Σελίδες

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Ωχ, δήλωση Αηδόνη: ΔΕΝ κλείνει το τελωνείο Δράμας

Ο Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Χρήστος Αηδόνης  μετά από συνάντηση που είχε σήμερα με τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Οικονόμου, αρμόδιο επί του θέματος, έλαβε διαβεβαίωση ότι το τελωνείο δεν αναστέλλει την λειτουργία του και θα συνεχίσει τις δραστηριότητες του ως έχει.

Μετά τη σημερινή εξέλιξη ο Υφυπουργός δήλωσε:
«Είναι μια αισιόδοξη εξέλιξη για τη Δράμα. Το τελωνείο θα συνεχίσει κανονικά τη λειτουργία του και τις δραστηριότητές του, διευκολύνοντας τις συναλλαγές του επιχειρηματικού κόσμου της περιοχής και αφήνοντας ανοιχτό τον επιχειρηματικό δίαυλο ανάπτυξης και προώθησης των τοπικών προϊόντων »

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, μετά τις νομοσωτήριες αυτές  εξελίξεις, αύριο Παρασκευή ετοιμάζεται θριαμβευτική υποδοχή του κ. Αηδόνη έξω από τη Μαυρολεύκη στα σύνορα του νομού Δράμας.
Η πομπή θα καταλήξει στην ΒΙ.ΠΕ. Δράμας, όπου ο κ. Στέφανος Γεωργιάδης  που έχει το επίσημο χρίσμα του ΠΑΣΟΚ για το Επιμελητήριο Δράμας, συνεπικορούμενος από τον κ. Καμπουρίδη, έχουν φροντίσει για τη γιορτή που θα ακολουθήσει.  
Τελετάρχης  της υποδοχής  ο κ. Χαρακίδης με ανθυποβοηθούς τους κ.κ. Ξανθόπουλο, Κοτρίδη, Μλεκάνη, Ζαχαριάδη, Μπέσα, Κάργα  και Γρηγορίου.

Δυστυχώς όμως σε αυτόν τον τόπο υπάρχουν και οι μίζεροι-λασπολόγοι  που υποστηρίζουν ότι μετά την δήλωση Αηδόνη είναι πλέον θέμα χρόνου το οριστικό κλείσιμο του Τελωνείου.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

λογιστάκο ψυχραιμία

Ανώνυμος είπε...

απλά έγινε παράρτημα τις καβάλας όπως θα γίνει σε λίγο καιρό όλοι η πόλη τις Δράμας.....επαρχείο ή όπως αλλιώς θέλουν να την πούνε όλοι αυτοί που υπέγραψαν λευκές επιταγές........ίσως επειδή αντισταθήκαμε στους λιγνίτες και πολλά άλλα.......