Σελίδες

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Ο Μ. Τζίμας δηλώνει ότι δεν θα υπερψηφίσει μειώσεις μισθών και συντάξεων

  Αθήνα 22/02/2012

«Τους εφαρμοστικούς νόμους με τους οποίους κόβονται μισθοί, συντάξεις και κατεδαφίζονται εργασιακές σχέσεις και δικαιώματα πολιτών, δεν θα τους ψηφίσω. Δεν με απασχολεί η επιστροφή μου στη ΝΔ, γιατί εγώ συνειδητά πήρα την απόφαση, την προπερασμένη Κυριακή, να ψηφίσω "όχι" στη νέα δανειακή σύμβαση. Γιατί από την αρχή το μνημόνιο αυτό περιελάμβανε μειώσεις μισθών, συντάξεων και κατάργηση εργασιακών σχέσεων», δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό "ΒΗΜΑ" ο Μαργαρίτης Τζίμας, θέτοντας τέλος στα σενάρια περί επανόδου του στο κόμμα.

Ο Μαρ. Τζίμας πρόσθεσε: «Εμείς, ως ΝΔ, δεν είπαμε στον λαό ότι θα πάρουμε μέτρα που θα κατεδαφίζουν εργασιακά δικαιώματα, μισθούς και συντάξεις. Θεωρώ ότι είμαι συνεπής στη τακτική που ακολουθούσε η ΝΔ, μέχρι πριν από δεκαπέντε- είκοσι μέρες».

6 σχόλια:

dramamini είπε...

Μαργαρίτη σε γνωρίζω πολλά χρόνια και είσαι σταθερός στις απόψεις και στα πιστεύω σου, οι Δραμινοί που σε τίμησαν τέσσερις φορές με την ψήφο τους και εκλογή σου ως Δημάρχου Δράμας και άλλες δύο φορές ως βουλευτή θα είναι και πάλι κοντά σου στη νέα πορεία που ίσως σκέφτεσε να ακολουθήσεις. Ο τόπος και ο λαός χρειάζεται πολιτικούς σαν και σένα, να υπερασπίζονται με πάθος τα πιστεύω τους και να μήν τους πουλάνε την κρίσιμη ώρα. Η συνέχεια πιστεύω ακράδαντα θα σε δικαιώσει για μιά ακόμη φορά. Οι Δραμινοί έχουν νού και γνώση και χρειάζονται καλούς ηγέτες που θα τους οδηγήσουν μπροστά. Αρκετή κοπριά μαζεύτηκε τον τελευταίο καιρό στην περιοχή της Δράμας, χρειάζεται ένα καλό καθάρισμα να ξεβρωμίσουμε επιτέλους, είσαι ικανός μπορείς να το κάνεις. Οι Δραμινοί όπως σε εμπιστευτήκανε έξι φορές έως τώρα θα το κάνουν ξανά όποτε χρειαστείς την βοήθειά τους, εμπρός λοιπόν.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΜΗ ΧΥΝΕΙΣ ΔΑΚΡΥΑ ΘΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.Ο ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΕ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΤΖΗΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΜΕ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ?????ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ????? ΤΩΡΑ ΑΝΤΙ ΝΑ Σ Κ Α Σ Ε Ι Σ ΖΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ . ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΗΡΩΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ......ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΩΡΑ??????? ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ??????????

Ανώνυμος είπε...

Εσυ του Βlog αλλη δουλεια δεν εχεις να κανεις εκτος απο το να παινευεις τον Τζιμα ? Τι θελεις δηλαδη να μας πεις, σε τι θελεις να μας κανεις να πιστεψουμε ? Γιατι επαναφερεις καθε λιγο και λιγακι και βαζεις ενα σχολιο να θα παει για Δημαρχος να δεν θα παει ? Τι θελεις δηλαδη να μας πεις οτι πρεπει να παει ο Τζιμας Δημαρχος και θα παει η Δραμα μπροστα αλλο τοσο οπως πηγε και στο παρελθον ? Ηταν πολυ λαμπρο το παρελθον της Δραμας για σενα???

Ανώνυμος είπε...

sopa re riti

Ανώνυμος είπε...

ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ Ο ΤΖΙΜΑΣ ΤΕΛΙΚΑ...ΨΗΦΙΣΕ ΣΕ ΟΛΑ ΝΑΙ!!! ΤΖΙΜΑ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ? ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ, ΚΡΙΜΑ ΣΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΣ...ΨΗΦΙΣΕΣ ΝΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ!