Σελίδες

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Έτσι παίζει με την αγωνία των ανέργων της Δράμας ο κ. Χαρακίδης.

Στην αγωνία των ανέργων της Δράμας απαντάει ΝΑΙ ο Δήμος μας και πουλάει όνειρα. Το πρόγραμμα των πενταμήνων συμβάσεων, που σε πολύ μεγάλο βαθμό έχει «εμπλοκή» και ο Δήμος Δράμας, προσπαθεί να εκμεταλλευτεί πολιτικά εδώ και πολύ καιρό, η νέα δημοτική αρχή του τόπου μας.
Συγκεκριμένοι σύμβουλοι και αντιδήμαρχοι του κ. Χαρακίδη μοιράζουν θέσεις εργασίας, απαντώντας θετικά σε κάθε σχετικό αίτημα.
Υπάρχουν αυτή την στιγμή συμπολίτες μας που έχουν πάρει διαβεβαιώσεις ότι με την έναρξη του προγράμματος θα προσληφθούν και μάλιστα γνωρίζουν και πια υπηρεσία ή έργο θα τους ανατεθεί.
Το καθεστώς αναξιοκρατίας και τις απαράδεκτες τακτικές «εκβιασμού» ανέργων, θα τις πολεμήσουμε αλύπητα.
Η διαδικασία συλλογής βιογραφικών από τους ανέργους της Δραμας, που ξεκίνησε ο Δήμος, είναι εξευτελιστική και πρέπει να σταματήσει άμεσα.
Δεν μπορούν οι νέοι αλλά και γενικότερα οι άνεργοι κάθε ηλικίας, να συνωστίζονται στο γραφείο του αντιδημάρχου κ. Ζαχαριάδη και με σκυμμένο το κεφάλι να δίνουν εξηγήσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, παρακαλώντας για ένα κομμάτι ψωμί. 
Οι αιτιάσεις της δημοτικής αρχής για καταγραφή ειδικοτήτων είναι υποκριτική. Ο κ. Χαρακίδης επέλεξε να γίνει Δήμαρχος της Δράμας και όχι διευθυντής του ΟΑΕΔ.
Το περίεργο «σκλαβοπάζαρο» που οργανώθηκε με πολιτικές σκοπιμότητες δεν διαθέτει καμία ηθική βάση.  Πρέπει ΤΩΡΑ να σταματήσει.

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

dyo wrws sto star legane shmeia kai terata gia ton xarakidi kai tin omada toy kai kaneis den vgeike na apantisei.akoma diakopes kanei telika o dimarxos ektos an fovate h ektos an nomizei oti psixalizei.

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ Η ΦΑΥΛΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ.ΔΩΣΤΕ ΟΝΟΜΑΤΑ.ΦΤΑΝΟΥΝ ΠΙΑ ΟΙ ΓΕΝΙΚΟΤΗΤΕΣ.ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Η ΜΑΣΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΧΡΟΝΙΑ,ΑΛΛΑ ΕΛΕΟΣ ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ.ΚΑΚΟ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΩΤΗ

Ανώνυμος είπε...

ακόμα και οι 2 τηλεμαιντανοί τα χρόνια της αντιπολίτευσης και νυν αντιδήμαρχοι δεν βγαίνουν να ανταπαντήσουν στις κατηγορίες-αποκαλύψεις....και αυτοί είναι σε διακοπές????? τυχαίο ΔΕΝ νομίζω!!!
===========================
rodolfo chikilicuatre.

Ανώνυμος είπε...

Αφού ρε μεγάλε θέλεις ονόματα για πες μου τί δουλειά είχε η κυρία κουμπάρα του δημοτικού συμβούλου από τον Μυλοπόταμο, που δούλευε 6 μήνες στο γραφείο του Χαρακίδη στον Δήμο. Από που πληρώθηκε; μηπως απο το φεστιβάλ, την ΔΕΚΠΟΤΑ. την ΔΕΥΑΔ ή μαύρα;
Η συγκεκριμένη κυρία λοιπόν δεν φαίνεται πουθενά ...

Ανώνυμος είπε...

Ο Χαρακίδης θα τα διαλύσει όλα.Τώρα θα κλείσει και το ενυδρείο του Μυλοποτάμου.Μέχρι και οι δικοί του τον βρίζουν.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΜΑ είπε...

λοιπον.επειδη πολλες σκιες εχουν πεσει στο νεοδμητο δημοτικο καταστημα και ειδικα στο Γ οροφο προταση μου είναι την Δευτέρα το πρωι οποιος εχει στοιχεια να τα καταθεσει στην Κα Εισαγγελεα Πρωτοδικών Δραμας με κοινοποιηση στον Υπουργό κ.Ραγγουση και στον περιφερειαρχη ΑΜΘ ,αλλιώς θα ακουμε απόψεις από όλες τις πλευρες ατεκμηριωτες που δημιουργουν ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

κάποιο δραμινό site τις τελευταίες μέρες του 2010 είχε βάλει αντίστροφη μέτρηση για το πότε θα έρθει η 1η ιανουαρίου για να αναλάβει ο κυριάκος.....μάλλον τώρα θα αναπολεί τις μέρες του θωμά.....και είμαστε ακόμη στην αρχή του έργου....σκευτείτε τι έχει να γίνει όταν θα πέφτουν οι τίτλοι τέλους....
=============================
rodolfo chikilicuatre.

Ανώνυμος είπε...

esis toys bazate apo ta para8ira oyst koproskila!!!!

Ανώνυμος είπε...

ta pinasmena skilia ekbiazoyn gia na paroyn leyta etsi ma8ane ta lamogia tosa xronia. oiknomoy pane diakopes mpas kai omorfinh h moyrhsoy mh fobase des thn pernh th 8esisoy alos..

Ανώνυμος είπε...

afta peri eisaggelev koinopoihsev se periferies kai ypourgous ta kanei o ltsas kserei to paixnidi. afta pou iksere na ta ksexasei kao o latsas kai o xarakidis. an kati apo afta pou grafonte einai psema as apantisei o dimarxos. emena mou fenontai ola tekmiriomena kai alithina ... ole ole ole ole ole ole

dramamini είπε...

Μη χαλάτε την ζαχαρένια σας άδικα, οι θέσεις που θα διαχειριστεί ο Δήμος Δράμας είναι περίπου 500, οι άνεργοι του διευρυμένου Δήμου Δράμας ξέρετε πόσοι είναι; πολύ πάνω από 5000, άρα ένα πράγμα θα γίνει, θα ( εργαστεί ) ένας στου 10 με 15 οι υπόλοιποι τι θα κάνουν; λέτε να φωνάζουν Κυριάκο προχώρα σε θέλει όλή η Δράμα; πολύ αμφιβάλλω. Εχει 21 εκλεγμένους συμβούλους στο κεντρικό και ο καθένας τους έχει τάξη σε τουλάχιστον από 100 άτομα εργασία από το συγκεκριμένο πρόγραμμα, θα γελάσει κάθε πικραμένος μη βιάζεστε, υπάρχουν και οι σύμβουλοι από τα χωριά που και αυτοί ζητάνε μερίδιο στο μοίρασμα της πίτας, στο τέλος θα σκοτωθούνε τα παληκάρια μεταξύ τους, εμείς οι υπόλοιποι πρέπει να οργανώσουμε ιατρείο για τους τραυματίες και γραφείο κηδειών για τους νεκρούς. Και το κυριότερο είναι ότι κάθε ώρα και στιγμή μας διαβεβαιώνουν ότι το σύστημα των ατόμων που θα επιλεγούν για εργασία θα είναι αδιάβλητο από τοπικές και μικροκομματικές παρεμβάσεις, αυτοί που θα προσλαμβάνονται θα επιλέγονται από πρόγραμμα Η/Υ με μοριοδότηση συγκεκριμένη και ξεκάθαρη, φαντάζομαι θα αναρτώνται και πίνακες με τα μόρια του καθενός, να έχουμε όλοι μας τα αυτιά και τα μάτια μας ανοιχτά γιατί αν τολμήσουν να κάνουν κάτι άλλο τότε αλοίμονό τους, τουλάχιστον εμένα έως τώρα με είδαν από την καλή μην προκαλέσουν και με δούν από την ανάποδη. Περιμένω υπομονετικά την εξέλιξη και εφαρμογή του προγράμματος σύμφωνα με την ΚΥΑ.

Ανώνυμος είπε...

Αυτά που γράφουν είναι πέρα για πέρα αληθινά ,σύμβουλος του Χαρακίδη μόλις την προηγούμενη εβδομάδα έταξε σε φίλη μου δουλειά μέσα από το πρόγραμμα με πεντάμηνα ΡΩΤΩ λοιπόν
Θα υπάρχει ΑΣΕΠ και αξιοκρατία ?
Και πια είναι η άποψη των βουλευτών του κόμματος του κ. Χαρακίδη? Που σταματά το ΑΣΕΠ και που αρχίζει το ΠΑΣΟΚ του Αηδόνη κ του Χαρακίδη?

Ανώνυμος είπε...

to asep sto pasok!!!! xaxA to asep ine to pasok itan to pasok ke tha ine to pasok!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΨΕΜΑ ΣΤΟ ΨΕΜΑ !!!!!ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΄΄ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ΄΄ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΙΧΝΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ .ΑΥΤΗ Η ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΙΔΗ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΕΥΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ Η ΑΠΟ ΕΚΚΟΛΑΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΄΄ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ΄΄ ΜΕ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΦΡΑΣΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑΓΩΓΙΩΝ!

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή ρε προηγούμενε ανώνυμε αναγνώστη, η μεθόδευση ώστε να πάρει τη δημοπρασία η εκλεκτή ομάδά του Χαρακίδη από τον Ξηροπόταμο είναι ψέμα. Η παράνομη διαδικασία στο ΔΣ της Δεκποτα για εργασίες που είχαν ήδη εκτελεστεί είναι ψέμα. οι αναθέσεις οι οποίες κρίθηκαν παράνομες από τον Σώκο είναι ψέμα. Η μαύρη εργασία των αλλοδαπών σε απευθείας ανάθεσει του Χαρακίδη στην καλλίφυτο είναι ψέμα. Οι απευθείας αναθέσεις που πέραν του προβλεπόμενου ορίου σε μελετητές - εργολάβους είναι ψέμα. Τα περιτά έξοδα στο δημαρχιακό γραφείο είναι ψέμα. Η συλλογή προσωπικών δεδομένων χωρίς διακιδοσία είναι ψέμα. Η απόρριψη από το Ελεγκτικό Συνέδριο του Υπουργείου Δικαιοσύνης του διετούς προγράμματος δράσης 2011-2012 της Δ.Ε.Κ.ΠΟ.Τ.Α ως μη νόμιμο, αόριστο και ελλειματικό είναι ψέμα.

Καλό θα είναι -για το καλό όλων μας- σε αυτή την πόλη να μιλάμε με επιχειρήματα και όχι με κραυγές γηπέδου ποδοσφαίρου. Ο Χαρακίδης γέμισε ελπίδες την δραμινή κοινωνία με την εκλογή του. Δυστυχώς μέσα σε πολύ μικρό διάστημα βρίσκεται απολογούμενος ακριβώς για αυτά που κατήγγειλε την προηγούμενη δημοτική αρχή. Εγώ προσωπικά δεν επέλεξα κανένα από τους δύο. Όμως περίμενα να αλλάξει κάτι στο κατεστημένο του δήμου. Εάν ήρθε ο Χαρακίδης για να δημιουργήσει δικό του καστημένο ...δεν μπορώ να το επικροτήσω.

Εάν διαφωνείς με τις καταγγελίες... κατέθεσε τα επιχειρήματά σου. Οι κραυγές και οι ύβρεις δεν πείθουν κανένα !

Ανώνυμος είπε...

ναι φιλε μου ψεμματα ειναι ολα οσα γραφεται σε αυτο το blog Ακομη και τα σχολια αυτων που συμφωνουν με αυτα που γραφεται στημενα απο σας τους ιδιους ειναι Το εχετε ξανακανει και με το dramakraximo φαγατε μια μηνυση και το κλεισατε.Το ξανακανετε τωρα στηνωντας ενα blogs με μοναδικο σκοπο την κατασυκοφαντηση του Χαρακιδη.

Ανώνυμος είπε...

Siga re Latsa, ta tromaxes ta paidia!