Σελίδες

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Η παράταξη των Χαρακίδη, Μπέσα, Γρηγορίου, Ζαχαριάδη, Μλεκάνη συκοφαντεί και πάλι τον ΑΝΕΣΤΗ ΤΕΡΖΗ

Τα πολιτικά μιάσματα αποθρασύνονται.
Τολμούν να επιτίθενται απροκάλυπτα και όπως πάντα συκοφαντικά  στον Ανέστη Τερζή.
Είναι χαρακτηριστικοί γκεμπελίσκοι.
Ξέρουν ότι δεν μπορούν να αντιπαρατεθούν ηθικά, κοινωνικά, πολιτικά μαζί του και επανέρχονται στη γνωστή τους φασιστοειδή μέθοδο.
Ξέρουν ότι δεν βαρύνει απολύτως τίποτα τον Ανέστη Τερζή.
Σε κανένα επίπεδο.
Ηθικό, οικονομικό, ποινικό, πολιτικό.
Αυτοί που κάθε τους σχετικό μητρώο είναι γεμάτο.
Από σφραγισμένες επιταγές, από ποινικά δικαστήρια, παραχαράξεις, πλαστογραφίες, χαριστικές πράξεις,  κ.λ.π.
Οι υπόλοιποι συνοδοιπόροι τους καλύπτονται πίσω από μικρά προσωπικά τους συμφέροντα.
Μισθοί αντιπροέδρων, αναθέσεις σε συγγενικά και άλλα ημέτερα πρόσωπα και φυσικά η κάλυψη των όποιων προσωπικών ψυχολογικών ελλειμμάτων, που δυστυχώς για τη Δράμα, αυτοί έχουν πολλά.
Κύριοι επιλέξατε αυτόν τον δρόμο.
Ετοιμαστείτε εσείς και οι τρεις  μέντορές σας να τον αντιμετωπίσετε.
Τέρμα τα αστεία.




5 σχόλια:

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΛΛΙΝΙΚΙΔΗΣ είπε...

η όρεξη πλέον μας άνοιξε...αυτή η παρέα δεν συκοφαντούν μόνον τον Ανέστη Τερζή αλλά κ άλλους πολλούς.Η άθλια προπαγάνδα,το κατάπτυστο δελτίο τύπου που στείλανε κ βρίζουν Τερζή,Θωμά κ.ά. δεν θα περάσει! Στο εξής θα παίρνουν τις απαντήσεις! Προς το παρόν τους προκαλώ να πληρώσουν ορκωτούς που θα επιλέξει το Δημοτικό Συμβούλιο σύσσωμο να γίνει έλεγχος για το 2011 σε Δήμο κ δημοτικές επιχειρήσεις!Μλεκάνη??? Χαρακίδη?? δε νομίζω να φοβάστε εσείς τον έλεγχο???επειδή μας πείσατε ότι δεν φοβάστε τους ελέγχους καντε αυτόν τον έλεγχο τώρα.Μετά θα έρθει το επόμενο.Π.χ. θέλουμε να δούμε το υπόλοιπο χρηματικό που σας αφησε η προηγούμενη διοίκηση πόσο είναι σήμερα κ που βρίσκετε κ τί γίνετε με τα λεφτά αυτά!Εκεί να δείτε γέλια!!! Κ έχουμε ακόμη θέματα...Ορεξη να έχετε..εμείς πάντως την έχουμε...

ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ είπε...

Εγώ το μόνο που θα πω είναι: Οσα δεν φτάνει η Αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.

Ανώνυμος είπε...

EYTYXVS POY YPARXOYN ANTHROPOI POU LENE KAI MERIKES ALITHIES.TI SE PEIRAJE KYRIE LASPOLOGE;MIPOS ESY EISAI PASOK;PIOS EINAI PASOK KAI ND SIMERA;

Ανώνυμος είπε...

Στρατηγούλη της δεκάρας παρέρχομαι τα όσα είπε ο κ.Καλλινικίδης αλλά θα επιμείνω σε ένα θέμα, τα χρηματικά διαθέσιμα του Δήμου Δράμας που είναι; μήπως σε μιά τράπεζα που σήμερα είναι και αύριο μπορεί να μήν υπάρχει; η δικαιολογία είναι έτοιμη έδωσε μεγαλύτερο επιτόκιο και όλα καλά όλα ανθηρά, επειδή είστε αυτής της λογικής σας προτείνω και εσάς και τους συνοδοιπόρους σας να καταθέσετε όλα τα προσωπικά σας χρήματα στην εν λόγο τράπεζα. Αν θέλουν κάποιοι να είναι καθαροί με την συνείδησή τους και να μήν παίζουν με τα λεφτά του Δήμου Δράμας θα έπρεπε να ζητήσουν και αξιολόγηση της τράπεζας, όταν οι μεγάλες και γνωστές έχουν ΒΒ+ και ΒΒ- η συγκεκριμένη δεν έχει τίποτα, αν γίνει κάτι εγγυημένα είναι τα 100.000 τα άλλα χάνονται. Και θα κλείσω με μιά προσωπική εμπειρία, αρχές Σεπτεμβρίου πήγα σε μιά τράπεζα της πόλης μας να βγάλω χρήματα, όση ώρα περίμενα μου λέει ο διευθυντής της, σού προτείνω να αγοράσεις ομόλογα Ελληνικού δημοσίου που κατείχε η εν λόγω τράπεζα με λήξη 31 Μαρτίου 2012 και απόδοση 56% τι έκανα τα πήρα η όχι; σκεφτήτε και θα καταλάβετε αν έχετε νού και δεν κάνετε παιχνίδια, ειδικά με χρήματα που δεν σας ανήκουν πρίν τα τοποθετήσετε κάπου πρέπει να το σκεφτήτε 10 φορές.

Ανώνυμος είπε...

Βαγγελη σου έθιξαν τον Ανεστη. Παντως ωραια υποστηριξε τον Θωμα. Ωραία τα ειπε.