Σελίδες

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Όχι στις αναθέσεις Χαρακίδη από τον κ. Σώκο.Εκτίθεται πλέον ανεπανόρθωτα ο Δήμος Δράμας

Σοβαρότατο πρόβλημα φαίνεται να αντιμετωπίζει πια ο Δήμος Δράμας στις σχέσεις του με τα όργανα του κράτους.
Ακυρώθηκε και δεύτερη απ΄ευθείας ανάθεση του κ. Χαρακίδη.
Αυτή τη φορά ακυρώθηκε η με αριθμό 91/2011 απόφαση του Δήμου Δράμας, για απ΄ ευθείας ανάθεση της μελέτης "Αποτύπωση του φέροντος οργανισμού του δημοτικού σχολείου Σιδηρονέρου και έλεγχος στατικής επάρκειας του φέροντος οργανισμού του δημοτικού σχολείου Σιδηρονέρου" , επειδή το όριο για τις σχετικές μελέτες είναι 3.671,40 ευρώ και η ανάθεση του κ. Χαρακίδη αφορούσε στο ποσό των 5.100,00 ευρώ.
Προφανώς τα όργανα του κράτους και της πολιτείας που ελέγχουν την νομιμότητα των αποφάσεων των ΟΤΑ θα είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικά στο εξής με το Δήμο Δράμας.
Οι αρνητικές συνέπειες για το Δήμο Δράμας είναι πρόδηλες.
Επειγόντως κάποιος πρέπει να συμμαζέψει τα πράγματα στον Δήμο Δράμας.

1 σχόλιο:

dramamini είπε...

Το πάρτυ για κάποιους άρχισε από την επομένη του αποτελέσματος των εκλογών. Γίνανε συναντήσεις πολλές σε κλειστό και απρόσιτο για πολλούς χώρο, με την συμμετοχή της ηγετικής ομάδας του νέου διευθυντηρίου για το πώς θα μοιραστεί η πίτα των έργων και αναθέσεων στον Δήμο Δράμας και η ταχύτατη ανταμοιβή και εξώφληση όλων όσων βοήθησαν στην πραγματοποίηση του στόχου τους. Στή βιασύνη τους αυτή για γρήγορη ικανοποίηση και εξώφληση των υποχρεώσεων-δεσμεύσεών τους κάνουν πολλά λάθη, ένα από αυτά είναι και το συγκεκριμένο, θα γίνουν πολλά περισσότερα ακόμη, ο χρόνος πιέζει αφόρητα και οι ευεργέτες τους δέν μπορούν να περιμένουν πολύ και πολύ σύντομα θα στραφούν εναντίον τους. Ευτυχώς αν και ειλικρινά δεν το περίμενα, υπάρχουν κάποιοι ελεγκτικοί και κατασταλτικοί μηχανισμοί που λειτουργούν ακόμη και καθώς φαίνετε τους χαλάνε την σούπα. Περιμένω υπομονετικά και άλλες αποκαλύψεις ακόμη μεγαλύτερες και συγκλονιστικότερες.