Σελίδες

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Νέα μεγάλη πρόκληση από σύμβουλο του κ. Χαρακίδη

Λάβαμε προχθές το βράδυ ένα mail με μια καταγγελία και με σημαντικά στοιχεία, για μια ακόμα απαράδεκτη πολιτική ενέργεια του κ. Χαρακίδη και των συνεργατών του. Την ερευνήσαμε και τελικά, απλά επιβεβαιώσαμε το απίστευτο θράσος της νέας δημοτικής αρχής.

Εδώ και μήνες, στο δημοτικό διαμέρισμα του Καλού Αγρού, έχει δημιουργηθεί μια ανεξέλεγκτη χωματερή, ένας απέραντος σκουπιδότοπος από μπάζα, κρεβάτια, τραπέζια, μέχρι καρκινογόνα ελενίτ, κοπριές και ηλεκτρικές συσκευές. Όλα αυτά στην είσοδο του χωριού.
Η δημοτική αρχή έκλεισε επιδεικτικά τα μάτια στην όλη κατάσταση, αλλά όπως θα αποδείξουμε σήμερα, όχι τυχαία.

Ακόμα βοούν στα αυτιά μας, οι κραυγές αντίδρασης του κ. Χαρακίδη και των συμβούλων του όταν ήταν αντιπολίτευση, για τις παράνομες χωματερές που ξεφύτρωναν σαν μανιτάρια στις παρυφές της πόλης.  

Σήμερα κάνουν πως δεν βλέπουν και φυσικά κάνουν πώς δεν ακούνε τίποτα.
Αμέσως τώρα θα σας εξηγήσουμε το γιατί.

Το σημείο που «δημιουργήθηκε» ο σκουπιδότοπος δεν είναι κοινόχρηστος χώρος. Ανήκει σε έναν γυναικείο συνεταιρισμό. Προσέξτε όχι σε κάποιον σύλλογο ή σε κάποιο μη κερδοσκοπικό σωματείο. Ανήκει ουσιαστικά σε μια κερδοσκοπική επιχείρηση που έχει μέλη κάποιες λίγες γυναίκες.

Η τεράστια σύμπτωση είναι ότι ο επικεφαλής και υπεύθυνος του συνεταιρισμού, είναι στενός συνεργάτης του κ. Χαρακίδη, αφού μάλιστα είναι και ο σύμβουλος του στο τοπικό συμβούλιο του διαμερίσματος.

Προσέξτε, τα περίεργα, στην συνέχεια γίνονται και ύποπτα.

Ο συγκεκριμένος σύμβουλος του δημάρχου, όχι μόνο δεν είχε την ευθιξία να σταματήσει αυτήν την απαράδεκτη εξέλιξη του ζητήματος, αλλά σε συνεργασία με τον δήμο έκανε και κάτι χειρότερο.
Αφού από το τίποτα δημιούργησε έναν βρομερό σκουπιδότοπο (με στόχο φυσικά να μπαζωθεί και να γίνει επίπεδο το οικόπεδο του, που βρίσκετε σε ρεματιά), φρόντιζε να μπαίνουν τα μηχανήματα του δήμου και να κάνουν την ισοπέδωση με πρόσχημα ότι καθαρίζουν τον χώρο.

Ρωτάμε ευθέως τους υπεύθυνους του δήμου Δράμας και τον κ. Χαρακίδη

Κάνατε έστω και μία ενέργεια μετά την διαπίστωση σας ότι ένας σκουπιδότοπος δημιουργήθηκε μπροστά στην είσοδο του συγκεκριμένου διαμερίσματος ; 
Αν ναι, μπορείτε να μας δείξετε την σχετική αλληλογραφία ;
Προβλέπετε πρόστιμο για τους υπεύθυνους του χώρου, όταν δημιουργούν επίτηδες παράνομη χωματερή ;
Επιβάλατε κάποιο πρόστιμο στον τοπικό σύμβουλο του κ Χαρακίδη ;      
Πόσες φορές καθάρισαν (ουσιαστικά βοήθησαν στο μπάζωμα) τα μηχανήματα του δήμου και τι κόστος είχαν αυτές οι εργασίες ;

Απαντήσεις δεν θα δοθούν γιατί δεν μπορούν να δοθούν.

Δεν έχουμε αυταπάτες, η παρέα και οι άνθρωποι του κ. Χαρακίδη νιώθουν τσιφλικάδες. Πιστεύουν ότι ο δήμος Δράμας είναι το μαγαζάκι τους.
Εμείς καλούμε τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης να επιβεβαιώσουν το ακριβές της καταγγελίας και να πράξουν τα αυτονόητα. Ανοχή τέλος.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

για μια ακομα φορα η φαντασια σας οργιαζει .

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχαχα τι αλλο θα βρειτε... να πειτε .....
Ψαξτε λιγο ..... και θα βρειτε την αλλαγη της υδρευσης... τον νεο παιδικο κ.α. Οταν αρχίσουν οι μπουλντόζες να σκάβουν ..μη λετε μετα ομως οτι ο χαρακίδης ψαχνει λίρες .....

Ανώνυμος είπε...

Ως συκοφάντη , θεωρούμε κάποιον που, ενώ γνωρίζει επακριβώς την αλήθεια για κάποιο θέμα, από συμφέρον ή από προσωπικό βίτσιο, περιστασιακά ή σε μόνιμη βάση κατηγορεί κάποιον /-αν για ανυπόστατα πράγματα. Πολλοί εξ' αυτών το κάνουν με τρόπο ώστε να ξεγελούν ευκολότερα. Αυτοί είναι οι πιο επικίνδυνοι. Βεβαίως κάποια στιγμή θα αποκαλυφθεί ο ρόλος τους.

Ανώνυμος είπε...

re tsoglania pou sas vazei o xarakidis na grafete, ti apo ola afta einai psema ????????????? rwtiste ston kalo agro makakes

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΟ ΜΠΛΟΓΚ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΑΙΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΝΗΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΣΘΕΡΕΤΕ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ!!!ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

τι δεν ειναι ψεμα να μας πεις.....καλο θα ηταν να κρατατε λιγο τα προσχηματα και να κανετε μια ερευνα για τα θεματα που ανεβαζετε,αλλιως θα συνεχισετε να εκτιθεστε!!!!