Σελίδες

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Μαζί τα φάγατε!!!

Την περίοδο 2007-09,  575.000 ευρώ έλαβαν 16 Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις της Δράμας.

Μπίζνες Καλά Οργανωμένες !!!  


Αναλυτικά οι 16 ΜΚΟ είναι:
ΜΕΑΣ «Ήφαιστος» σιδηροδρομικών υπαλλήλων Δράμας 50.000 € (30.000 + 25.000)
Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Νομού Δράμας 30.000 €
Λύκειο Ελληνίδων Δράμας 30.000 €
Μέριμνα Ποντίων Κυριών Δράμας 30.000 €
Μουσικοδραματικός Σύλλογος «Απόλλων» Καλού Αγρού Δράμας 30.000 €
Παμμικρασιατικός Σύλλογος Ν. Δράμας 30.000 €
Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Δοξάτου Δράμας 30.000 €
Πολυθέαμα Κρόκο & Λίνο 25.000 €
Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αδριανής 25.000 €
Πολιτιστικός Σύλλογος Αγ. Αθανασίου Δράμας 25.000 €
Πολιτιστικός Σύλλογος Κυργίων «Ο Αρίων» 25.000 €
Πολιτιστικός Σύλλογος Σαρακατσάνων Ν. Δράμας «το τσελιγκάτο» 25.000 €
Σύλλογος Εβριτών Ν. Δράμας «ο Έβρος» 25.000 €
Σύλλογος Κωφών Δράμας «Ελευθερία» 25.000 €
Σύλλογος Παραπληγικών Ν. Δράμας 25.000 €
Σύλλογος Πολυτέκνων Ν. Δράμας «Ο Άγιος Στυλιανός» 115.000 € (90.000 + 25.000).
Ο Υπουργός Εργασίας κ. Κουτρουμάνης ανέφερε μεταξύ άλλων, κατά τη δημοσιοποίηση της λίστας, ότι οι Μ.Κ.Ο. είχανν υποχρέωση  "να δημιουργήσουν τουλάχιστον μια θέση απασχόλησης μέσω της κάλυψης του συνόλου των δαπανών για την απασχόληση προσωπικού".
Εμείς ρωτάμε εύλογα τον κ. Υπουργό αν πρόεβη στον σχετικό έλεγχο για να διαπιστωθεί η τήρηση των όρων της χρηματοδότησης και τι προβλέπεται σε περίπτωση μη τήρησης των όρων.
Σε κάθε άλλη περίπτωση κύριε Υπουργέ είστε τόσο συνευπεύθυνος, όσο και οι προκάτοχοί σας υπουργοί, που   είτε παράτυπα υπέγραψαν τις χρηματοδοτήσεις, είτε δεν προέβησαν στον απαραίτητο και προβλεπόμενο έλεγχο.
Όπως για να είμαστε δίκαιοι ευθύνη έχουν και οι δύο τότε κυβερνητικοί  βουλευτές (Τζίμας,Δαϊλάκης), που με τις ευλογίες τους έγιναν οι επιλογές των Μ.Κ.Ο. της Δράμας, όπως φυσικά και ο κ. Αηδόνης που δεν κατήγγειλε τις ανομίες.
Βέβαια "όμοιος στον όμοιο και η κοπριά στα λάχανα".
Ο μόνος που όρθωσε το ανάστημά του, τότε, ήταν ο εκδότης της εφημερίδας "ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ" κ. Θανάσης Ρεπάκης.  

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βγάλτε το σκάνδαλο, γιατί στον 3ο όροφο τρελάθηκαν...

Ανώνυμος είπε...

kala leei o filos ante ekasa kai egw................ vgalte ta ooooola stin foraaaaaaaaa

Ανώνυμος είπε...

Και καλά κάποιες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις της Δράμας έλαβαν οικονομική ενίσχυση. Ποιος όμως έκανε έλεγχο αν τηρήθηκε από την πλευρά τους η υποχρέωση να δημιουργήσουν τουλάχιστον μια θέση απασχόλησης; Ποιος έκανε έλεγχο που πήγαν για παράδειγμα τα 115.000 € που πήρε ο Σύλλογος Πολυτέκνων Ν. Δράμας «Ο Άγιος Στυλιανός» ; Μήπως ο προεκλογικός αγώνας και τα κουστουμάκια του κυρίου Σμολοκτού είναι από εκείνα τα χρήματα;
Και καλά χρηματοδοτήθηκαν κάποιοι φορείς μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα όπως το Λύκειο Ελληνίδων Δράμας, ο Μουσικοδραματικός Σύλλογος «Απόλλων» Καλού Αγρού Δράμας, ο Παμμικρασιατικός Σύλλογος Ν. Δράμας, ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Δοξάτου Δράμας, ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αδριανής, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγ. Αθανασίου Δράμας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κυργίων «Ο Αρίων», ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σαρακατσάνων Ν. Δράμας «το τσελιγκάτο», ο Σύλλογος Εβριτών Ν. Δράμας «ο Έβρος», ο Σύλλογος Κωφών Δράμας «Ελευθερία», ο Σύλλογος Παραπληγικών Ν. Δράμας και ο Σύλλογος Πολυτέκνων Ν. Δράμας «Ο Άγιος Στυλιανός» αλλά ποιος ο λόγος να χρηματοδοτηθούν ο ΜΕΑΣ «Ήφαιστος» σιδηροδρομικών υπαλλήλων Δράμας, η Μέριμνα Ποντίων Κυριών Δράμας και το Πολυθέαμα Κρόκο & Λίνο; Μήπως δεν επαρκούσαν τα αδούλευτα που εισέπρατταν τόσα χρόνια οι υπάλληλοι του ΟΣΕ; Μήπως θέλανε περισσότερα ταξιδάκια και εκδρομούλες η κυρία Τσαμούρα με την παρέα της; Μήπως δεν επαρκούσαν τα χρήματα που εισέπρατταν μέσω Ονειιρούπολης-Καρουσέλ και διάφορες εκδηλώσεις του Δήμου και της Νομαρχίας η Ποπία με την παρέα της; Πως γίνετε σε αυτόν τον τόπο μονίμως να τα τρώνε οι ίδιοι και οι ίδιοι και να έχεις τον ηλίθιο τον Παγγαλο να λέει πως μαζί τα φάγαμε;

Ανώνυμος είπε...

kala ta les anonime alla egw 8a simplirwsw. Giati na min kli8oun na epistrepsoun ta xrimata oi ipalliloi tou OSE, i kiria tsamoura, i popia alla kai osi foroun koystoumakia opws les

Ανώνυμος είπε...

συγχαρητηρια δραμαολε που βγαλατε το σκανδαλο στην φορα, οπως λεει και ο ανωνυμος μεγαλη δημοσιογραφικη επιτυχια.....μονο που αργησατε καμια εβδομαδα!!!!!δεν πειραζει ομως η αμεση δημοσιευση του θεματος.....λεμε τωρα......δειχνει την ¨αντικειμενικοτητα¨ σας!!!!!!!επισης θα ηθελα να ρωτησω ,εκτος απο την αναδημοσιευση του αρθρου για της ΜΚΟ εσεις δεν εχετε καμια αποψη και αν οχι γιατι??? μηπως αυτο για εσας δεν ειναι μεγαλο θεμα?