Σελίδες

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Επιστολή του ΕΡΜΗ ΔΡΑΜΑΣ στον Δήμαρχο και τις δημοτικές παρατάξεις

                                                                                    

                                                                                             Αρ.Πρωτ.:9-11/2011 
                                                                            Δράμα, 15/11/2011

ΠΡΟΣ : κ. ΙΩΑΝΝΗ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗ
              Εντεταλμένο Σύμβουλο για
              θέματα Αθλητισμού







  ΚΟΙΝ.: κ. ΚΥΡΙΑΚΟ ΧΑΡΑΚΙΔΗ
             Δήμαρχο Δράμας
             κ. ΓΡΗΓΟΡΙΟ ΠΑΠΑΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
             Επικεφαλής παράταξης «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ-ΝΕΑ ΔΡΑΜΑ»
             κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΣΟΥΤΟ
             Επικεφαλής παράταξης «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΜΑ»
             κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΕΥΜΟΡΟΙΔΗ
             Επικεφαλής παράταξης «Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ»
             κ. ΓΕΩΡΓΙΟ ΜΗΤΡΟΥ
             Επικεφαλής παράταξης «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ»

             Κύριε Σύμβουλε.

Σχετικά με όσα διαδραματίστηκαν τις τελευταίες μέρες στο γήπεδο Κραχτίδη και αφορούν στα θέματα:

1.Τοποθέτηση διαφημιστικών επιγραφών
2. Εγκατάσταση μπασκετών
3. Ώρες προπόνησης ανά γήπεδο-προπονητήριο
4. Δικαιώματα χρήσης του γηπέδου Κραχτίδη, κατόπιν παραχώρησης του Δήμου 
    Δράμας

σας καταθέτουμε την επίσημη θέση του συλλόγου μας, προκειμένου να  αποκατασταθεί η ηρεμία και η τάξη στον ευαίσθητο χώρο των αθλημάτων σάλας της πόλης, των αθλητικών  συλλόγων και της δραμινής αθλούμενης νεολαίας.

1.Τοποθέτηση διαφημιστικών επιγραφών
Ο Ερμής Δράμας έχει συνάψει συμφωνία με τον δραμινό τηλεοπτικό σταθμό STAR για την ζωντανή μετάδοση όλων των εντός έδρας αγώνων.
Κατανοείτε ότι κατά την τηλεοπτική μετάδοση ο σύλλογος είναι υποχρεωμένος να προβάλλει, τόσο μέσω τηλεόρασης, όσο και δια ζώσης στους παρευρισκομένους θεατές, τους δικούς του χορηγούς.
Πολλώ δε περισσότερο όταν –ως εταιρείες- οι χορηγοί του Ερμή Δράμας είναι ανταγωνιστές διαφημιζόμενων εταιρειών από άλλους συλλόγους.
Για όλα τα παραπάνω προτείνουμε όπως εφεξής κάθε ομάδα φροντίζει μετά τον αγώνα που δίνει, να απομακρύνει όλες τις διαφημιστικές της πινακίδες, εντός και πέριξ του γηπέδου, είτε αυτές είναι επιδαπέδιες, είτε επικρεμάμενες.

2. Εγκατάσταση μπασκετών
Οι μπασκέτες στο γήπεδο Κραχτίδη είναι εγκατεστημένες σε απόσταση μόλις δύο μέτρων από την γραμμή των εννέα μέτρων του γηπέδου βόλεϊ.
Η απόσταση των μπασκετών από το γήπεδο βόλεϊ τόσο κατά τις προπονήσεις, όσο ιδιαίτερα κατά τους αγώνες –σύμφωνα με τους κανονισμούς της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Βόλεϊ- δεν επιτρέπουν
 την   τέλεση προπόνησης ή αγώνα βόλεϊ.
Στον πρόσφατο αγώνα μας στις 13/11/2011, στο γήπεδο Κραχτίδη, για το πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας βόλεϊ γυναικών, οι διαιτητές απαίτησαν την απομάκρυνση των μπασκετών.
Στην παράκλησή μας ότι κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, μας ανταπάντησαν ότι το δέχονται για πρώτη και τελευταία φορά, όμως εάν υπάρξει ένσταση από την αντίπαλη ομάδα, είναι υποχρεωμένοι να διακόψουν εις βάρος της γηπεδούχου ομάδας τον αγώνα.
Για όλα τα παραπάνω σας καλούμε όπως μεριμνήσετε για την έγκαιρη απομάκρυνση των μπασκετών κατά τις προπονήσεις και  τους αγώνες του συλλόγου μας.

3. Ώρες προπόνησης ανά γήπεδο-προπονητήριο
Όπως γνωρίζετε, σύμφωνα με το από εσάς διαμορφωμένο πρόγραμμα ωρών προπόνησης των ομάδων, ο Ερμής Δράμας στην ουσία έχει εκδιωχθεί από το Κραχτίδη και το Δημοτικό Γυμναστήριο, με αποτέλεσμα τα αγωνιστικά τμήματα των Παγκορασίδων, Κορασίδων και Νεανίδων να αναγκάζονται να μετακινούνται καθημερινά στο προπονητήριο του Καλού Αγρού, την ίδια στιγμή που μη αγωνιστικά τμήματα, δηλαδή ακαδημίες μπάσκετ, καταλαμβάνουν το Κραχτίδη και αγωνιστικά τμήματα άλλων αθλημάτων προπονούνται στο Δημοτικό Γυμναστήριο.
Γνωρίζετε σαφώς ότι μόνον ο Ερμής Δράμας διαθέτει τα πολυπληθέστερα αγωνιστικά και μη τμήματα σε όλο το νομό Δράμας και ταυτόχρονα μόνον ο Ερμής Δράμας προβάλλει και αναδεικνύει  κατά μοναδικό τρόπο τη Δράμα, αφού είναι η μοναδική ομάδα σε όλα τα αθλήματα που κατακτά  σε όλες τις κατηγορίες κάθε χρόνο και επί εννέα συναπτά έτη τον τίτλο του πρωταθλητή Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης.
Για του λόγου το αληθές σας καλούμε όπως αντλήσετε τα επίσημα στοιχεία από την ΓΓΑ.
Δεδομένου λοιπόν ότι το πρόγραμμα ωρών προπόνησης λειτουργεί σε βάρος των εννέα τμημάτων του Ερμή Δράμας και δημιουργεί  προβλήματα στην ίδια την ύπαρξη και τη συνέχιση λειτουργίας των τμημάτων, σας καλούμε όπως  λάβετε πρωτοβουλίες αποκατάστασης της αδικίας και της ίσης αντιμετώπισης όλων των συλλόγων.

4.Δικαιώματα χρήσης του γηπέδου Κραχτίδη και των εγκαταστάσεων του, κατόπιν παραχώρησης του Δήμου Δράμας.  
Μετά από όσα προηγήθηκαν την Κυριακή 13/11/2011,  δέχθηκα ως πρόεδρος του Ερμή Δράμας απειλές από τον πρόεδρο του ΚΑΟΔ, που αφορούσαν το δικαίωμα χρήσης του γηπέδου από τον σύλλογό μας καθώς και του πίνακα της γραμματείας, αφού όπως μου αναφέρθηκε αυτός ανήκει στον ΚΑΟΔ και όχι στο γήπεδο Κραχτίδη.
Επιθυμώντας ως δημότης του Δράμας και ως εκπρόσωπος του Ερμή Δράμας  να διαφυλάξω το κύρος του Δήμου μας, σας καλώ όπως αποκαταστήσετε την εύρυθμη λειτουργία του γηπέδου Κραχτίδη και αποσαφηνίσετε προς πάσα κατεύθυνση τα κυριαρχικά δικαιώματα του Δήμου Δράμας πάνω στην δημοτική περιουσία.

Τέλος επιθυμούμε ως σύλλογος να καταστήσουμε σαφές ότι έμπρακτα και διαχρονικά επιδιώκουμε  την συνεργασία και τη σύσφιξη σχέσεων με όλους τους συλλόγους, στη βάση των αρχών του αλληλοσεβασμού, της αλληλοκατανόησης και  της ισονομίας, αρχές  που αποτελούν  αναπόσπαστο κομμάτι του ολυμπιακού πνεύματος, που όλοι οφείλουμε να υπηρετούμε.
Ταυτόχρονα όμως είμαστε υποχρεωμένοι ως Διοικητικό Συμβούλιο του Ερμή Δράμας να προασπίσουμε τα συμφέροντα του συλλόγου μας και κύρια το αναφαίρετο δικαίωμα των δραμινών αθλητριών-μαθητριών στην κοινωνική ανάγκη της άθλησης.


     Με τιμή
Για το Δ.Σ. του Σ.Φ.Β. ΔΡΑΜΑΣ «ΕΡΜΗΣ»





Άγγελος Ζωγραφίδης
Πρόεδρος

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βρε παιδιά πόσοι Δραμινοί παίζουν στον ΚΑΟΔ;

Ανώνυμος είπε...

Αληθεύει ότι ο κ. Μπέσσας, πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, ήταν έμμισθος υπάλληλος των Τιτάνων;

Ανώνυμος είπε...

Προς Δ.Σ. του ΚΑΟΔ:
Χλεχλέδες σαν εσάς ο κ. Ζωγραφίδης θέλει ένα διασεκατομμύριο!!!
Επιχείρησαν όλοι μαζί να προπηλακίσουν τον πρόεδρο του Ερμή!!!
Άμεση η αντίδραση του κ. Ζωγραφίδη.
Παρουσιάστηκε στο δημοτικό συμβούλιο και μίλησε για το πρόβλημα.
Κατήγγειλε στην δημοτική αρχή την αλλαζονεία των ΚΑΟΔ-ικών που απείλησαν τον ΕΡΜΗ ότι δεν θα ξαναπαίξει στο Κραχτίδη και ότι δεν θα ξαναχρησιμοποιήσει τον πίνακα της γραμματείας, δίοτι όπως είπαν "ο πίνακας ανήκει στον ΚΑΟΔ και όχι στο Κραχτίδη".

Ανώνυμος είπε...

ο καοδ εχει δικιο ΦΥΣΙΚΑ
ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΛΕΓΕΙΝ ΖΩΓΡΑΦΙΔΗ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ..
ΜΟΝΟ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΙΣΟΝΟΜΙ ΑΛΛΗΛΟΣΥΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΟΤΙ ΠΕΙΣ ΖΩΓΡΑΦΙΔΗ ΟΤΙ ΠΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

poios nomizeis oti eisai.... xazomares leei o kaod... epeidi anevike a1 nomizei oti einai kapoios dn katalava.... na stamatisoun tis mn tis xaraktirisw.... o kaod exei enan dramino mono o ermis exei 15.... kai mpourdes leei o proedros tou kaod... dn katalava 8a kanoume kai oti mas lene.... k Zwgrafidi sunnexiste etsi...