Σελίδες

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Έφυγε από κοντά μας ο Ντίνος Γρίμπας.

Κηδεύτηκε, σήμερα Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, ο Ντίνος Γρίμπας.
Ο επί σειρά ετών (1987-2000) πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δράμας πέθανε την προηγούμενη Παρασκευή, από ανακοπή καρδιάς.
Ο Ντίνος Γρίμπας, έντονα πολιτικοποιημένο πρόσωπο, με άποψη και λόγο για την Δράμα, ηπίων τόνων, σφράγισε με την παρουσία τα πολιτικά πράγματα της Δράμας και φυσικά την ιστορία του  Επιμελητηρίου.
Μαζί με τον Σωκράτη Δημητριάδη συνέβαλε τα μέγιστα στο άνοιγμα του τελωνείου Εξοχής και στην προώθηση της ελληνοβουλγαρικής φιλίας και συνεργασίας.
Την προσφορά του αυτή τίμησε με την παρουσία του στην κηδεία ο δήμαρχος Γκότσε-Ντέλτσεφ και φίλος της Δράμας κ. Βλαντιμίρ Μοσκώφ.
Πλήθος κόσμου, παλιοί του συνεργάτες του στο Επιμελητήριο, πολιτικά πρόσωπα και πρώην υπουργοί(Κωνσταντίνου,Δημοσθενόπουλος), ο πρώην βουλευτής  κ. Παπαδόπουλος Σταύρος,ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου κ. Ξανθόπουλος,  ο κ. Σούτος,ο κ. Ρίζος,  ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Γεωργιάδης, ο πρώην δήμαρχος κ. Μαργαρίτης Θωμάς, ο κ. Στεφανίδης από το ΚΚΕ παρέστησαν μεταξύ άλλων στην κηδεία.
Έλαμψε δια της απουσίας του ο πρώην πρόεδρος του Επιμελητηρίου, μαθητής του αείμνηστου Ντίνου Γρίμπα και σήμερα δήμαρχος Δράμας κ. Χαρακίδης.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

είπα και εγώ κοράκια......δεν θα γράψετε κάτι για τον Δήμαρχο?

Ανώνυμος είπε...

καλα δεν ντρεπεστε καθολου ακομα και εδω ρε

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΣ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΛΟΙ ΡΕ.ΤΕΤΟΙΟ ΜΙΣΟΣ ΟΥΤΕ Ο ΤΕΡΖΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΙΔΗ ΔΗΜΑΡΧΟ.ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ DRAMΑKRAXIMO.ΑΛΛΑΞΤΕ ΣΥΝΤΑΓΗ,ΕΤΣΙ Ο ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Η ομάδα του "πρύτανη" είναι πίσω από αυτό το βόθρο.