Σελίδες

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Και ξάφνου λύγισε και δάκρυσε στην πλήρως απεχθή σκέψη…

















Λύγισε το παλικάρι !
Στο μυαλό του ήρθαν στρατιές εξαθλιωμένων Ελλήνων ! Σπιτικών χωρίς κανένα εισόδημα. Παιδιών να λιποθυμούν στα σχολεία από ασιτία. Επιχειρήσεις με λουκέτα. Σπίτια χωρίς θέρμανση. Γυναίκες εξωθημένες από την κρίση στην πορνεία.

Και ξάφνου λύγισε και δάκρυσε στην πλήρως απεχθή σκέψη…
…πως το ΠΑΣΟΚ δεν θα εκλέξει βουλευτή στο Ν. Δράμας.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είστε λασπολόγοι ! Κατηγορείται άδικα τον πιο άξιο βουλευτή που έβγαλε η Δράμα τα τελευταία χρόνια. Είστε εμπαθείς και τραγικοί…

dramamini είπε...

Μάλλον τρικυμία εν κρανίω έχεις φίλε μου, θίξαμε τον άξιο βολευτή της Δράμας μας για πέσ' μας που έχει δουλέψει ο κ.βολευτής και στις μέρες του αν δεν κάνω λάθος έκλεισαν τα πάντα στη Δράμα; Το καημενούλι κλαίει τι θα κάνει αύριο που δεν θα είναι βολευτής θα πεινάσουν τα παιδάκια του, με το χιλιαρικάκιπου θα παίρνει δεν θα τα βγάζει πέρα, στην ανάγκη θα κάνουμε έρανο στη Δράμα να τον βοηθήσουμε οικονομικά δεν θα τον αφήσουμε μα πεινάσει, στην έσχατη περίπτωση θα τον συτίζουμε στην τράπεζα αγάπης της Ιεράς Μητρόπολης Δράμας.

Ανώνυμος είπε...

ANONIME ISE O PIO ASXETOS GLIFTIS POU IPOSTIRIZIS TON AIDONI GIA TON DRAMINO LAO INE ITAN KE THA PARAMINI O PIOS AXRISTOS BOULEFTIS TIS DRAMAS PES MOU TI EKANE GIA TIN DRAMA KE THA SOU PO EGO TI KATASTROFI EFERE STIN DRAMA APO POU NA ARXISO APO TON XARAKIDI POU TON LOUZETE TORA OLI I DRAMA I APO TIN ENTATIKI POU ITAN KE SE THESI NA TIN KRATIS ASE BARETHIKA MIN XESO TORA ASXOLOUME ME KATHIKIA!!!!OUST KE PARA PERA!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλα φιλε/η πιστευω πως το λες ειρωνικα ετσι? ελα πες το σε παρακαλω κανεις πλακιτσα οταν λες οτι ο Αηδονης ειναι ο πιο αξιος βουλευτης...αν δεν κανεις πλακα σε παρακαλω κοιταξετο γιατι καποιο προβληματακι πρεπει να εχεις εκτος κι αν εισαι συγγενης, κουμπαρος ή ερωτευμενος/η με το Αδονη.

Ανώνυμος είπε...

βρε ουστ...γλειφτη!

Ανώνυμος είπε...

ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΤΕ. ΔΑΚΡΥΣΕ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΟΥΤ ΤΟΥ ΝΤΕΡΜΠΥ ΜΕΤΡΗΣΕ ΩΣ ΔΙΠΟΝΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΤΡΙΠΟΝΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

ολοι εσεις που μονο κριτικη ξερετε να κανετε, που ισως δεν βολευει τα δικα σας συμφεροντα, μαλλον ειστε απο αυτους που εγβαζαν την ιδια δημοτικη κ νομαρχιακη παραταξη για 15 σχεδον χρονια..αν λοιπον δεν θελετε να θυμαστε γιατι καταντησε ετσι η δραμα γυριστε σε εκεινα τα χρονια που παιρνατε κλειστο φακελο πριν το παραβαν...........

Ανώνυμος είπε...

Καλά ο παραπάνω είναι και πολύ Γκάου. Ρε μεγάλε για τα 8 χρονάκια του Αηδόνη έχεις να μας πεις κάτι ή όχι !