιά, αφού έχουν ήδη κλείσει τα φροντιστήρια τους και έτσι δεν θα μπορούν να προσαρμόσουν τις ώρες προπονήσεων στις μαθητικές τους υποχρεώσεις.
Και να σκεφτεί κανείς ότι ο κ. Μυστακίδης είναι εκπαιδευτικός (γυμναστής).
Καλά, μη ρωτάτε τώρα για το πότε μπήκε τελευταία φορά σε τάξη.
Ούτε ο ίδιος δεν θυμάται.
Αυτοί μας διοικούν.
Αλήθεια είναι ότι τόσα χρόνια ένας Ματάκος έλυνε μόνος του όλα αυτά τα ζητήματα.
Και τώρα η απόλυτη διάλυση...

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λογιστάκο,, πόσα ψέματα θα πεις ακόμα. Εχασες τα προνόμια που είχες στο Κραχτίδη και τώρα σου φταίνε όλοι! Αυτά που ήξερες να τα ξεχάσεις!

dramamini είπε...

Βρέ παιδιά αυτοί χάσανε την μπάλα και το γήπεδο μαζί, δυστυχώς δεν ξέρουν τι τους γίνετε, το δούλεμα πάει σύνεφο,ο κ.κ. Μυστακίδης,ό στρίδης και ο μύδης δέν μπορούν να μοιράσουν σε δυό βόδια άχυρο, διοίκηση στο Δήμο θέλετε να κάνουν; έχουν δουλέψει ποτέ πραγματικά στη ζωή τους; το μόνο που έκαναν καλά χρόνια τώρα ήταν να υπηρετούν το ΠΑΣΟΚ και να κάνουν δημόσιες σχέσεις με τα δικά μας λεφτά βέβαια, γιατί συν τις άλλοις φημίζονται για το χουβαρνταλίκη τους. Όσοι έχουν αμφιβολία να πάνε κατά Καλλίφυτο μεριά να ρωτήσουν και να μάθουν για το ποιόν του, θα τους ενημερώσουν πρόθυμα οι Καλλιφυτιανοί, άλλωστε τον έχουν σε μεγάλη εκτίμηση, πάρα πολύ μεγάλη θα έλεγα.

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να παραιτηθει ολο το δημοτικο συμβουλιο γιαυτο το μεγαλο σκανδαλο !!!!!!!!!

κ. Σουτο μαζεψτε τους....

Ανώνυμος είπε...

gia ton proto sxoliasti!!!!!!POSO XAIBANI MPORI NA ISE RE LAMOGIO KE YPOSTIRIZIS KATI POU OLO TO MPAXALO POU DIMIOURGISAN AFTA TA SAINIA TA BLEPOUN AKOMA KE TA MIKRA PEDIA ARA LAMOGIO ME PERIKEFALEA ISE TO GRAFIS KE SAN ANONIMOS ALA FISIKA KAPIA MERA THA KATEBASETE TIS MASKES SAS KE TOTE THA PARETE AFTO POU SAS AKSIZI

Ανώνυμος είπε...

τα αυγα και τα πασχαλια τα εχεις χασει εσυ φιλαρακι και το Κραχτιδη εχει γινει τελειο και ολα δουλευουν τελεια στο Δημο .Και αν εννοεις μθδι και στριδι τον Μπεσσα πανε να ρωτησεις ποιος ειναι ο Μπεσσας λασπολογε

Ανώνυμος είπε...

http://karakaxadra.blogspot.com/2011/09/blog-post_11.html AYTH THN EIΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ ? ΕΤΣΙ ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ?ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΣΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΧΑΡΑΚΙΔΗΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ

Ανώνυμος είπε...

http://karakaxadra.blogspot.com/2011/09/blog-post_11.html AYTH THN EIΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ ? ΕΤΣΙ ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ?ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΣΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΧΑΡΑΚΙΔΗΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Ενα ρυπαρο κειμενο που χαρακτηριζει τον συντακτη του...