Σελίδες

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Η απευθείας ανάθεση στον πατέρα του δημοτικού συμβούλου Παγκάτη Ιορδανίδη

Με απευθείας ανάθεση ο κ. Χαρακίδης έδωσε  στην εταιρεία του πατέρα δημοτικού του συμβούλου, την εργασία συντήρησης 4 ανελκυστήρων στο δημοτικό κατάστημα.
Το ποσό της ανάθεσης ανέρχεται σε 8.856 ευρώ.
Νόμιμον δε, ηθικό όμως;
Να διευκρινίσουμε ότι δεν πρόκειται για διαγωνισμό, όπου σαφώς θα ήταν  σε απόλυτο βαθμό και ηθικά  νομιμοποιημένη  η συμμετοχή του πατρός Ιορδανίδη.
Φαίνεται όμως ότι για κάποιους συμμετοχή στα κοινά σημαίνει....
Όταν όμως πρόκειται για άλλους μετατρεπόμαστε σε δικαστές και αγορεύουμε περί ηθικής και κοινωνίας.
Αναρωτιώμαστε μάλιστα μεγαλοφώνως και με ύφος 8 καρδιναλίων:
"...Μα τι σήμα στέλνουμε στην κοινωνία;
Πως θα κοιμόμαστε τα βράδυα ήσυχοι;..."
Φυσικά, ο υιός,  ο δημοτικός σύμβουλος κ. Ιορδανίδης αμοίβεται από το Δήμο ως αντιπρόεδρος του Ωδείου...

6 σχόλια:

dramamini είπε...

Καλό θα είναι να μην μπερδεύουμε τις που---ς με τις βούρτσες, η παρέα που διοικεί το Δήμο Δράμας δεν το έχει καταλάβει ακόμη, όπως πολύ σωστά αναφέρεις ότι είναι (νόμιμο) δεν είναι απαραίτητα και ηθικό, ο χρόνος κυλάει πολύ γρήγορα και σε δύο χρόνια και κάτι θα έχουμε και πάλι δημοτικές εκλογές, οι δραμινοί δεν ξεχνάνε και θα βάλουν κάθε κατεργάρη στον πάγκο του.

Ανώνυμος είπε...

Σταγόνα στον ωκεανό της ασυδοσίας και της κατάχρησης εξουσίας το παράδειγμα για το συγκεκριμένο θέμα,εάν ψάξετε θα βρείτε πολλά σε ότι έχει να κάνει με τεχνικές υπηρεσίες και παροχή τεχνικών εργασιών από λίγους σε όλες τις υπηρεσίες τόσο δημοτικές όσο και νομαρχιακές!

Ανώνυμος είπε...

Αυτός δεν ήταν που όταν σε μια τηλεοπτική εκπομπή σχολίαζαν τη δαπάνη για το γραφείο Χαρακίδη έκανε τηλεφωνική παρέμβαση και έλεγε "ο άρχοντας του τόπου το δικαιούται" και κάτι τέτοια? ενα ευχαριστώ να μην του πούν του ανθρώπου?

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΕΔΩΣΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΠΟΝΤΙΟ? ΤΟΝ ΜΠΕΣΣΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΝ??

Ανώνυμος είπε...

kala akoma den apantise o iordanidis????volepse ton mpampaka tou kai to voulose?????tore 8a ektelei oles tis entoles xarakidi xoris na leei kouventa.
otan 8a vgei na milisei rotiste ton pagrati kai gia ta timologia tis oneiroupolis pou plirose se fototipies 8a ta dei kai meta 8a kleei se orkotous kai elegtes. piso exei h axlada tin oura

Αγανακτισμένος είπε...

Και ποιος είχε πιο πριν (επί Μαργαρίτη) τη συντήρηση των ασανσέρ του Δημαρχείου;