Σελίδες

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Εναντιώνεται στην ψήφιση ο Μαργαρίτης Τζίμας

Ο βουλευτής Δράμας εναντιώνεται στην κομματική πειθαρχεία που «διατάζει» την ψήφιση της νέα δανειακής σύμβασης. Με αυτή την δήλωση μπαίνει και αυτός στη λίστα τον «άτακτων» παιδιών.

Από τη Νέα Δημοκρατία μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει ότι διαφωνούν και δεν θα ψηφίσουν την νέα δανειακή σύμβαση ο κοινοβουλευτιός εκπρόσωπος του κόμματος κ. Κώστας Μαρκόπουλος, ο τομεάρχης εσωτερικών κ. Χρήστος Ζώης, ο τομεάρχης Αμυνας κ. Μαργαρίτης Τζίμας, οι βουλευτές κ.κ. Μαρία Κόλλια-Τσαρούχα, Σπύρος Γαληνός, Δημήτρης Σταμάτης, Κώστας Παπασιώζος, Ζήσης Τζηκαλάγιας, Δημήτρης Δερμετζόπουλος, Γιώργος Βλάχος, Μιχάλης Παπαδόπουλος, ενώ ανοικτό αφήνουν το τί θα ψηφίσουν οι Κώστας Τζαβάρας, Κώστας Γκιουλέκας και Κώστας Μουσουρούλης.

4 σχόλια:

dramamini είπε...

Τελικά ο Ρίτης σήκωσε το γάντι αν και δεν το περίμενα από αυτόν, ειλικρινά με εξέπληξε ευχάριστα η κίνησή του αυτή, εύχομαι να βρεθούν και άλλοι μιμιτές αυτής της κίνησης και το μνημόσυνο No 2 να περάσει αν είναι δυνατόν με κάτω από 180 βουλευτές, έχει ο καιρός γυρίσματα όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός μας. Με στεναχωρεί ότι και θα το ψηφίσουμε και θα πτωχεύσουμε και θάμαστε και μέσα στο Ευρώ, με πτωχευμένο λαό ο τόπος δεν έχει μέλλον και αυτοί μας έχουν πτωχεύσει εδώ και καιρό. Οταν τους κρατούσαμε στο χέρι (τον ΓαλλοΓερμανικό άξονα με τα 160 δις που κατείχαν) ο ανεκδιήγητος ΓΑΠ έκανε τα αδύνατα δυνατά για να τα ξεφορτωθούν και τώρα να μας απειλούν και να μας εκβιάζουν. Το Γουδί του 1909 θα είναι ένα τίποτα σε αυτό που τους περιμένει, άλλωστε τους προδότες δεν τους αγάπησε κανείς, τα αφεντικά τους αφού κάνουν την δουλειά τους τους πετάνε στο πύρ το εξώτερον.

Ανώνυμος είπε...

ΗΡΩΙΚΗ ΕΞΟΔΟΣ...

Ανώνυμος είπε...

ναι και τωρα θα μας το παιζει "εθνικός σωτήρας"
σαν να τον βλέπω μπροστά μου....
μπλιάξ!!!

Ανώνυμος είπε...

Είναι δηλαδή ευχάριστη έκπληξη το γεγονός οτι κάποιος βουλευτής που δεν ανήκει στην αριστερα ψήφισε "ΟΧΙ" στο δεύτερο μνημόνιο; Και τι συνεπάγεται το όχι; ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ κύριοι. Ο μόνος λόγος που ο κ. Τζίμας ψήφισε "κατά συνείδηση" (και καλά) είναι οτι δεν είχε τίποτα να χάσει. Αντιθέτως η υποψηφιότητά του στις ερχόμενες εκλογές και η μη εκλογή του, αφού τα τελευταία χρόνια δεν συμβάλει συμαντικά στην ανάπτυξη της πόλης μας (όχι οτι οι λοιποί βουλευτές συμβάλλουν), θα ήταν πλήγμα για την μέχρι τώρα πολιτική του καριέρα. Οι σκλάβοι ξύπνησαν λοιπόν Αντωνάκη (Μαργαρίτη) και δεν τις καταπίνουν πια εύκολα αυτές τις αυτοθυσίες στο βωμό της ήσυχης συνείδησης. Και μεταξύ μας δεν θα τον χαλάσει και η βουλευτική σύνταξη. Χαιρετώ σας!!!
-22-