Σελίδες

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Φοβήθηκε γιουχαρίσματα!!!

Απών ο κ. Χαρακίδης από την τελετή λήξης του Dramaica.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του πλέον πετυχημένου θεσμού της νεολαίας της Δράμας έλαμψε διά της απουσίας του ο δήμαρχος Δράμας.

Οι κακές γλώσσες κάνουν λόγο για φόβο αποδοκιμασιών του δημάρχου από την νεολαία...

Πλήρες ρεπορτάζ σε  λίγο στο Dramaole.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ti prototyph anarthsh...katholou anamenwmenh...allakste k ligo to styl sas..thelei mia anavathmish o tropos skepsis sas.sas pirane xampari oloi..

Ανώνυμος είπε...

χα χα χα ......τώρα αρχίζουν οι μεγάλες πλάκες....ήδη μερικοί φοβούνται ακόμα και την σκιά τους.
τα καλυτερότερα όμως θα έρθουν το φθινόπωρο μέχρι τότε καλές βουτιές σε όλους.......

==================================
rodolfo chikilicuatre.

Ανώνυμος είπε...

μεγαλη φαντασια εχετε ρε κοριτσια .εκτος απο τραμπουκοι ειστε και ψευτες,αλλα προσεξτε τι θα γραψεται γιατι χθες στις 11 εγω τον ειδα τον Χαρακιδη καπου με Δραμινους που εσεις πριν λιγες μερες γραφαται οτι τα εχουν μαζι του γιατι δεν τους στηριζει.

Ανώνυμος είπε...

Εσείς που έχετε το μπλόκ. Είστε μεγάλες κότες. Αλλοιώς θα βάζατε όλα τα σχόλια και όχι μόνο αυτά που γράφετε οι ίδιοι. Επίσης αν δεν αδερφίζατε, θα γράφατε αυτά που βγάζετε απο το μυαλό σας με το επώνυμό σας. Αλλά ώς γνωστόν οι κότες παραμένουν πάντα κότες γιαυτό και κακαρίζουν στην παράγκα τους μόνο.

Άντε γειά

Ανώνυμος είπε...

aftos pou milaei gia ta koritsia as prosexei ligo parapano. pragmatika htan me anthropous tou KAOD. fisika den kserei ti tou sernoun oi anthropoi tis draminis omadas. skata ta ekane pali o xarakidaros ton vrizoun kai akoma den to kserei. h sinantisi teleiose nvritera kai eixe xrono na paei sto dramaica alla eklase mentes.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΧΑΡΑΚΙΔΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ.ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΝΑ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ.ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΣΦΑΛΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ

Ανώνυμος είπε...

η συναντηση φιλαρακι κρατησε μεχρι αργα και κανενας απο την διοικηση του ΚΑΟΔ δεν εχει προβλημα με τον Χαρακιδη ασχετε

Ανώνυμος είπε...

τελικά εκτός από αυτούς που έχουν αρχίσει να φοβούνται και την σκιά τους εμφανίστηκαν και αυτοί που έχουν χάσει τον ύπνο τους.....α!! και κάτι ακόμα σε όσους σχολιάζοντες το παίζουν πτηνοτρόφοι και "αδερφές" του ελέους για τις άπορες κορασίδες μην ανησυχείται....μάγγες.. "ο καιρός γάρ εγγύς"και για εσάς..
(με την καλή την έννοια πάντα για να αποφεύγονται οι παρεξηγήσεις).
=============================
rodolfo chikilicuatre.