Σελίδες

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Η Δράμα απαιτεί σοβαρότητα.και όχι ανθρωποφάγα ένστικτα και πρακτικές

                                                                            



Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Δευτέρας, 29/08/2011, γίναμε μάρτυρες της απόλυτης απαξίωσης και υποβάθμισης των θεσμικών λειτουργιών του δήμου.

Με αποκλειστική ευθύνη του δημάρχου κ. Χαρακίδη το δημοτικό συμβούλιο, μετατράπηκε σε αρένα όπου κυριάρχησαν  ανθρωποφάγα ένστικτα και πρακτικές.

Προηγήθηκε η πολιτικά ανεπίτρεπτη και ποινικά επιλήψιμη επιλεκτική διαρροή εσωτερικής αλληλογραφίας του δήμου προς  εφημερίδα της Δράμας.

Εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι εκτέθηκαν με ευθύνη της δημοτικής αρχής στη βορά απάνθρωπων συμπεριφορών και ορέξεων.


Μπροστά στο φαινόμενο των προσωπικών αντεγκλήσεων, των απαράδεκτων φράσεων και χαρακτηρισμών που χρησιμοποιήθηκαν η παράταξή μας «Μαζί για τη Δράμα» αποχώρησε από τη συνεδρίαση, διαχωρίζοντας απόλυτα την θέση της από τις λογικές και συμπεριφορές της δημοτικής αρχής.

Δυστυχώς μπροστά στα οξυμμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος και οι Δραμινοί συνδημότες μας, η δημοτική αρχή δείχνει να είναι ανέτοιμη και ανεπαρκής.

Εμείς θα συνεχίσουμε με σεβασμό στον θεσμικό μας ρόλο την υπεύθυνη αντιπολιτευτική στάση με επίκεντρο την προώθηση λύσεων στα σωρευμένα  προβλήματα της Δράμας.

Καλούμε την δημοτική αρχή και τον δήμαρχο κ. Χαρακίδη να αρθούν στο ύψος των ευθυνών τους, εγκαταλείποντας την έπαρση και το αλαζονικό τους ύφος και συμπεριφορά.

Η Δράμα απαιτεί σοβαρότητα.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: