Σελίδες

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Ορίστε o πολιτικός κανιβαλισμός του κ. Χαρακίδη !

Το επίπεδο του Δημοτικού Συμβουλίου της Δράμας έπεσε σήμερα πολύ χαμηλά με απόλυτη ευθύνη του Δημάρχου κ. Χαρακίδη και ορισμένων συμβούλων της παράταξής του.
Σήμερα ο Δήμος της Δράμας έζησε μία από τις χειρότερες στιγμές της ιστορίας του. Ο Δήμαρχος της πόλης κατά την διάρκεια της συνεδρίασης έχασε τον αυτοέλεγχό του, παρασύρθηκε από χαμηλού επιπέδου συναισθήματα και έγραψε την πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία του πολιτικού πολιτισμού που γνώρισε ποτέ αυτός ο τόπος.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.
Την Πέμπτη 25 Αυγούστου στην εφημερίδα «Εργασία συν» ο γνωστός φίλος του Δημάρχου Δράμας εκδότης και δημοσιογράφος κ. Σπύρος Λάτσας έγραψε ένα σχόλιο. Σ’ αυτό γινόταν συγκεκριμένη αναφορά στον Δημοτικό Σύμβουλο Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ για «συγκεκριμένη» έρευνα που πραγματοποιείται στο Δήμο Δράμας, για μία οφειλή του νέου επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο τμήμα προσόδων του Δήμου.

Χαρακτηριστικά το δημοσίευμα έλεγε ότι πρόκειται για ένα ζήτημα πολύ λεπτό που απαιτεί και σεβασμό. Μόνο αυτό δεν έκαναν όμως ο κ. Δήμαρχος και ο φίλος του κύριος εκδότης.
Το θέμα αφορούσε την πληρωμή του τάφου της αείμνηστης συζύγου του Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ, Βίκυ Γλάρου.

Ναι καλά διαβάζετε. Η Δημοτική αρχή για να χτυπήσει πολιτικά την αντίπαλη παράταξη χρησιμοποίησε μια υποτιθεμένη οφειλή για το χώμα που σκεπάζει μια νεαρή κοπέλα !!!

Ο κ. Παπαεμμανουήλ έθεσε το θέμα  σήμερα εκτός ημερήσιας διάταξης στη συνεδρίαση του συμβουλίου. Ξεκαθάρισε ότι καμία οφειλή δεν υπάρχει και ζήτησε την μαρτυρία των οικονομικών υπηρεσιών του Δήμου. Είπε ότι όλα τα οικονομικά ζητήματα είχαν τακτοποιηθεί από τις  2 Μαρτίου του 2011 ( δηλαδή μόλις 2,5 μήνες μετά το τραγικό συμβάν).

Ο κ. Παπαεμμανουήλ διαμαρτυρήθηκε έντονα στον  κ. Χαρακίδη για την απαράδεκτη διαρροή τέτοιων πληροφοριών και μάλιστα για ζητήματα τόσο λεπτά και τόσο ανθρώπινα.

Τα τραγικά γεγονότα συνέβησαν αμέσως μετά.

Παίρνοντας το λόγο ο κ. Χαρακίδης άφησε άφωνους τους πάντες. Αντί να πει ότι δεν έχει καμία σχέση ο Δήμος με διαρροές και ότι καταδικάζει κάθε ενέργεια και προσπάθεια σπίλωσης οποιουδήποτε δημοτικού συμβούλου με ψέματα και υπερβολές,ειδικά σε τόσο ευαίσθητα ζητήματα, έπραξε κάτι πολιτικά  ακατανόητο. Ουσιαστικά παραδέχτηκε ότι ο ίδιος έδωσε αυτές τις πληροφορίες στον φίλο του δημοσιογράρο. Έβγαλε έναν φάκελο με υπηρεσιακά έγγραφα και τα κουνούσε σαν να πανηγύριζε. Φώναζε λέγοντας ουσιαστικά ότι ο προϊστάμενος του τμήματος προσόδων τον ενημέρωσε, ότι ο δημοτικός σύμβουλος κ. Παπαεμμανουήλ πλήρωσε την οφειλή του στις αρχές Μαρτίου μετά από ενημέρωση της υπηρεσίας. Ρωτούσε με πάθος να μάθει πότε έγινε το συμβάν της οφειλής ( εννοούσε το θάνατο της νεαρής κοπέλας), για να αποδείξει ότι το ποσό δεν πληρώθηκε την άλλη μέρα της ταφής. Καταλαβαίνεται ότι το επίπεδο του δημοτικού συμβουλίου είχε πέσει πολύ χαμηλά. Έπιασε πάτο.

Οι αντιδράσεις όλων των συμβούλων τις αντιπολίτευσης ήταν γενικευμένες. Ο λίγος κ. πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, έδωσε εντολή για σύντομο διάλλειμα.
Σε  λίγα λεπτά ο κ. Θωμάς Μαργαρίτης , ο κ. Κώστας Σούτος και ο κ. Κώστας Ευμοιρίδης δήλωσαν την αποχώρηση των παρατάξεων τους από την συνεδρίαση εκφράζοντας τον αποτροπιασμός τους για την στάση του δημάρχου και για το επίπεδο του συμβουλίου.

25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ενώ αυτός πληρώνει τοις μετρητοίς. Χρωστάει σ όποιον μιλάει ελληνικά.
Ντροπή!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτόν τον Δήμαρχο να τον χαιρόμαστε.Θεέ μου τι χωριατόμαγκας!! Εμεινα έκπλικτη. ΕΡίναι δυνατον να συμβαίνουν τέτοια πράγματα?? Και να ήταν και κανένας που δεν χρωστάει.

Ανώνυμος είπε...

Δεν το πιστεύω, ο μεγαλύτερος ,μπαταξής των βαλκανίων κάνει μαθήμ,ατα οικονομικής συνέπειας

Ανώνυμος είπε...

τελικα ο "εγκριτος" δεν εχει ουτε ιερο ουτε οσιο.......αλλα θα μου πεις κυλισε το τεντζερης(δημαρχος)και βρηκε το καπακι(εγκριτος) μεσα στον τεντζερη ομως δεν εχει φαγητο αλλα ΛΑΣΠΗ....

Υ.Γ1: χαρακα μαζεψε τα dogia σου....
Υ.Γ2: με τον εγκριτο θα ασχοληθω αλλη φορα.......ΟΥΣΤ!!
===========================
rodolfo chikilicuatre.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΛΛΙΝΙΚΙΔΗΣ είπε...

ΗΡΘΕ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΙΔΗ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ!ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΟΥ ΑΣΚΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟΥ,ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΛΑΖΟΝΙΚΗ ΣΑ ΝΑ ΝΑΙ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ!ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟΣ!ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ!ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΟΙΠΟΝ!Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΕΦΤΑΣΕ ΧΑΡΑΚΙΔΗ! ΚΑΙ ΔΙΑΡΡΟΗ? ΠΟΥ ΝΑΞΕΡΕΣ ΧΑΡΑΚΙΔΗ ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ...ΔΙΑΡΡΟΗ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ?ΠΩΣ ΠΙΑΣΤΗΚΕΣ ΚΟΤΣΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕΣ?ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΞΕΓΥΜΝΩΘΗΚΕΣ ΣΕ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΣΑΙ!ΑΜ ΤΟ ΑΛΛΟ...ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΡΟΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΑΦΟΙ?ΑΣ ΤΟ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΟΙ ΔΡΑΜΙΝΟΙ...

Ανώνυμος είπε...

xarakidi eftases mexriou ekei ??? re kiriako eleos sevasou kapoious anthropous pou ponane. den exeis tipota allo gia ton papaemanouhl afto sou eipe o latsas na peis ???

STRATHGOS είπε...

Είναι φοβερό αυτό που συμβαίνει. Δεν είναι δυνατόν να πέφτει τόσο χαμηλά μια δημοτική παράταξη και να ασχολείται με τα έξοδα κηδείας μιας νεαρής κοπέλας. Ακόμη και να είχε δίκαιο, ακόμη και να μην είχε πληρωθεί το χρέος ποτέ δεν πρέπει να φτάνει ένας Δήμαρχος σε τέτοιο επίπεδο και μάλιστα όταν ο ίδιος δεν πληρώνει τοις μετρητοίς, χρωστάει σ όποιον μιλάει ελληνικά, είναι ίσως ο μεγαλύτερος μπαταξής της Δράμας για να μην πω των Βαλκανίων (όπως είπε κάποιος) και απ’ όσο γνωρίζω, άρχισαν να “σκάνε” οι επιταγές η μία πίσω από την άλλη. Και αυτός ο άνθρωπος προσπαθεί να κάνει μαθήματα συνέπειας; Πρόβλημα δικό του για ότι και να συμβαίνει στις επιχειρήσεις του όπως και πρόβλημα του Παπαεμμανουήλ για οποιαδήποτε ασυνέπεια υπάρχει μεταξύ του δήμου και του ιδίου αλλά το να πέσει ένα δημοτικό συμβούλιο τόσο χαμηλά και να ασχολείται με τα του ΟΙΚΟΥ μιας νεαρής κοπέλας με εξοργίζει σε τέτοιο βαθμό που μια κουβέντα έχω να πω. ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ για να μην σας ευχηθώ “ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ”, ηλίθιοι.

pasxalidis konstantinos είπε...

oti o xaralidis ine ufo to gnoriza edo ke kero ala na ftasi se afto to epipedo ipame ellas ellas i xora tis poustias a ke kati gia ton latza i pos ton ipate afti i dimosiografiski eftasan afton ton topo opou ine giafto na tous xaidebete ligo akoma kanonika eprepe na to kalo skeftete na kiklofori stin drama ala ipame tous psifisate tora perastika sas,

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΙΔΗ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΌ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΙ ΤΡΟΠΟ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΤΑΝ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΣΛΚΗΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΟΣ. Η ΜΕΥΓΕΝΙΚΗ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΓΕΛΑ ...ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ !

Ανώνυμος είπε...

τι επιπεδο , τι πολιτισμος ,τι ωραια στημενα σχολια απο το πιο ηθικο blog που δεν συκοφαντει και δεν πεταει λασπη καθολου .Ουστ υποκριτες που συνεχεια γραφεται σδω και χρονια οτι λασπη σας κατεβει στο κεφαλι και τωρα σας επιασε ο πονος

Ανώνυμος είπε...

ντροπή σου χαρακίδη. Αλλά τι άλλο να περιμένει κανείς από εσένα.

Ανώνυμος είπε...

to dimotiko simboulio giati den einai anartimeno sto diadiktio? ti fobate o dimarxos?

Ανώνυμος είπε...

kala akoma den zitisan signwmoi oi ypanthropoi ?????????

ΓΙΟΒΑΝΑΚΟΣ είπε...

βρε καλως τον μαιντανο τον λευτερακη..χαθηκες? ειχες καιρο να εκφρασεις δημοσια τον βαθυστοχαστο πολιτικο σου λογο...μας ελειψες.
λευτερακη? δεν πειραζει που εισαι μαιντανος..δεν εισαι ο μονος, το ασχημο ειναι πως εισαι γραφικος και ντενεκες και δεν το καταλαβαινεις.
τσιβκινογλου-καλλινικιδης-καπταιν μεταξας..θα μπορουσατε να εχετε μια μεσημεριανη εκπομπη...θα σαρωνατε..θα σπαγατε τα κοντερ..για ψαξτετο.

Ανώνυμος είπε...

o businessman,ο μαιντανος,ο ξερολας,ο αυθεραιτος και ο εργολαβος λασπης ωραια παρεα ειστε ωρε λεβεντοπαιδα.....σα δεν ντρεπαιστε λεω εγω αντι να ασχοληθειτε με τα προβληματα του δημου και να δειτε τι θα κανετε με τις σφαλιαρες που τρωτε συνεχεια (βλεπε επιχειρησιακο προγραμμα)αντι αυτων ασχολειστε με μικροτητες..........ΟΥΣΤ ΡΕ ειστε επικινδυνοι......
Υ.Γ:στο επομενο δημοτικο συμβουλιο θα σας τραταρω κολυβοζουμο που ειναι και μαλλακτικο για το στομαχι

==============================
rodolfo chikilicuatre.

Ανώνυμος είπε...

μη το λες ρε γιοβανοκο το Σαββατο στον Φυλακτο τους ισοπεδωσε ολους Ο Λευτερης

ΓΙΟΒΑΝΑΚΟΣ είπε...

λευτερακη?? οταν τελειωσεις με τις απειλες..τις βρισιες και καθαρισεις επιτελους τον χαρακιδη..σου προτεινω να ασχοληθεις με κατι αλλο.
βλεπω πως ο Σαμιος δεν τα παει καλα με την Δοξα, και υπαρχει μεγαλη φαγουρα στο μαγαζι.
Σου προτεινω να αρχισεις εναν "ανενδοτο"...με εκπομπες στα καναλια..συγκεντρωσεις..δηλωσεις..με τελικο στοχο να ανατρεψεις τον λαπα Πειραιωτη..και να αναλαβει επιτελους την Δοξα ενας δυναμικος Αμπελακιωτης.
ΑΑΑΑ??? μην ξεχασεις να προκαλεσεις εκλογες στην ερασιτεχνικη Δοξα για να εκλεξεις ενα συμβουλιο δικο σου.
εσυ αλλωστε απο εκλογες ξερεις..δεν εχεις χασει καμία εκλογη..απλα σε ολες σε πολεμησε το κατεστημενο, η ατυχια και καποιες σκοτεινες δυναμεις.

Ανώνυμος είπε...

μιας και ανεφερε ο γιοβανακος τις εκλογες......αληθεια λευτερη στις δημοτικες εκλογες του 1998 ποσους ψηφους πηρες??αν δεν μ απατα η μνημη μου ειχες κανει δικια σου παραταξη για να κατεβεις απεναντι στον ριτη και λιγο πριν τις εκλογες προσχωρησης στην παραταξη του leo galano from the new amissos..
===========================
rodolfo chikilicuatre.
Υ.Γ δεν συμφωνω με τις αποψεις του γιοβαβακου που απ οτι φαινεται ειναι του σαπιου συστηματος χαρακιδη

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΛΛΙΝΙΚΙΔΗΣ είπε...

ΖΗΤΩ ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΜΟΥ..ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΙΚΙΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΔΕΛΦΙΣΤΙΚΟΣ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ...ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ..ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ..ΑΛΛΩΣΤΕ ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ...ΔΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΛΠ ΚΛΠ...ΥΠ ΟΨΙΝ ΟΤΙ ΕΓΩ ΠΕΡΝΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΟΥ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΘΕΣΗ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ..ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΑΣΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ ΑΔΕΛΦΟΥΛΕΣ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΩ...ΕΥΧΡΑΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ...

Ανώνυμος είπε...

λευτερη μου οταν εμεις διναμε την μαχη των εκλογων και με το κομμα αλλα και με την δημοτικη παραταξη εσυ ησουν απεναντι μας....ετσι για να μην ξεχνιωμαστε.τωρα για το ποιος ειναι παντελονας και ποιος φουστανελας αστο......δεν σε παιρνει!!!!για το 98 παλι δεν απαντας οχι τιποτα αλλο ετσι για να μαθαινουν οι νεοι και να θυμουνται οι παλιοι!
================================
rodolfo chikilicuatre.

ΓΙΟΒΑΝΑΚΟΣ είπε...

ΛΕΥΤΕΡΑΚΗ..ΛΕΥΤΕΡΑΚΗ ΠΑΛΙ ΓΙΝΕΣΑΙ ΧΥΔΑΙΟΣ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙΣ.
ΒΡΕ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΣΜΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΣΟΥ ΑΝΕΘΕΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.
ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟΔΕ κ.ΑΡΝΑΟΥΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΟΥ ΑΝΕΘΕΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟ INTERNET.
ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΣΠΡΟΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ.
ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΤΙΣ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΘΑ "ΤΑ ΠΑΡΕΙ" Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΟΥ.
ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΡΝΑΟΥΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΝΑ ΣΕ ΜΑΛΩΝΕΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟ ΑΥΤΑΚΙ.
ΓΙΑΥΤΟ...ΑΝΤΕ ΛΕΥΤΕΡΑΚΗ..ΟΜΟΡΦΑ..ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ..ΟΜΟΡΦΑ.

Κωστας Δασκαλου είπε...

Γιοβανακο πατας στο facebook Lefteris Kallinikidis του στελνεις αιτημα φιλιας και εκφραζεις εκει τις αποψεις σου.Νομιζω οτι εχεις κανει ενα λαθακι και το συγκεκριμενο post δεν αναφερεται στα δικα σου προβληματα εναντιον καποιων.Εχουμε σοβαροτερα προβληματα να ασχοληθουμε απο το να καθομαστε και να διαβαζουμε τις δημοσιευσεις σου!!!

Ανώνυμος είπε...

μην τις διαβαζεις ρε παιδακι μου

STRATHGOS είπε...

Είμαι εδώ και 3 ημέρες εξοργισμένος με το θέμα που προέκυψε στο δημοτικό συμβουλίου μεταξύ του Δημάρχου κ Χαρακίδη και του μελλοντικού επικεφαλή της παράταξης Παπαεμμανουήλ. Αυτό όμως που δεν μπορώ να δικαιολογήσω είναι η αλητεία που επιδεικνύουν κάποιοι δημοσιογραφίσκοι της κακιάς ώρας, ξενόφερτοι στην Δράμα (όχι λόγω καταγωγής αλλά λόγω του ήθους αυτού του αλητήριου ΛΑΣΠΑ), άτομα που όπου έχουν εμπλακεί μόνο καταστροφή επέφεραν (ρωτήστε ΕΝΑ channel Καβάλας και STAR Δράμας), ανέντιμοι δίχως ηθικές αξίες και μάλιστα που στο παρελθόν έχουν κάνει ακόμη χειρότερα πράγματα. Δεν ήθελα να αναφερθώ στο θέμα αλλά η φωνή της χαροκαμένης μάνας της αξιαγάπητης Βίκης σε τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή παρεμβάσεις με αγανάκτησε τόσο και θέλω να ρωτήσω τον κύριο ΛΑΣΠΑ. Μήπως ξέχασε ποια δημοτική σύμβουλος πλήρωσε τα χρέη του στον δήμο ώστε να μπορέσει ο ίδιος να κηδεύσει την μητέρα του όταν πέθανε; Μίλησε κανείς τότε η έγραψε κανένας δημοσιογραφίσκος της κακιάς ώρας σε κάποια κολοφυλλάδα ότι ο ΛΑΣΠΑΣ έχει χρέη στον δήμο; ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΑΛΗΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

καλά όλα αυτά ρε παιδιά και συμφωνώ ότι δεν είναι η καλύτερη εικόνα που μπορεί να παρουσιάσει το Δημ. Συμβούλιο αλλά για την ταμπακέρια κανένας λόγος!!!! ο αξιότιμος κύριος παπαεμμανουήλ ξέχασε !!!! να πληρώσει τον τάφο της συζύγου του ( όπως ξεχνάμε να πληρώσουμε τις τσίχλες και τα τσιγάρα) είναι ο μάγκας αυτός και δεν έπρεπε να πληρώσει όπως πληρώνει ο απλός λαουτζίκος. Δυστυχώς όλοι μας έχουμε αυτή την νοοτροπία και να θεωρούμε αυτονόητο ότι επειδή είναι ο παπαεμμανουήλ ή ο Χαρακίδης ή όποιος άλλος θέλει έχει το δικαίωμα να πληρώσει όποτε θέλει και ευκαιρεί . Από ότι βλέπω όμως κανένας σας δεν ενδιαφέρει αν και πότε πληρώνουν οι κύριοι αυτοί. Σοβαρευτείτε λίγο και να είστε αντικιμενικοί με όλους και όχι μόνο με αυτούς που γουστάρετε και σας χτυπούν την πλάτη