Σελίδες

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Οριστικά, πάει για βουλευτής ο κ. Θωμάς Μαργαρίτης

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες τις οποίες εξασφάλισε το dramaole, ο πρώην δήμαρχος Δράμας κ. Θωμάς Μαργαρίτης κατέθεσε το βιογραφικό του στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, με την επιθυμία να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο των ερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

Ο Γραμματέας της Ν.Δ. κ. Λυκουρέντζος ήδη από τον Ιανουάριο –κατ΄ εντολή του κ. Αντώνη Σαμαρά- έχει αρχίσει διερευνητικές επαφές και ξεσκονίζει βιογραφικά στελεχών προκειμένου το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να είναι έτοιμο σε περίπτωση αιφνιδιαστικής προκήρυξης εκλογών από το ΠΑΣΟΚ.

Η επιβεβαιωμένη αυτή κίνηση του κ. Θωμά Μαργαρίτη κλείνει ένα κύκλο συζητήσεων που συντηρούνταν τόσο από τον ίδιο όσο και από συνεργάτες του στο δήμου, που τον ήθελαν να διεκδικεί εκ νέου τον δήμο της Δράμας παρ΄ όλες τις παλινωδίες που όλοι θυμόμαστε κατά το πρώτο εξάμηνο του 2011.

Αναπάντητο ερώτημα, μετά την κίνηση αυτή, παραμένει το τι θα πράξει ο στενός του συνεργάτης κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος, ο οποίος πριν από λίγους μήνες είχε εκδηλώσει κι αυτός την πρόθεσή του να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο θωμας θελει ο ριτης θα τον αφησει?

===============================
rodolfo chikilicuatre.

Ανώνυμος είπε...

Πάλι δεύτερος ο Θωμάς, προηγήθηκε ο Μαμσάκος και το σωστό θα ήταν να κάνει στην άκρη.

Ανώνυμος είπε...

άκου κυρ Θωμά.....μας κούρασες. έχω καλύτερη ιδέα.μείνε σπίτι σου κοίτα τον εαυτό σου, το γραφείο σου που πάει καλά??????????? και άφησε επιτέλους τα πισωγυρίσματα....μας κούρασες εμάς τους πρώην οπαδούς σου.υπάρχουν πιο δραστήρια και άξια στελέχη για να τραβήξουν μπροστά...ανάμεσα σε αυτά και κάποιοι που έλεγες πως είναι φίλοι σου και τους πούλησες χωρίς δισταγμό...δεν θα σε στηρίξω γιατί φοβάμαι ότι το ίδιο εύκολα θα πουλήσεις και εμένα.....άντε και συνταξιούχος πρώην δήμαρχος Δράμας ...με τις πλάτες άλλων...βουλευτής γιοκ..............

STRATHGOS είπε...

Τώρα μάλιστα. Έδεσε τον γάιδαρο του ο Σαμαράς σε μαρούλι. Με Μαργαρίτη και Μαμσάκο το κόμμα θα πάει περίφημα. Μήπως θα πρέπει να ερωτηθεί η τοπική ΝΔ για τα δύο φρούτα που ξαφνικά φύτρωσαν στον κήπο του κόμματος; Πότε αυτοί οι δύο κύριοι είπαν το όνομα του κόμματος; Πολύ φοβάμαι πως άλλοι είναι οι λόγοι της υποψηφιότητας τους.

Ανώνυμος είπε...

μια χαρα,τωρα και στην βουλη ο ΘΩΜΑΣ, εχασε ενα δημο μεσα απο τα χερια του και βαζει πλωρη για αλλα... ε ρεεεε μυαλα που κουβαλανεεε!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ο θωμας ΝΕΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣΣΣΣΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

Ε ναι, γιατί έχει συνηθίσει στο έτοιμο χρήμα. Πως είναι δυνατόν να γυρίσει στην αγορά εργασίας και δουλέψει τίμια???Κύριε πρώην δήμαρχε, δεν σας έφτασαν τα χρήματα που φάγατε από τους πολίτες της Δράμας και είπατε να φάτε και από τους υπόλοιπους Έλληνες πολίτες????