Σελίδες

Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Ανοίγει τις πύλες της η 18η Γιορτή Βιβλίου στην Δράμα

 
Την Παρασκευή 22 Ιουλίου ανοίγει τις πύλες της η 18η Γιορτή Βιβλίου, μια πολιτιστική εκδήλωση θεσμός πλέον στη Δράμα, η οποία συνδιοργανώνεται από το Δήμο Δράμας, τη ΔΕΚΠΟΤΑ και το Σύλλογο Βιβλιοχαρτοπωλών Δράμας.

Στο Δημοτικό Κήπο από τις 22 έως τις 29 Ιουλίου, κάθε απόγευμα χιλιάδες τίτλοι βιβλίων θα είναι στη διάθεση των βιβλιόφιλων για ενημέρωση, ταξίδια, γέλιο. Είναι βιβλία που απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες και καλύπτουν διάφορους τομείς της εκδοτικής δραστηριότητας στην Ελλάδα.
Στα πλαίσια της 18ης Γιορτής Βιβλίου, την Τρίτη 26 Ιουλίου, η συγγραφέας Μαρία Σκιαδαρέση θα παρουσιάσει το βιβλίο της «Τα παιδιά του δράκου», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Σύγχρονη Έκφραση» όπως επίσης και το λαογραφικό βιβλίο, το οποίο έχει επιμεληθεί, «Νασρεντίν Χότζας – Ιστορίες και χωρατά από τη Μικρά Ασία και τον ελλαδικό χώρο» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Κέντρο Ανατολικών Γλωσσών και Πολιτισμού».
Θα μας μυήσει στη λαϊκή σοφία της Ανατολής και σε ένα είδος χιούμορ που εκτός από τη διασκέδαση προσφέρει και στοχασμό. Την εκδήλωση θα προλογίσει η πολιτισμολόγος Λίζα Γρηγοριάδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: