Σελίδες

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Θράσος. Μιλάει και o κ. Ευμοιρίδης για την Ονειρούπολη !

Η υποκρισία δεν είναι κατά πως φαίνετε εμφυτευμένο κυτταρικό μόσχευμα, αλλά μια βαθιά ριζωμένη νοοτροπία. Μιλάει για νομικές γνωματεύσεις και με το ίδιο περισπούδαστο ύφος μιλάει πλέον και για την Ονειρούπολη.
Είναι απίστευτο όμως αληθινό, ο πρώην βουλευτής, πρώην Νομάρχης και πολλά ακόμη πρώην, κύριος  Κώστας Ευμοιρίδης ανήκει σε μια τελείως περίεργη κατηγορία. Είναι από τους ελάχιστους Δραμινούς που δεν έχουν πατήσει το πόδι τους στην Ονειρούπολη ΠΟΤΕ. Μην ρωτήσει φυσικά αν κρατούσε κανείς παρουσιολόγιο, γιατί η απάντηση (αν κρίνω από σχετικό mail που έλαβα) θα είναι πολύ σκληρή και με ονοματεπώνυμο.
Ο παλαίμαχος πολιτικός κ. Ευμοιρίδης, άρχισε ξαφνικά, με καθυστέρηση 8 χρόνων, να ενδιαφέρεται για το καλό της Ονειρούπολης. Χωρίς ίχνος ντροπής άφησε και χυδαία υπονοούμενα για τα στελέχη που δημιούργησαν την Ονειρούπολη και τελικός εκδιώχτηκαν από τον κ. Χαρακίδη, γιατί επέλεξαν αντί της ανεργία, να κάνουν αυτό που γνωρίζουν καλύτερα από όλους, σε μια άλλη πόλη.
Τελικά αυτός ο άνθρωπος ακόμα και τώρα που, που έλαβε το απολογιστικό του σημείωμα (12% με το ζόρι) από τους Δραμινούς πολίτες, αποδεικνύεται μικρόψυχος. Αντί να κοιτάξει πίσω του, να δει τι κατεστραμμένο άφησε στα 50 χρόνια πολιτικής παρουσίας, αυτογελοιοποιείται κάνοντας για ακόμα μία φορά το σάπιο δεκανίκι του κ. Χαρακίδη. Έτσι περίεργη είναι η ζωή και έφερε την Ονειρούπολη στα χέρια δύο πολίτικων που την σιχαίνονται.

Ο δημοτικός σύμβουλος της τελευταίας παράταξης του Δήμου μας, να αναλογιστεί κάποτε πόσα χρωστάει σε αυτό τον τόπο και να πάψει να ζητάει τα ρέστα. Το γεγονός ότι από αφεντικό κατάντησε τσιράκι δεν είναι επιλογή του. Η Δράμα του έδωσε αυτό που του άξιζε.
Υ.Γ Κύριε Ευμοιρίδη ξόδεψες απίστευτα εκατομμύρια για κάτι περίεργες εκθέσεις, για έντυπα τουριστικά, για ταξίδια στο Ομάν και πολλά ανάλογα γούστα αλλά την επιτυχία της Ονειρούπολης δεν θα μπορούσες να την φτάσεις ακόμα και αν ήσουν νομάρχης εκατό χρόνια ( Όλα τα παραπάνω αν θέλει ο πρώην νομάρχης, που το παίζει ακόμα κοκοράκι, να τα συζητήσουμε).
Τώρα πλέον πρέπει να ξεπεράσεις αυτά τα κόμπλεξ και να προσπαθήσεις να περισώσεις ότι απέμεινε από την αξιοπρέπεια σου.  
Καληνύχτα κ. Ευμοιρίδη.


6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΓΙΣΤΑΚΟ ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΒΑΛΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΜΟΙΡΙΔΗ?ΣΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΜΕΙΖΩΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΗΤΕΥΣΗΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

είναι πολλά τα λεφτά που χάσατε λογιστάκο. Λογικό τέτοιο μίσος. Έγινε και ο Χαρακίδης Δήμαρχος. Τίποτε δεν σου βγαίνει. Την Κυριακή το βράδυ πιστεύω να βγεις και να ζητήσεις συγνώμη.
ΟΥΣΤ

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΜΑ........ΣΕ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ.ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ.ΞΕΚΩΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΑΧΑΡΑΚΙΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΕΝΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΕΠΕΛΕΞΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ .ΤΩΡΑ Ο ΕΥΜΟΙΡΙΔΗΣ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ.ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΜΑΛ......ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΑΕΙ.

1995 είπε...

ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΟ ΥΦΟΣ ΟΤΙ Ο ΕΥΜΟΙΡΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ..ΣΤΟ ΓΚΙΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΩΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ(ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ,ΒΟΥΛΕΥΤΗ,ΝΟΜΑΡΧΗ)..ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΖΑΜΕ Κ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΜΕΤΑ..
ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΒΓΑΖΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΨΟΥΡΑ ΣΤΟΝ ΧΑΡΑΚΙΔΗ..
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ "ΠΡΟΙΟΝ" ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ Η ΔΡΑΜΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΗ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΝΑΜΙΣΗ ΜΗΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ..ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ,Κ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ,ΔΙΝΕΙ "ΚΙΝΗΣΗ" ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ..
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΚΑΟΔ Κ ΕΝΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ ΚΑΤΑ ΑΥΤΟΥ..ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΜΗ Κ Ο ΕΡΜΗΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ

1995 είπε...

Κ Ο ΕΡΜΗΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ(ΜΕ ΤΝ Κ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ)ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ..ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΑΛΛΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ..ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΚΥΡΙΩΣ,ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ Κ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΙΣΟΝΟΜΗΘΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ..Κ ΑΚΟΜΗ Ο ΚΑΟΔ Κ ΦΥΣΙΚΑ Η ΔΟΞΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Γ ΤΝ ΔΡΑΜΑ..ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ Κ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ..ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΗΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ..

Ανώνυμος είπε...

Δεν πειράζει, τη θέση του στη Δεξιά την πήρε ο Τερζής για να υποστηρίξει τη Νέα Εποχή Νέα Δράμα και το μεγαλειώδες έργο που άφησαν στη Δράμα οι ειδικοί σύμβουλοι του πρώην Δημάρχου μπαρπα-Θωμά!