Σελίδες

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Η βλακεία βλάπτει σοβαρά την Ονειρούπολη !

Η έπαρση και η υποκρισία που κυριαρχεί στον τρόπο διοίκησης της ομάδας του. Χαρακίδη στο δήμο Δράμας τελικά σίγουρα θα αποδειχθούν καταστροφικά για την πόλη μας.
Σε λίγες μέρες ξεκινάει η Ονειρούπολη και συμβαίνουν απίστευτα γεγονότα. Οι αποκαλύψεις που πρόκειται να γίνουν θα ταρακουνήσουν συθέμελα την παράταξη Πόλη και Ζωή και συγκεκριμένα στελέχη του δημάρχου της Δράμας. Η εξαγγελίες περί νομιμότητας θα εξανεμιστούν και θα μείνουν μόνο τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα.
Δεν θα μείνουμε προς το παρών στα τραγικά λάθη κάποιον απίθανων συμβούλων του κ. Χαρακίδη (π.χ Σάββας Γρηγοριάδης) που αμείβονται με μερικές χιλιάδες ευρώ μηνιαίως για να το παίζουν μάγκες, αφεντικά και ξερόλες σε μια εκδήλωση που έχουν δει μόνο σε φωτογραφίες.
Έχουν γίνει ανέκδοτο και γελάνε μαζί τους όλοι οι εργαζόμενοι του Δήμου (εξαιρούνται μόνο ορισμένοι κόλακες). Τραβάνε τα μαλλιά τους όσοι συζητούν μαζί τους και επιχειρούν να συνεργαστούν με την Ονειρούπολη. Είναι γεγονός ότι οι άνθρωποι δεν ξέρουν βασικά πράγματα και το χειρότερο είναι ότι δεν αποδέχονται την ανεπάρκεια τους.
Όλα τα τραγελαφικά που συμβαίνουν με φόντο τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ των Δραμινών πολιτών σύντομα θα παρουσιαστούν. Η Ονειρούπολη σήμερα είναι γνωστή παντού και παραμένει η μεγαλύτερη γιορτή στην Ελλάδα, γιατί κάποιοι δεν άφησαν τον κ. Χαρακίδη να την καταστρέψει όπως θα επιθυμούσε όταν αυτός ήταν στην αντιπολίτευση. Ούτε τώρα όμως η Δράμα θα αφήσει αυτό τον άνθρωπο να της κάνει κακό.
Προετοιμάζουμε τους συμπολίτες μας από τώρα. Η Εμποροπανήγυρη που ετοιμάζει δεν είναι αυτό που ξέραμε μέχρι σήμερα. Ένα φτηνό Λούνα Πάρκ θα παραδώσει στις 4 Δεκεμβρίου και θα του το επιστρέψουμε πίσω.
Κάνουμε έκκληση σε κάθε σοβαρό στέλεχος της δημοτικής αρχής να ξανασκεφτούν της αποφάσεις που παίρνουν.
Σύντομα έρχεται η ενδιαφέρουσα συνέχεια.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

θέλω να ξέρω αν μπορείς να δώσεις αποδείξεις για αυτούς που κατηγορείς αλλά και να γίνεις πιό συγκεκριμένος γιατί ακριβώς τους κατηγορείς. Σε τι φταίει ο Χαρακίδης και σε τί ο Μαργαρήτης. Τι κάνει σήμερα ο ένας στην Δράμα και τι έκανε ο άλλος πέρσι και πρόπερσι στην Δράμα. Με ονόματα με αποδείξεις. Αλιώς γκαρντάσι μην περνάς τον κόσμο για χαιβάνι. Έχουμε χροτάσει μπόλικο ψέμα μέχρι τώρα.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ!!!ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους καταλάβατε ότι θα γίνει η Ονειρούπολη και μάλιστα από ότι φαίνεται, καλύτερη από άλλες χρονιές
Κάτι είναι και αυτό!

Ανώνυμος είπε...

www.oneiroupoli2011.gr

1995 είπε...

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΩ Ν ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΕΝ ΜΕΡΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ..ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΤΟΣΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ Ή ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΣΟ ΜΗ ΑΝΤΕΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ Ν ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ..ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ Τ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΘΑΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ..ΞΕΡΩ ΟΤΙ Τ ΣΧΟΛΙΟ Μ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ,ΟΠΩΣ Κ ΤΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ Π ΕΓΡΑΨΑ Κ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ.. ΜΗΠΩΣ ΦΟΒΑΣΤΑΙ ΤΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ??ΑΥΤΟ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ..Κ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΝΕ Γ ΛΑΘΕΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΤΛ Γ ΚΑΤΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΣΑΝ ΤΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΜΙΛΑΝΕ..
Υ.Γ. ΑΝ ΕΧΕΤΕ Τ ΚΟΤΣΙΑ,Γ Ν ΜΝ Τ ΠΩ ΑΛΛΙΩΣ,ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ Κ Τ ΔΙΚΟ Μ ΣΧΟΛΙΟ ΑΛΛΑ Κ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ..Κ ΜΝ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΑΣ..