Σελίδες

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Εγκληματική αδιαφορία Χαρακίδη για την Ονειρούπολη

"Ότι και όποιος δεν είναι δικό μας και δικός μας, είναι εχθρικό και εχθρός μας."
Αυτή η λογική παγιώνεται στη λειτουργία του Δήμου Δράμας με δήμαρχο τον κ. Χαρακίδη.
Δύο μήνες πριν την έναρξη της Ονειρούπολης ο κ. Χαρακίδης δεν έκανε απολύτως τίποτα για την προετοιμασία της.
Ή για να είμαστε ακριβείς έκανε κάτι.
Αφαίρεσε.
Δεν πρόσθεσε.
Κατέστρεψε το σπιτάκι του Άη-Βασίλη.
Και τώρα που ήρθε η απόφαση του συμβουλίου πλημμελειοδικών και το οριστικό βούλευμα, που δικαίωσε τον Θωμά Μαργαρίτη και  απέρριψε πανηγυρικά την προσφυγή Χαρακίδη ως προς το ερώτημα αν τα σπιτάκια στον δημοτικό κήπο ήταν παράνομα, τίθεται το απλούστατο ερώτημα:
-Ποιός θα πληρώσει το μάρμαρο κύριε Χαρακίδη;
-Πως θα δικαιολογήσετε την αγορά νέων λυόμενων κατασκευών στη θέση αυτών που καταστρέψατε;
-Γι΄ αυτό σας έπιασε πρεμούρα και συζητάτε με μαραγκούς αν μπορούν να επανσυνδέσουν τα κομμάτια από τα σπιτάκια που εσείς καταστρέψατε;
Ήταν τέτοιο το εκδικητικό σας μένος που η πρώτη πρωτοβουλία που πήρατε σαν δήμαρχος ήταν η καταστροφή των λυόμενων κατασκευών, τις οποίες θα μπορούσατε απλά και μόνο  να αποσυναρμολογήσετε και στην χειρότερη περίπτωση να χρησιμοποιήσετε κάπου αλλού.
Να δούμε όμως το κόστος και τις αναθέσεις για τα νέα σπιτάκια.
Οψόμεθα.
Πάντως ενημερωτικά σας πληροφορούμε
 ότι για το θέμα κινείται ήδη δικαστική διαδικασία ως προς την απόδοση ευθυνών στο θέμα της διπλής επιβάρυνσης του Δήμου, τόσο από την καταστροφή, όσο και από την αγορά νέων κατασκευών.
Μιάς που συζητάμε το θέμα:
-Αλήθεια γιατί δεν καταστρέψατε και το άλλο σπιτάκι στον δημοτικό κήπο;
Ξέρετε εσείς ποιό, ακόμη στη θέση του είναι.
Όμως έτσι αποδεικνύεται το μίσος σας για την Ονειρούπολη και ότι θυμίζει Θωμά Μαργαρίτη.
Και το άλλο;
Το σπιτάκι στην πιάτσα ταξί;
Αυτό και να είναι καραμπινάτη παραβίαση και αυθάιρετη καταπάτηση δημοτικού χώρου;
Έχει άδεια;
Κύριε Χαρακίδη, όλα αυτά είναι στοιχεία του φακέλλου...
Για το γεγονός ότι, δύο μήνες πριν την έναρξη της Ονειρούπολης, ακόμη δεν συνήλθε η νέα οργανωτική επιτροπή, ότι ακόμη με δική σας αποκλειστική ευθύνη  δεν υπάρχει απολογισμός από την προηγούμενη Ονειρούπολη, ότι απουσιάζετε προκλητικά ως Δήμος  από κάθε εκδήλωση προβολής της Ονειρούπολης, ότι , ότι,...είναι ανάξιο σχολιασμού και κρίσης.
Φτάσατε στο σημείο να μην αναταποκριθείτε σε πρόσκληση από την  Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, σε δωρεάν περίπτερο, για την προβολή της Ονειρούπολης.
Όμως ήγγικεν η ώρα.
Και οι μούντζες τώρα θα είναι από δικούς σας ανθρώπους.
Από την αγορά της Δράμας.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μα μην ζητατε και τα ρεστα τωρα απο τον κυριακο και την παρεα του.....αφου μολις περσι και αφου ειχαν κερδισει τις εκλογες ανακαλυψαν οτι υπαρχει η ονειρουπολη....μεχρι τοτε ουτε απο το απεναντι πεζοδρομιο δεν περνουσαν σαν να μην υπηρχε γι αυτους!να δω τωρα ο εγκριτος τι θα γραφει σαν σχολια στην στηλη του με την μαναβικη.....για ολα θα φταιει ο θωμας και η επαρατος δεξια το μαθαμε το παραμυθι τοσα χρονια....για την ανυπαρξια και την ανικανοτητα του "σωματειου"ομως κουβεντα!!!!!!!αλλοστε αυτοι εχουν μεινει με την εντυπωση οτι ειναι ακομα στην αντιπολιτευση κουραγιο παιδες....τα εδρανα της σας περιμενουν και παλι... λιγος ειναι ο καιρος που απομενει.....

============================
rodolfo chikilicuatre....ενας απο τους πολλους της "ΣΙΩΠΗΛΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ"

Ανώνυμος είπε...

sas dinw mia pliroforia. ta komatia ton spition pou katestrepse h adikiologiti mania xarakidi kai pou volevan ston kirio gk..... (simvoulo xarakidi) eginan apo8ikoula stin avli tis vilas tou. na giati eprepe na katastrafoun. psaksteto einai op[os sas to perigrafo. to ksilo ton spition einai xaraktiristiko. h apo8iki egine merikes meres meta to gkremisma

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΣΑΣ ΒΑΡΕΣΕ Η ΖΕΣΤΗ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!!!!!ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΦΥΓΑΝΕ ΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΗΠΟ ΚΑΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΕΨΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ!!!!ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΘΕΙ Ο ΚΗΠΟΣ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ!!ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝΕ ΕΚΕΙ,ΦΥΣΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΤΗΣ ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΟΙ ΚΟΥΜΑΡΤΖΗΔΕΣ Κ.Λ.Π.!!!!ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΛΗ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΙΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΤΑΝΤΑΕΙ ΒΛΑΚΕΙΑ!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ!!ΚΑΝΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΡΓΩΝ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΑΝΕ ΤΗΣ ΕΠΙΧΟΡΕΙΓΗΣΕΙΣ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Λογιστάκο .. πολύ αγχος για τον απολογισμό της Ονειρουπολης... γιατί άραγε?????