Σελίδες

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

«Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν έχει ο κ. Χαρακίδης !»

Νέα Εποχή- Νέα Δράμα

Απίστευτη πολιτική βαρβαρότητα του Δημάρχου της μειοψηφίας!

Δεν αξίζει τέτοιον Δήμαρχο η Δράμα!

Σε ρωμαϊκή αρένα μετέτρεψε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δράμας ο Δήμαρχος της μειοψηφίας κ. Χαρακίδης κατά τη συνεδρίασή του τη Δευτέρα 29/8/2011 με την απαράδεκτη και ανήκουστη συμπεριφορά του.

Αφορμή στάθηκε το γεγονός της γενναίας δημόσιας τοποθέτησης προ ημερησίας διατάξεως του νέου επικεφαλής της παράταξής μας Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ, σχετικά με δημοσίευμα της εφημερίδας «Εργασία Συν» την Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011. Στο εν λόγω δημοσίευμα ο εκδότης της άνω εφημερίδας Σπύρος Λάτσας, λασπολογώντας, επικαλέστηκε ψευδώς οφειλή του κ. Παπαεμμανουήλ προς το τμήμα προσόδων του Δήμου Δράμας για πολύ «λεπτό προσωπικό θέμα». Φυσικά καμία οφειλή του κ. Παπαεμμανουήλ δεν υπάρχει όπως διαβεβαίωσαν τόσο η Διευθύντρια Οικονομικών Υπηρεσιών όσο και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών Παύλος Ζαχαριάδης. Σημείωνε επιπλέον με απειλητικό ύφος ο προαναφερθείς δημοσιογράφος, ο οποίος λειτούργει ως «ο εκπρόσωπος τύπου του Δημάρχου»  ότι «υπάρχει αλληλογραφία που θα δημοσιευτεί» και ότι έχουν ξεκινήσει έρευνες και διαδικασίες που θα «δείξουν ποιος είναι ο πολιτικός Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ».

Φυσικά τίποτα από τα παραπάνω δεν ισχύει! Το θέμα είναι καθαρά πολιτικό και αποδεικνύει ότι ο κ. Χαρακίδης και η παρέα του δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο προκειμένου να χτυπήσουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους. Ο κ. Χαρακίδης δεν έχει το στοιχειώδες πολιτικό ήθος για να προσεγγίσει τέτοια ευαίσθητα θέματα με την απαιτούμενη ανθρωπιά. Ο κ. Χαρακίδης προσπάθησε να δημιουργήσει θέμα από το πουθενά που όμως τώρα του γύρισε μπούμερανκ και θα υποστεί τις συνέπειες.
Σημειωτέον ότι αυτή η τακτική της διαρροής εγγράφων προς το συγκεκριμένο δημοσιογράφο είναι σύνηθες φαινόμενο της νέας δημοτικής αρχής. Υπενθυμίζουμε ότι παρόμοιο θέμα είχε προκύψει και με την ανάκληση του 1ΟΥ Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (ΑΠΕ) του νέου Δημαρχείου, ο οποίος είχε δημοσιευτεί και μάλιστα ως πρωτοσέλιδο πριν καν τον πάρουν οι δημοτικοί σύμβουλοι στα χέρια τους!

Τα νέα ήθη που από πολύ νωρίς έφερε ο κ. Χαρακίδης στο Δήμο Δράμας δεν αξίζουν στους δραμινούς.  Κάποτε μιλούσαμε για πολιτικό πολιτισμό. Ο πολιτικός στίβος οφείλει να είναι ευγενής παρόλες τις αντιπαραθέσεις. Η Δράμα είχε και έχει προσωπικότητα, ψυχή και καρδιά. Και έχει δραμινούς να την νοιάζονται και να τη φροντίζουν με μέτωπο καθαρό και τσέπες διάφανες. Με λόγο ειλικρινή και βλέμμα ευθύ. Η Δράμα δε χρειάζεται τέτοιου είδους ανηθικότητες… Η Δράμα δε χρειάζεται Χαρακίδηδες και Λάτσες…
             
«ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΝΕΑ ΔΡΑΜΑ»

1 σχόλιο:

dramamini είπε...

Για ποιά ιερά και όσια αναφέρεστε, αν το πράγμα δεν έχει κονόμα και συμφέροντα ο Κυριάκος δεν κάνει βήμα, είναι ένας αδίστακτος επαγγελματίας μην τον παρεξηγήται. Στην λούμπα αυτή τον έβαλε ο παμμέγιστος των κιτρινοκονδυλοφόρων Λάσπας που τον στηρίζει με νύχια και με δόντια, τώρα όπως έστρωσε ας κοιμηθεί. Καλό ύπνο Κυριακούλη.