Σελίδες

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Παράνομη εισαγωγή ποτών στη Δράμα

Συνελήφθη την Τρίτη 23 Αυγούστου 2011, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Εξοχής Δράμας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Νευροκοπίου Δράμας, 46χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, για παράβαση της Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα.
Ειδικότερα, αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 46χρονος και εντόπισαν 1.166 συσκευασίες οινοπνευματωδών ποτών, τις οποίες προσπαθούσε να εισάγει στη χώρα μας χωρίς τα απαραίτητα παραστατικά.
Από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι ο 46χρονος αγόρασε τις παραπάνω συσκευασίες από κατάστημα της Βουλγαρίας, προκειμένου να τις πουλήσει σε διάφορες ελληνικές επιχειρήσεις.
Κατασχέθηκαν 1.166 συσκευασίες οινοπνευματωδών ποτών και ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας.

Πηγή: http://piazzadelpopolo.blogspot.com/

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φυσικά ... ξέρετε ποιος είναι υπεύθυνος γιαυτό .........
Απορω πως δεν το λετε ξεκαθαρα ....

Ανώνυμος είπε...

Καλά, ξεφύγατε ντερβίσια! Μην μας πείτε ότι τα έφερε και αυτά ο πολυαγαπημένος σας; Α, γιατί δεν ρωτάτε και τον στρατηγό που τα ξέρει όλα να σας κάνει κανέναν γελοίο σχολιασμό με ύφος δήθεν στοχαστή, ξέρει από ξίδια αυτός!