Σελίδες

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Ανοιχτή Επιστολή Λεωνίδα Γαλανόπουλου

Προς τον Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Δράμας

Μετά την δήθεν χιουμοριστική σας αναφορά στην Ποντιακή διάλεκτο και έχοντας υποχρέωση σαν πολίτης που υπηρέτησα επί σειρά ετών στο Δήμο Δράμας από διάφορες θέσεις σας κάνω γνωστά τα εξής:
1.Στην απελπιστική οικονομική συγκυρία που ζούμε από λανθασμένες πολιτικές των κρατούντων, εσείς που βρίσκετε το κουράγιο να κάνετε μαύρο χιούμορ;
2.Να γνωρίζετε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο Δράμας που τυγχάνει να είστε πρόεδρος, ήταν το ΠΡΩΤΟ σε όλη την Ελλάδα που πήρε ομόφωνη απόφαση για το αίτημα της αναγνώρισης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού, σε μια εποχή όμως που δειλά δειλά άρχισε να γίνεται επίκαιρο μετά από επιμονή του πρωτοπόρου Μιχάλη Χαραλαμπίδη και θεωρώ τιμή μου που την εισήγηση την έκανα εγώ στο σώμα.
3.Καθιερώθηκε από το Δήμο Δράμας σε συνεργασία με τα Σωματεία να τιμάται η 19η Μαΐου με σειρά εκδηλώσεων, πριν αυτή καθιερωθεί επίσημα από την πολιτεία και θα είναι πρέπον για εσάς σε παρόμοιες εκδηλώσεις  που θα γίνουν όχι μόνο να μην σας επιτραπεί να καταθέσετε στεφάνι, αλλά και να μην παραβρεθεί τε.
4.Η Ποντιακή Ιστορία (ένδοξη) και η Διάλεκτος (Αρχαία Ιωνική) δεν χρειάζονται επιχειρήματα γιατί είναι ριζωμένες βαθιά σε μεγάλο μέρος του λαού μας, εσείς έχετε ακόμη χρόνο και να την γνωρίσετε και να την μελετήσετε με μέσα που θα σας δοθούν δωρεάν.
5.Υπήρξε δυστυχώς από πολλούς μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο ένοχη σιωπή, γιατί υπήρξαν ελαστικές συνειδήσεις όταν πρέπει σε τέτοια θέματα να υπάρχει μηδενική ανοχή.
6.Απαιτεί θάρρος και ψυχικό μεγαλείο να ζητήσετε δημόσια συγγνώμη από όλους όσους προσβάλλατε-γιατί το σφάλειν ανθρώπινον, το ομολογείν όμως θείον.
Λεωνίδας Γαλανόπουλος
πρ.Αντιδήμαρχος και
υποψ.Δήμαρχος Δράμας

16 σχόλια:

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΛΛΙΝΙΚΙΔΗΣ είπε...

Αυτά Λεωνίδα γίνανε σε εποχές καλές που υπήρχε άλλο ήθος. Ο σημερινός δήμαρχος μπορεί να θεωρηθεί άξιος συνεχιστής της πολιτικής ιστορίας του αείμνηστου Σωκράτη Δημητριάδη? όχι βεβαίως..δυστυχώς ακόμη δεν έχουν καταλάβει το ρόλο τους...ο οποίος ρόλος τους,δηλαδή αυτός της νυν δημοτικής αρχής Δράμας,πολύ φοβάμαι ότι στο τέλος θα αποδειχθεί εξαιρετικά επικίνδυνος για τους Δραμινούς!!

Ανώνυμος είπε...

Καλά τι έγινε ? που είναι οι «υπερπόντιοι» του ΠΥΡΡΙΧΙΟΥ και της ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ?γιατί κάνουν γαργάρα ? Κατάλαβα αυτοί είναι πόντιοι μόνο για να παίρνουν καμία επιχορήγηση από το Δήμο η το Επιμελητήριο , μάλλον είναι πιο πολύ «Χαρακιδικοί» παρά Πόντιοι !

Ανώνυμος είπε...

Ο ταμίας και τα λοιπά μέλη ποντιακής καταγωγής, του σωματείου ''Πόλη & Ζωή'' τι έχουν να πουν για τα λεγόμενα Μπέσσα

Ανώνυμος είπε...

είπα και εγώ.0 μαϊντανός δεν θα πει τίποτα?

1995 είπε...

ΑΜΑΝ Τ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΡΕ..ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΖΕΜΕΝΟΙ..

http://dramatown-gr.blogspot.com/2012/01/blog-post_2286.html

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΩ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΠΡΑΞΕΙΣ..ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ(ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ)..Κ ΕΓΩ ΜΙΣΟΣ ΠΟΝΤΙΟΣ ΕΙΑΜΙ ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ Μ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ..ΕΣΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΕΙ ΠΟΤΕ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΜΕ ΠΟΝΤΙΟ??
ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Κ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΞΕΡΕΤΕ ΑΝΤΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΚΡΑΖΕΤΕ

Ανώνυμος είπε...

βγηκε απο την ναφθαλινη και ο Λεωνιδας μαλλον τον βγαλανε

Ανώνυμος είπε...

Θα απαντήσει κανείς Χαρκιδικός επί της ουσίας;

Ανώνυμος είπε...

πια ουσια ρε φιλε ,Υπαρχει καμμια ουσια σε ανυπαρκτα θεματα .Σταματηστε πλεον μα πουλατε πατριωτισμο .Μονο εσεις ειστε ποντιοι.μομο εσεις ειστε πατριωτεσ και ολοι οι αλλοι ειναι προδοτες .Φτανει πια ελληναραδες

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΡΕ 10000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ???? ΓΙΑ 2 ΩΡΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ 10000 ΕΥΡΩ???? ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΣΕΜΝΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΟΡΟΦΟΥ ΣΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΣΑΣ!!! ΚΑΡΦΩΝΕΣΤΕ ΑΣΧΗΜΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ !!! ΟΙ ΑΡΧΙΔΕΞΙΟΙ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΘΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΙΔΗ . ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΗΣΕΣ ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ ΛΕΥΤΕΡΗ ;;; ΤΩΡΑ ή ΟΤΑΝ ΛΕΓΑΤΕ ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ ΤΖΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ;;;
ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΠΟΤΕ ΤΟ ΑΓΑΠΗΣΕΣ ΛΕΥΤΕΡΗ ;;; ΤΩΡΑ ή ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΤΕ ΠΑΤΟΥΧΑ ΚΑΙ ΣΑΨΑΛΗ ;;;;
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝΝ ΧΑΡΑΚΙΔΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ .
ΑΧ ΣΑΣ ΠΟΝΕΣΕ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΦΑΓΟΠΟΤΙΑ ΣΑΣ .
ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΠΟΥ Ο ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΣ ΔΙΕΠΡΕΨΕ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ .
ΓΙΑ ΚΕΙΝΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ !!!

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλοπροαίρετα να δεχτώ ότι επρόκειτο για αστείο, για ανέκδοτο. Είναι η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το κατάλληλο μέρος για... ανέκδοτα; Αν ναι, την άλλη φορά να πάρω το ποτό μου και λίγα φυστίκια και να πάω κι εγώ!

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ

Ανώνυμος είπε...

α ρε θοδωρακη πάλη την πέταξες την παπαρια σου πανε κανενα δεμα και ασε τα blog

Ανώνυμος είπε...

Ο πυρρίχιος μήπως φταίει και για το έλλειμμα του κράτους ??????????????????????????? αλλά ρωτήστε κύριοι από ποιον το έμαθε το θέμα η πανελλήνια ομοσπονδία ποντίων και μετά βγάλτε την χολή σας για τον πυρρίχιο

Ανώνυμος είπε...

Ο πυρρίχιος μήπως φταίει και για το έλλειμμα του κράτους ??????????????????????????? αλλά ρωτήστε κύριοι από ποιον το έμαθε το θέμα η παμποντιακη ομοσπονδία Ελλαδος και μετά βγάλτε την χολή σας για τον πυρρίχιο

Ανώνυμος είπε...

Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ,Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ. ΟΙ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΕΙΠΑΝ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ.ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΛΕΝΕ ΤΙΣ ΠΑΣΟΚ ΜΑ@@@@ΙΕΣ, Ν.Δ ΜΑ@@@@ΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΑ@@@@ΙΑ [ΓΚΑΦΑ] ΕΝΟΣ ΛΙΓΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ Δ,Σ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ.ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ/////