Σελίδες

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Κατέστρεψε την Ονειρούπολη. Τελικά τα κατάφερε ο κ. Χαρακίδης !

Ο νέος Δήμαρχος της Δράμας ποτέ δεν κατάλαβε τι είναι η ονειρούπολη για τους Δραμινούς πολίτες. Ποτέ δεν αποδέχτηκε ότι αυτή η εκδήλωση άλλαξε την πόλη μας. Έμεινα σταθερά, σκληρά και επίμονα κολλημένος στο γεμάτο εμπάθεια πάθος του εναντίον της Ονειρούπολης. Μικρή καρδιά, στεγνή ψυχή, είπαν κάποιοι όταν έμαθαν ότι έδιωξε κλοτσηδόν, με διάφορα τεχνάσματα, τους ανθρώπους που ήταν  το μυαλό αυτής της εκδήλωσης.

Τώρα όμως έφτασε η ώρα που πληρώνετε η υποκρισία και η υπεροψία του κ. Χάρακιδη. Η ανικανότητα του και η πλήρη απουσία σοβαρών συνεργατών, τν εξέθεσε ανεπανόρθωτα.

Με ύφος καραβοκύρη που βούλιαξαν τα καράβια του, βγήκε στην τηλεόραση σήμερα ο αντιδήμαρχος κ. Μλεκάνης (αλήθεια ο δήμαρχος γιατί κρύβετε;) και ανακοίνωσε ότι και πάλι ακυρώθηκε το πρόγραμμα δράσης της Δεκποτα. Με απλά λόγια μας είπε ότι κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα η Ονειρούπολη. Μας είπε ότι ο πολύχρονος αγώνας μιας ολόκληρης πόλης πάει στον βρόντο.

Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου αύριο αναμένετε να ψάξουν «τρόπους» να πραγματοποιηθεί κανονικά.


Όλοι όμως ξέρουμε ότι ένα και ένα μας κάνει δυο. Συμβουλεύουμε την δημοτική αρχή, την δημοτική αντιπολίτευση και τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου Δράμας , να επιλέξουν ΝΟΜΙΜΟΥΣ τρόπους. Μην διανοηθεί κανείς, μια εποχή στερήσεων και τραγικών εξελίξεων, για κάθε Ελληνική οικογένεια, να παρανομήσει σε τυπικές διαδικασίες και με τα λεφτά των Δραμινών πολιτών.

Γνωρίζουμε ότι κάποια πράγματα είναι σε εξέλιξη και για να προλάβουμε κάθε είδους συνέπεια απλά ρωτάμε.

Εργάζονται αυτή την στιγμή κάποιοι για την Ονειρούπολη και αν ναι με ποια σύμβαση;

Κατασκευάζονται αυτή την στιγμή, από την αρχή τα σπιτάκια που πριν λίγους μήνες έδωσε εντολή ο κ. Χαρακίδης να γκρεμιστούν και αν ναι, με ποια δημοπρασία και από ποιους;

Έγιναν έξοδα μέχρι σήμερα για την ερχόμενη Ονειρούπολη και αν ναι, πώς θα πληρωθούν; 

Το Dramaole βάζει τα ερωτήματα αλλά έχει και της απαντήσεις. Σύντομα μεγάλες αποκαλύψεις.

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

h antonela to eipe..... den tha ginei h oneiroupolh

Ανώνυμος είπε...

oneirodrama 8a kanei o xarakidis

Ανώνυμος είπε...

Λογιστακο η ονειρούπολη είναι έτοιμη. Απλώς σας βράζει στο ζουμί σας ο Χαρακιδης. Τα διαδικαστικα δεν αφορούν τον κόσμο. Θα πληρωθεί με κανονικό κόστος και από ότι ακούγεται και με καλό πρόγραμμα και δράσεις που θα κανουν την διαφορά.
Το φαγοπότι τέρμα.
Λογιστακο να σε δω τι θα λες μετά.

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ Ο ΧΑΡΑΚΙΔΗΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΤΗΝ ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ? ΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΘΩΜΑ ΖΑΛΙΣΤΙΚΑΝ ΜΑΛΛΟΝ.

Ανώνυμος είπε...

κάλα ο χαρακίδης ακομα δεν έφυγε ??????????????? καταστροφη. αυτος να πληρώσει τα δημοτικά τέλη των γενάρη

Ανώνυμος είπε...

Ρε μεγάλε, και ο κ. Δήμαρχος Μ. Μλεκάνης τι ανακοίνωσε σημερα ?
Σάββα,ξέχασα, εσύ είσαι σύμβουλος του άλλου, του Φαντομά Δημάρχου Κυριάκου Χαρακίδη.

Ανώνυμος είπε...

to didimo xarakidi mplekani thimizoyn to didimo papandreou - benizelo kai ta dio zeygaria einai ta didima tis katastrofis..... sostos....

KOTAS PASXALIDIS είπε...

KAPIOS FOSTIRAS EGRAPSE THA DOUME ONYROUPOLI POU THA TRIBOUME TA MATIA MAS MIPOS ESIS I FOSTIRES TOU KERATA THA TRIBETE TA MATIA SAS APO TIS FAPES POU THA FATE?????GIATI MALON ESIS MONO AFTI TIN GLOSA KATALABENETE FENETE KE TA XAIBANIA POU SAS EFERAN STIN EKSOUSIA ALA NA GNORIZETE KATI TA LAMOGIA POU SAS PSIFISAN NOMIZAN OTI THA AFISETE KE KANENA KOKALAKI KE GIAFTOUS ALA TORA POU THA TOUS BALETE STIN PINA ME TA KATORTHOMATA SAS THA ISASTE I PROTI POU THA TIS MAZEPSETE GIATI TA LAMOGIA DEN ANTEXOUN KE POLI STIN PINA KE THA ARXISOUN TA ALILOPALOUKOMATA GOUSTAAAAROOOOO!!!!NA SAS DO META
K:PASXALIDIS

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοι καλα ειναι να γινει η ονειρουπολη αλλα να μην περιμενουμε και τον κοσμο που ειχε πριν 2 χρονια λογω της κρισης.Οποτε να κανουμε μια ονειρουπολη με μικρο κοστος προς τον Δημο και να κρατησουμε μεγαλυτερους προυπολογισμους για τα καλα χρονια αν ερθουν.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΑΙΝΤΑΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ;

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΓΙΣΤΑΚΟ ΠΟΛΥ ΞΑΦΝΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ. ΕΣΥ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ";
ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΣΤΕΡΗΣΗΣ ΜΑΛΛΟΝ.

ΛΟΓΙΣΤΑΚΟΣ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΤΑΚΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

δηλαδη ΕΛΕΟΟΟΟΣ... ΑΜΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ Η ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ...:@ ΑΜΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΔΡΑΜΑ ΓΙΑΤΙ Η ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΣΧΟΟΟΟΟΣ..... Η ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ... ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ....

dramamini είπε...

Βρέ παντελώς άχρηστοι και ανίκανοι πιά Ονειρούπολη Θα κάνετε; όνειρα θερινής νυκτός βλέπετε. Σας απέριψαν για δεύτερη φορά το πρόγραμμα δράσης της ΔΕΚΠΟΤΑ που περιελάμβανε και την Ονειρούπολη, ένας μήνας έμεινε για να αρχίσει και όποια δαπάνη γίνει θα είναι στον αέρα, πώς θα πληρωθεί και από πού; με ότι έχετε ασχοληθεί και συγνώμη που θα το πώ από τους αναγνώστες (σκατά τα κάνατε) μπλέξατε τις βούρτσες με τις π.....ς, με αυτά που κάνετε και με την ανικανότητα που σας διακρίνει γελάει όλη η Δράμα. Αντί να δείρουν οι Δραμινοί αυτούς που ασχολούνται με την κεντρική πολιτικοί σκηνή θα δείρουν εσάς, είστε ποιό γραφικοί και καταστροφικοί από αυτούς στα τοπικά δρώμενα. Κλείνετε διαλύετε και καταστρέφετε τα πάντα, ότι λειτουργούσε όλα αυτά τα χρόνια είναι υπό διωγμόν και κατάργηση, ο Δήμος Δράμας δεν είναι κερδοσκοπική επιχείρηση όπως την βλέπετε εσείς, είναι η ποιό κοντινή μορφή εξουσίας στο λαό και πρέπει να υπηρετεί το Δραμινό Λαό με τις δράσεις και ενέργειές του. Αυτά τα λίγα πρός το παρόν για ενημέρωση των συμπολιτών μας.

Ανώνυμος είπε...

xaxaxaxaxa

Ανώνυμος είπε...

Πάντως η περσινή Ονειρούπολη ήταν σαν γύφτικο πανηγύρι! Ο κάθε σύλλογος (που ούτε και η μάνα του δεν τον ήξερε!), έβαζε 1 κιόσκι και πουλούσε καφέδες και τυρόπιτες. Χωρίς απόδειξη, φυσικά. Και όταν υπήρχε πολύ κόσμος, τα τρενάκια και τα καρουζέλ αντί να κάνουν π.χ. 10 βόλτες τα παιδιά, τα κάνανε 5, αλλά το αντίτιμο το ίδιο. Ρε για σοβαρευτείτε όλοι σας, και οι πρώην αλλά και οι νυν!