Σελίδες

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Άθλιες εκφράσεις από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Δράμας κ. Μπέσσα


Πρωτοφανείς είναι οι εικόνες και οι διάλογοι που διαδραματίζονται το τελευταίο διάστημα στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου της Δράμας. 
Το τελευταίο περιστατικό επιβεβαίωσε τους φόβους και τις υποψίες όλων. Ο θρασύδειλος και κατώτερος των περιστάσεων πρόεδρος κ. Μπέσσας, κατάντησε το συμβούλιο που «διευθύνει» ο ίδιος, να παρουσιάζει εικόνα φτηνού και βρόμικου πεζοδρομίου.

Ο ανεκδιήγητος κ. Μπέσσας απευθυνόμενος σε δημοτικούς συμβούλους, χρησιμοποίησε εκφράσεις του στυλ «Πάνε πάρε τα χάπια σου…» και «Πάνε στα κανάλια να κλάψεις…» προκαλώντας ο ίδιος την αποχώρηση όλων των δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης.


Ήταν πολλοί αυτοί που πίστευαν ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν διαθέτει ούτε την σοβαρότητα ούτε και τις ικανότητες για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου. Πληροφορούμε τους αναγνώστες μας ότι είναι η μοναδική περίπτωση  σε ολόκληρη την Ελλάδα που κάποιος γίνεται πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου, χωρίς να έχει παρακολουθήσει ούτε μία συνεδρίαση, σε ολόκληρη την ζωή του. Το μοναδικό προσόν που διέθετε ο κ. Μπέσσας, ήταν ότι αποτελεί μέλος της σκληρής παρέας των κολλητών του κ. Χαρακίδη.

Με τον τρόπο της λειτουργίας του, τελικά δικαίωσε την επιλογή του δημάρχου του. Σήμερα είναι ένας πρόεδρος μαριονέτα και πειθήνιο όργανο του αρχηγού του.
Με αποκλειστικά δική του ευθύνη κάνει κακό σε αυτό τον τόπο γιατί πράττει ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που του επιβάλει ο ρόλος του. Είναι πλέον ανίκανος να επιβάλει την τάξη και την εύρυθμη λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου αφού δεν έχει πλέον την δυνατότητα να διατηρήσει ούτε τον αυτοέλεγχό του.

Στην σύγχρονη πολιτική ιστορία αυτού του τόπου γίναμε μάρτυρες συνεδριάσεων που είχαν σκληρές αντιπαραθέσεις και πολύ μεγάλη ένταση. Ζήσαμε συνεδριάσεις που ξεκίναγαν το απόγευμα και ολοκληρώνονταν την επόμενη μέρα το πρωί.
Τα φαινόμενα όμως χυδαιότητας, πολιτικού κανιβαλισμού, και φτηνού ακτιβισμού τα συναντάμε για πρώτη φορά με υπεύθυνους τον κ. Χαρακίδη και τον κ. Μπέσσα.

Στην θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου της Δράμας καθίσανε άνθρωποι  που ενέπνευσαν τους συναδέλφους τους (Σαατσόγλου, Γαλανόπουλος,  Σούτος, Τομπαλίδης, Γεωργιάδης, Αυγερινόπουλος, Χαραλαμπίδης, Χατζηβασιλείου κλπ ), κανείς όμως από τους παραπάνω δεν θα επέτρεπε να γίνει, ούτε σκύλευση της μνήμης νεκρών κοριτσιών, ούτε θα εκτόξευε ποτέ κανείς από αυτούς χυδαία υπονοούμενα για ψυχοφάρμακα κ.α.

Αν  η κουβέντα κατέβαινε στο χαμηλό επίπεδο των υπονοούμενων θα μπορούσε κ. Μπέσσα να μιλήσει κανείς π.χ και για φυτοφάρμακα από την Βουλγαρία.
Η συγγνώμη που ζητήσατε κύριε πρόεδρε του δημοτικού συμβουλίου της Δράμας δεν αρκεί. Γιατί όπως λέει και ο σοφός λαός μας από τότε που ανακαλύφθηκε η συγγνώμη, χάθηκε  το φιλότιμο, η αντρική μαγκιά και η ειλικρίνεια.

Σας παραθέτουμε το ρεπορτάζ  που έκανε στην ιστοσελίδα της, η δημοσιογράφος κα. Χαρούλα Παπατάσιου.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βρε αθλιε λογιστακο και λιγα τους ειπε.
Ειναι κατασταση σε δημοτικο συμβουλιο αυτη; Οποτε θελουν μιλανε, διακοπτουν οποιον θελουν, λενε τα ιδια συνεχεια και δεν καθονται ποτε μεχρι τελος.

Ανώνυμος είπε...

opa milane akoma ta xarakidakia meta apo afto ?????
re oust apo tin drama nekrothaftes tis polis mas. twra valate stoxo na dialisete kai tin oniroypolh lamogia.dialisate to odeio kai to kentro neotitas prota

Ανώνυμος είπε...

ΘΡΑΣΟΣ ΜΠΕΣΣΑ ΝΤΡΟΠΗ ΧΑΡΑΚΙΔΗ

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά ο τύπος είναι Απαράδεκτος ....ποτέ θα βγάλετε το σκάνδαλο με τα φυτοφάρμακα να τελειώνουμε με τον φελό?

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΡΑΜΑ. ΣΕ ΛΙΓΟ Ο Κ. ΧΑΡΑΚΙΔΗΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ.ΧΑΛΑΡΣΤΕ ΜΑΓΚΑΚΙΑ ΤΗΣ ΟΚΑΣ

Ανώνυμος είπε...

πανο αυτο σε πειραξε.
Το ΔΣ καταντησε τσιρκο με ευθυνη συγκεκριμενων συμβουλων.
Αλλα εσυ ακομα δεν χωνεψες οτι ο Χαρακιδης ειναι δημαρχος.
Δεν πειραζει ο κοσμος καταλαβαινει ομως τι γινεται και ποιος ειναι ο καλος δημαρχος.

Ανώνυμος είπε...

ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ 26 ΤΟΙ ΕΚΑΤΟ ΑΡΑΞΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΨΙΛΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΑΙ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΙ

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ; ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΙΒΑΝΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΤΕ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟ, ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟ;

Ανώνυμος είπε...

σε περιμενω στο επομενο δημοτικο συμβουλιο για τις ψιλες

Ανώνυμος είπε...

Εδώ και λίγο καιρό διαβάζω το συγκεκριμένο blog και αυτό που βλέπω είναι από τη μία δημοσιεύσεις για τα χάλια του δήμου και των "αρχόντων του τόπου", που δυστυχώς αληθεύουν (την αλήθειά τους τη ζούμε, άλλωστε δεν βγαίνει να τις διαψεύσει κανείς) και από την άλλη κάτι ανούσια και άσχετα σχόλια - προσωπικές επιθέσεις σε έναν "λογιστάκο" (ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι το υποτιμητικό υπάρχει στο να είναι κάποιος λογιστής) και σε έναν "Λευτεράκη" (που κάποιοι καίγονται για το επάγγελμά του. αν έχουν στοιχεία ότι υπάρχει κάποια παράνομη δραστηριότητα, υπάρχει και ο εισαγγελέας). τους δύο αυτούς κυρίους ούτε τους ξέρω, ούτε με νοιάζει να τους γνωρίσω. αυτό που θα ήθελα είναι να μπορούσαν οι φίλοι του δημάρχου να βγουν με αποδείξεις, και όχι με βρισιές, να διαψεύσουν όλα τα κακώς κείμενα που περιγράφει το blog. άλλοι δήμοι εναντιώνονται στο χαράτσι της ΔΕΗ, φτιάχνουν κοινωνικά παντοπωλεία/φαρμακεία, τέλος πάντων δείχνουν να αντιλαμβάνονται τη δεινή πραγματικότητα και καταβάλλουν την όποια προσπάθεια να βοηθήσουν τους δημότες. Ο δήμος Δράμας γιατί δεν κάνει κάτι; Μήπως ανήκουμε πλέον στη Σουηδία, λύσαμε όλα μας τα προβλήματα και δεν το πήρα είδηση; Κοιτάξτε την ουσία σας παρακαλώ! όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες! Με σεβασμό σε όλους, Αναγνώστης

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΔΎΟ ΛΑΘΟΙ ΤΟΥ ΜΠΕΣΑ
1.'Επρεπε να του το πει εκτος αίθουσας.
2.Έπρεπε να το πει και στον διπλανό.