Σελίδες

Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Η "θεάρεστη" δημοπρασία της σκούπας καθαρισμού. Ίδρυσαν εταιρεία και πήραν δημοπρασία κολλητοί του Δημάρχου Δράμας

Θλίβει για μία ακόμη φορά η πρακτική της νέας Δημοτικής Αρχής του κ. Χαρακίδη. Με μεθοδεύσεις, με υπέρμετρο ζήλο για την ικανοποίηση των υποχρεώσεων έναντι των ημετέρων, προχωρά στο «διαφανές» (σύμφωνα με τις εξαγγελίες της) έργο της.

Μέσα σε λίγους μήνες, μετά την ανάληψη των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής του κ. Χαρακίδη, ιδρύθηκε εταιρεία, καταχωρήθηκε  στο επιμελητήριο και έλαβε μέρος σε διαγωνισμό που αφορά τον καθαρισμό των δρόμων με ειδικό όχημα και πήρε τον διαγωνισμό αφού είχε ως προϋπόθεση (την οποία ζήτησε η δημοτική αρχή) η άδεια κυκλοφορίας του οχήματος να είναι κάτω των 10 ετών.

Γνώριζε η δημοτική αρχή ότι η εταιρεία είχε όχημα κάτω των 10 ετών; Η ερώτηση φυσικά είναι ρητορική. Υπάρχει άραγε έστω και ένας πολίτης που θα πιστέψει πως είναι συμπτωματική η προϋπόθεση (όρος στο διαγωνισμό) το όχημα να είναι «κάτω των 10 ετών»;

Στην «πιάτσα» αυτοί οι διαγωνισμοί αναφέρονται ως φωτογραφικοί. Δηλαδή ερευνούμε την αγορά, διαπιστώνουμε υστερήσεις αδυναμίες των τυχόν ενδιαφερομένων επιχειρήσεων που θέλουν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό, τοποθετούμε εντέχνως μία προϋπόθεση την οποία δεν μπορούν να καλύψουν αυτοί που «πρέπει» να μείνουν απ΄ έξω και έτσι το έργο ή την υπηρεσία την παίρνει νομιμότατα ο εκλεκτός μας.

Να αναφέρουμε πως τα μέλη της εταιρείας δεν είχαν στο παρελθόν καμιά σχέση με το συγκεκριμένο επαγγελματικό αντικείμενο. Απλά σηκώθηκαν ένα πρωί και είπαν να καθαρίζουν δημοτικούς δρόμους γιατί είδαν κάποιο όραμα.

Η διοίκηση του κ. Θωμά Μαργαρίτη το την ίδια υπηρεσία την ανέθετε απευθείας σε συμπολίτη μας με ότι αυτό σημαίνει.

31 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

kai go elega...simera den exi xarakidi?

Ανώνυμος είπε...

ο συμπολίτης μας που έπερνε την δουλειά επι Θωμά την είχε την δουλειά κληρονομιά? ή μηπως και αυτός την ίδρυσε σε κατάλληλη εποχή?

dramamini είπε...

Βρέ τον Μπάμπα!!! Ολος ο Ξηροπόταμος ξέρει και όχι μόνον αυτοί. Α ρε μεγάλε Κυριάκο πως ξωφλάς τα γραμμάτιά σου ταχύτατα και καθαρά, είσαι μανίτσα να στήνεις διαγωνισμούς, αλλώστε και στο Επιμελητήριο με εκείνη τη θέση με δεύτερη γλώσσα την Ιταλική έκανες θραύση, μία και μοναδική υποψήφια είχε τα απαιτούμενα προσόντα, τυχαίο; όχι βέβαια. Τώρα με την σκούπα, σίγουρα τα λεφτά, έως δέκα χρονών όχι παραπάνω, του άλλου η σκούπα είναι παλιά οπότε με μιά κίνηση καθ'όλα νόμιμη τον βγάζεις εκτός, τι διαβολική σύμπτωση το κολητάρι σου να κάνει εταιρία και να αγοράσει σκούπα πρίν λίγο καιρό έως δέκα χρονών. Μάλλον τον μάντη Τειρεσία ρώτησε και τον πληροφόρησε τί θα γίνει, δεν πειράζει αρχιερέα της διαπλοκής μιά θλιβερή παρένθεση θα είσαι. 'Ενα δεν κατάλαβες ακόμη, ο καιρός περνάει γρήγορα και κάποιες δουλειές θα μείνουν μοιραία στη μέση, ε ρέ πανηγύρια που θα έχουμε.

Ανώνυμος είπε...

το παρτυ που κανετε τοσα χρονια στον Δημο ηταν πολυ μεγαλο αλλα σας την χαλασε την δουλεια ο Χαρακιδης και εχετε ζαλιστει και δεν ξερετε τι γραφετε.Ψεμματα και συκοφαντιες.Φτιαξατε ενα blog για να χτυπατε με συκοφαντιες τον Χαρακιδη και να νομιζετε οτι θα κανετε κατι.Τιποτα δεν μπορειτε να πετυχετε γιατι σας εχουνε παρει χαμπαρι ολοι .

Ανώνυμος είπε...

Η κίνηση αυτή του Χαρακίδη όχι απλά δεν τον κάνει καλύτερο από τον Θωμά με την ανάθεση αλλά χειρότερο. Θέλει να την δώσει τη δουλειά στον δικό του και κρύβεται πίσω από το δάκτυλό του. Εκτός από ανήθικο είναι και δειλό.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΛΛΙΝΙΚΙΔΗΣ είπε...

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΜΕΣΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΝ ΑΝΕΘΕΤΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΠΟΣΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΝΕΟΣ..ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ Ή ΤΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΘΕΣΗ..ΒΡΕ...ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ ΖΟΥΜΕ..ΞΕΡΟΥΜΕ...ΟΚ..ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ....ΣΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΟΣΤΙΖΕ 22.000 ΚΑΙ ΤΩΡΑ 52.000... ΨΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ??? ΟΚ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

ολοι εσεις που λυσαξατε με την σκουπα σας ενημερωνω οτι το θεμα ειναι πολυ απλο. Το 2012 δωστε 4ο.οοο ευρω παρτε μια σπουπα
(οχι σαραβαλακι) και λαβετε μερος στην δημοπρασια νομιμα, καντε καλυτερη προσφορα για να παρετε την δουλεια εσεις!

Ανώνυμος είπε...

Ναι αλλά αν η δικιά μας η σκούπα είναι πράσινη και αυτοί ζητήσουν να είναι κίτρινη τι θα κάνουμε;

Ανώνυμος είπε...

Σιγά τα 40 000 ευρώ που έδωσες ρε φιλαράκι. ώρα είναι να μας πεις ότι μπαίνεις και μέσα

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΛΛΙΝΙΚΙΔΗΣ είπε...

ΤΟΥ ΧΩΛΙΔΗ Η ΣΚΟΥΠΑ ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΕ ΤΣΙΓΑΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΝΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟ ΔΕΞΙ..ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΦΟΥΓΑΡΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΙΠΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΧΡΩΜΑ...ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ...ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΑΤΕ ΦΙΡΙ ΦΙΡΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΩ ΟΚ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΠΟΣΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΠΑΤΑΛΗ...ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΕΓΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΟΥΕΛΕΥΕΤΕ,,,ΞΟΦΛΑΕΙ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ...ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ...ΔΡΑΜΙΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΧΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

o xarakidis exei kati protopalikara ston ksiropotamo kai tora tous edose tin proti dosi. etsi emathe... opoios mi xarakidikos na paei na psofisei stin peina. mpravo re pasok mpravo kai se mas pou kaname to lathos na genithoume pasok.

STRATHGOS είπε...

Ποιος θα περίμενε πως θα αναλάμβανε τα υνιά του δήμου ο Χαρακίδης και θα κράταγε τον Χωλίδη να καθαρίζει την Δράμα με την δική του σκούπα; Ο Χωλίδης είχε 2 κακά. Το πρώτο είναι πως είναι ΝΔ και το δεύτερο ήταν αυτός που καθάριζε τον Δήμο Δράμας επί δημαρχίας Θωμά. Έτσι λοιπόν ο Κυριάκος έπρεπε να εξοφλήσει τα γραμμάτιά του ταχύτατα και καθαρά (ασχέτως αν του σφραγίζονται επιταγές). Έστησε λοιπόν έναν διαγωνισμό βάζοντας ως όρο η σκούπα να είναι μοντέλο κάτω από δέκα ετών, έβαλε τον κολλητό του από Ξηροπόταμο να κάνει εταιρεία και έτσι πήρε την δουλειά. Απλά και παστρικά.
Πάρτι έκανε τόσα χρόνια στον Δήμο ο Θωμάς όπως ισχυρίζεται κάποιος, λαϊκή πανηγύρι ξεκίνησε ο Χαρακίδης. Γι' αυτό μην φωνάζεις φίλε Καλλινικίδη. Δεν πρόκειται να μάθεις ποτέ αν τα 22.000 γίνανε 52-62 η 102.000 και αυτό γιατί στο πάρτι έχεις disc η δίσκους βινυλίου αλλά στα πανηγύρια κλαρίνα-μπουζούκια-κροσέ-τρενάκια (όχι από αυτά που γίνανε κατ επανάληψη στον Ξηροπόταμο αλλά όπως της Ονειρούπολης)

Ανώνυμος είπε...

Στρατηγέ που τα ξέρεις όλα, τα ηνία, τα χαλινάρια δηλαδή, τα γκέμια ρε φίλε, γράφονται με ήτα! Τα πολλά τα ξίδια και τα γαριδάκια μαζί δεν κάνουν καλό. Τώρα αν εσύ νομίζεις ότι η θέση του δημάρχου είναι αγροτική δουλειά, ε, τότε σωστά το έγραψες!

Ανώνυμος είπε...

Απορώ που όλοι εσείς της Νέας Εποχής δεν χορτάσατε να τρώτε τόσα χρόνια, θλίβομαι που δεν βάλατε μυαλό μετά την ήττα και χαίρομαι γιατί όπως το πάτε εξουσία θα ξαναδείτε το 2024.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΛΛΙΝΙΚΙΔΗΣ είπε...

ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ??? ΩΧ ΩΧ ΩΧ..ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ...

STRATHGOS είπε...

Ανώνυμε για να μην πω ΑΝΩΡΗΜΕ ποιος σου είπε πως εννοούσα τα γκέμια και τα χαλινάρια των ζώων λέγοντας πως ο ΧΑΡΑΚΙΔΗΣ ΠΗΡΕ ΤΑ ΥΝΙΑ; Όχι δεν εννοούσα αυτό γιατί αν εσύ τον εαυτό σου τον θεωρείς ΖΩΟΝ (που μάλλον είσαι) εγώ δεν θεωρώ τόσο ζώα τους Δραμινούς που μπορεί να τους κατευθύνει ένας Χαρακίδης. Μην κόπτεσαι δεν είμαι τόσο αγράμματος ώστε να με διορθώνει ένα ΖΩΟΝ σαν εσένα. Ακόμη και να μην εννοούσα τα σκαπτικά εργαλεία ε δεν χάθηκε και ο κόσμος. Εμένα δεν περίμενα να με ταΐσει κανένας Δήμαρχος σαν εσένα ώστε και τα σκατά που τρως να τα βλέπεις σαν προφιτερόρ με μπόλικη μους σοκολάτα. Πάντα υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος αλλά που να την δεις εσύ αφού μόνο ακάλυπτες επιταγές βλέπεις. Όσο για τα ξύδια και γαριδάκια που λες έτσι απλά να σε ενημερώσω πως έχω να φάω γαριδάκια από τότε που βρήκα μέσα ανθρωπάκια σαν εσένα.

Επιλοχίας είπε...

Στρατηγέ μου μην θυμώνεις. Μιλάς με ανθρωπάκια οσφυοκάμπτες που βγάζουν μισθό λέγοντας μονίμως το "GES MAM" μέχρι να καταλάβουν πως ο Χαρακίδης τα έκανε όλα μόνος του "ΜΑΜ"

Ο – η δημοτικός/η υπάλληλος είπε...

Η ομάδα Χαρακίδη οριόταν ως αντιπολίτευση για την ισονομία και την διαφάνεια και με το καλημέρα της διοίκησης της …ξεσκεπάστηκε τόσο γρήγορα, τόσο εύκολα και χωρίς κανένα σημείο αμφιβολίας. Πως το γνωρίζω… μα όλοι το γνωρίζουν στο δημοτικό κατάστημα. Μάλιστα υψηλά ιστάμενη υπάλληλος των τεχνικών υπηρεσιών το εκμυστηρεύτηκε σχεδόν σε όλο το υπαλληλικό προσωπικό !

Ανώνυμος είπε...

Τι εννοούσες ρε φίλε; Ξεκάθαρα το έγραψες στην πρόταση σου: "Ποιος θα περίμενε πως θα αναλάμβανε τα υνιά του δήμου ο Χαρακίδης και θα κράταγε τον Χωλίδη να καθαρίζει την Δράμα με την δική του σκούπα;". Να γνωρίζεις κομπλεξικέ υποδεκαεννέα ότι η ημιμάθεια είναι πάντα χειρότερη από την αμάθεια. Και εσύ είσαι ημιμαθής, πράγμα που φαίνεται πάντα από τα γραφόμενα σου, όπως και για κάποιους λόγους πολύ νευρικός, έχεις πολλά να κρύψεις φαίνεται! Οι ψυχολόγοι κάνουν καλό. Οι συνεδρίες βοηθάνε.

Ανώνυμος είπε...

Χα, χα, στρατηγέ μου τα ξίδια συνεχίζεις να τα πίνεις γι' αυτό δεν συγκρατείς τα νεύρα σου, ανθρωπάριο!

STRATHGOS είπε...

Μάθε βλαμένε πως ξύδια έχω να πιω 4 χρόνια για δύο λόγους ο ένας εκ των οποίων είναι να μπορώ να ξεχωρίζω τους ηλίθιους της τότε δημοτικής αρχής αλλά και τους βλάκες της σημερινής. Ένας απο αυτούς είσαι και εσύ.

Ανώνυμος είπε...

stratige poli goustarw xwsta sta tomaria tou xarakidi poy pinoyn to aima ton draminon. stratige gera erxete h wra pou tha klaine

Ανώνυμος είπε...

Stratige an eisai aytos pou ipo8etw etoimasou na sintaxeis dikografies gia polous apo autous. Kalo kouragio

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΚΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΈΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΕΙΝΑΙ 1%. ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΟΙ ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ 1% ΕΚΠΤΩΣΗ ΕΔΩΣΑΝ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟ ΠΕΤΥΧΕΣ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΑΜΙΝΟΥΣ. ΠΟΥ ΄ΝΑΙ ΡΕ Η ΚΟΚΛΑ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ. ΣΑ ΔΕΝ ΝΤΡΠΕΣΤΕ ! ΥΠΟΚΡΗΤΕΣ !

Ανώνυμος είπε...

Όλοι οι άσχετοι απο πολιτική βρήκατε μια σελίδα και ανωνύμως γράφετε ότι μπούρδα σας κατέβει. Ο Στρατηγός, ο Φαλακρός και ο Χοντρός. Αν σας πείραξε τόσο πολύ η εκλογή Χαρακίδη και η σκούπα, κάθε πρωϊ (μέχρι το 2019) ξυδάκι με σκόρδο. (αποδεδειγμένα χαλαρώνει το νευρικό σύστημα και βοηθάει στην εξεύρεση αρχηγού μιας διαλυμένης παράταξης)

STRATHGOS είπε...

Ενώ εσύ ΣΧΕΤΙΚΕ που μας προτείνεις να πιούμε “ξυδάκι με σκόρδο” γράφεις επωνύμως και φαίνεσαι σχετικός με την πολιτική γι’ αυτό δεν μπορείς να ξεχωρίσεις το τι μας πείραξε. Σου είπε κανένας βρε ΑΣΧΕΤΕ πως (εμένα προσωπικά) με πείραξε η εκλογή Χαρακίδη; Γι’ αυτό ψήφισα 3 συμβούλους της παράταξης του; Αυτό όμως σημαίνει πως πρέπει να δέχομαι τα όσα γίνονται ως καλώς “καμωμένα”; Αλλά εσείς στο ΠΑΣΟΚ έτσι μάθατε. Άσπρες εξαγγελίες ψηφίσατε και τώρα που όλα γίνανε μαύρα κατεβάσατε μέχρι και τα παντελόνια αρκεί να μην ομολογήσετε δημοσίως πως είστε βλάκες που σας έπιασε ο Γιωργάκης στον ύπνο του δικαίου. Και τώρα όχι μόνο βλάκες αλλά και αδελφές γίνατε. Κακομοίρη ε κακομοίρηηηηη.

Ανώνυμος είπε...

Έχει και αδερφές το δημοτικό συμβούλιο στρατηγέ; Και τις ψήφισες κιόλας; Πάλι την πάτησες ρε στρατηγέ. Από ανοησία σε ανοησία πας!

Ανώνυμος είπε...

Ως γνωστό υποστράτηγε, στο τέλος της τετραετίας κρίνεται το έργο της εκάστοτε Δημοτικής Αρχής και αν ο εκάστοτε Δήμαρχος παρεκλίνει απο το πρόγραμμά του, με την ψήφο μας τον στέλνουμε σπίτι του.
Ως κανόνας στην πολιτική κάθε Δημοτική Αρχή έχει απο τους πολίτες μια μικρή πίστωση χρόνου και στη συνέχεια μπορεί και πρέπει να κριθεί αυστηρά για τα πεπραγμένα της.
Εσύ απο ότι φαίνεται πολύ γρήγορα έγινες κοψοχέρης και πυροβολείς με μπαζούκας απο το πρώτο εξάμηνο.
Ως άσχετος με τοποθέτησες στον χώρο του ΠΑΣΟΚ ενώ δεν είμαι.
Ως κολόμαγκας βρίζεις και εγώ δεν ακολουθώ την δική σου τακτική, γιατί αυτό το κάνω όταν χρειασθεί και μόνο κατά πρόσωπο.
Επειδή φαίνεσαι πολύ εγωιστής θα πρέπει να ξέρεις ότι ο εγωισμός είναι το αναισθητκό που αμβλύνει τον πόνο της ηλιθιότητας και αν προσπαθήσεις να τα βάλεις με έναν ηλίθιο και πέσεις στο επίπεδό του, είναι σίγουρο ότι θα σε νικήσει !!!

Ανώνυμος είπε...

Και το χειρότερο ημιμαθής και με ανυπέρβλητα ψυχολογικά κόμπλεξ ο υποστράτηγος!

STRATHGOS είπε...

Πρώτον θα πρέπει να μάθετε να διαβάζετε, Είπα εγώ πως έχει αδερφές το δημοτικό συμβούλιο; Είπα πως κάποιοι που δεν βλέπουν τα κακώς πεπραγμένα ακόμη και τα παντελόνια τους προτιμούν να κατεβάσουν αρκεί να μην παραδεχθούν πως έσφαλαν για τις επιλογές τους. Αν τώρα εσείς καταλάβατε πως εννοούσα τους συμβούλους που ψήφισα βρείτε τα μαζί τους. Από τους 3 η μία είναι γυναίκα, ο δεύτερος ο Μλεκάνης και ο τρίτος ο Χαρίσκος. Σας φαίνονται για αδελφές; Αν ναι πείτε το σε αυτούς κατάμουτρα.
Δεύτερον συμφωνώ πως στο τέλος της τετραετίας κρίνεται το έργο της εκάστοτε Δημοτικής Αρχής και όπως λέτε αν ο εκάστοτε Δήμαρχος παρεκκλίνει από το πρόγραμμά του στο τέλος τον στέλνουμε σπίτι του. Αυτό τι σημαίνει; Για 4 χρόνια βγάζουμε τον σκασμό και αφήνουμε να κάνει ότι θέλει; Πως βγάζεις και το συμπέρασμα πως έγινα κοψοχέρης και πυροβολώ όπως λες με μπαζούκας; Διάβασες κάπου δική μου κριτική; Έγραψα κάτι συκοφαντικό τόσο προς την παράταξη Χαρακίδη όσο και κάποιον από τους συμβούλους; Το να συμπληρώσω μια σκέψη για κάτι αρνητικό σημαίνει πως το κάνω με σκοπό να συκοφαντήσω η να πλήξω την παράταξη-τον Χαρακίδη ή κάποιους από τους συμβούλους;
Τρίτον για να κατηγορήσεις κάποιον “κολόμαγκα”, “εγωιστής “, “υβριστή”, πρέπει να γνωρίζεις τον ίδιο, να γνωρίζεις τον τρόπο που εκφράζεται, να βλέπεις το ύφος του όταν σε “στολίζει” με κοσμητικά επίθετα αλλά και να ακούς τον τόνο και την χροιά της φωνής του. Διαφορετικά μάλλον πολύ σωστά χαρακτήρισες τον εαυτό σου ως ΗΛΙΘΙΟ για τι μόνο ένας τέτοιος θα μπορούσε να σε προσάψει όλες τις παραπάνω κατηγορίες.

Ανώνυμος είπε...

Υποστράτηγε για να ευλογήσω λίγο τα γένια μου, επειδή είμαι άνθρωπος οξείας αντιλήψεως και τρομακτικής ευστροφίας πνεύματος !!! κατάλαβα το λάθος μου που σε χαρακτήρισα ηλίθιο και ανακαλώ, τελικά έχουμε κοινό τρόπο σκέψης !!!