Σελίδες

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Τώρα χλευάζουν το Ποντιακό στοιχείο...

Θαυμάστε τους.
Τον Δήμαρχο Δράμας και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου  που στα δημοτικά συμβούλια χρησιμοποιούν εκφράσεις χαμετυπείου.
Τους ίδιους που την ημέρα μνήμης για την  απελευθέρωση της Δράμας έφεραν βουλγάρικο συγκρότημα να χορέψει στην κεντρική εκδήλωση.
Τώρα ξεπέρασαν κάθε όριο.
Μιλούν υποτιμητικά και χλευάζουν το ποντιακό στοιχείο.
Σε μια πόλη που το ποντιακό στοιχείο κυριαρχεί.
Σεβασμός στην ιστορία και ιστορική αυτογνωσία αλλά Χαρακίδη και Μπέσα.
Το θέμα εκφεύγει των παραταξιακών αντιπαραθέσων και σκοπιμοτήτων.
Στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο και στο άμεσο μέλλον  θα κατανοήσουν τι σημαίνει Πόντος-Ποντιακό στοιχείο-Δράμα.
Δείτε το επίμαχο βίντεο
http://www.dramanet.tv/videos/?v=135



3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

“Αν δεν είχα καμία αίσθηση του χιούμορ, θα είχα από καιρό αυτοκτονήσει.”Γκάντι

Ανώνυμος είπε...

To skandalo einai to programma, Kai Oxi afto pou lete, mhn pezete to paixnidi tis paraplhroforishs tous!!!

1995 είπε...

"Υπάρχουν οι άνθρωποι που αμφισβητούν, σκέφτονται, μελετάνε, αναλόγως κρίνουν, προσαρμόζοντας συνεχώς τη σκέψη τους στις νέες συνθήκες και που μπορούν να συζητούν ευγενικά, με σεβασμό στον συνομιλητή και αποσπώντας πληροφορίες όσο πιο σφαιρικά γίνεται. Υπάρχουν και οι άλλοι που «κουρνιάζουν» στην άνεση και τη βολικότητα ενός δόγματος, οποιουδήποτε δόγματος, ιδεολογικού, πολιτικού, ηθικού ή θρησκευτικού, που ακόμα και μία «καλημέρα» την εκλαμβάνουν καχύποπτα, και συνδυάζοντας τον δογματισμό και την καχυποψία τους απλά βάλλουν προς πάσα κατεύθυνση."(ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TO ΕΛΛΗΝΑΚΙ)
ΜΑΝΤΕΨΕ ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΡΙΣΚΕΣΕ??
ΘΑ ΣΟΥ ΦΕΡΩ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ..ΣΚΕΨΟΥ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΦΑΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΜΕ ΑΘΕΜΙΤΑ ΜΕΣΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΕ ΡΙΞΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ Τ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΣΟΥ..Τ ΘΑ Τ ΕΛΕΓΕΣ??

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ..ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΑΞΙΑ Κ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΕΣ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΜΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ Γ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥΣ..ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΠΤ ΔΕΝ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ Κ ΔΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΡΓΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΕ ΟΡΑΜΑ..
Υ.Γ .1. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΙΣΑΙ ΛΟΓΙΣΤΗΣ Κ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ Κ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΜΕΧΡΙ ΑΗΔΙΑΣ,ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΙΟ ΚΙΟΛΑΣ
Υ.Γ .2. "ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΧΙΟΥΜΟΡ,ΘΑ ΕΙΧΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟ BLOG ΣΟΥ