Σελίδες

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Σημίτης: "Πολιτικά μοιραίο λάθος το μνημόνιο"

Για τις αιτίες που οδήγησαν την Ελλάδα στην κρίση χρέους και το Μνημόνιο θα μιλήσει ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης σε συνέδριο στο Βερολίνο τη Δευτέρα. Στην ομιλία του με τίτλο «Ελλάδα, quo vadis;» ο πρώην πρωθυπουργός θα αναφερθεί στις...
ελληνικές παραμέτρους της κρίσης και θα αναλύσει τα μείζονα πολιτικά ζητήματα που ανέκυψαν στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα στη διάρκεια της τελευταίας δεκαετίας με την εφαρμογή της ΟΝΕ.

Ο Κώστας Σημίτης θα αναφερθεί ιδιαίτερα στις αιτίες της κρίσης, στο ελληνικό Μνημόνιο, καθώς και στην ευρωπαϊκή διακυβέρνηση για την αντιμετώπιση της κρίσης.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ Η ΑΠΑΤΗ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ ΣΗΜΙΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΟΝΕ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΡΩΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ .ΤΩΡΑ Ο ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΣΟΥ ΓΑΠ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΜΑΝΤΑΡΑ ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ Η ΟΧΙ ΑΣ ΤΟ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ .ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΠΛΕΟΝ .ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Η ΕΠΑΝΟΔΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟΥ 81 ΚΑΙ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΤΟΥ 2000 ΗΤΑΝ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΦΙΛΕ, ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!! ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ.