Σελίδες

Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Τα παιδία παίζειν...

Δελτίο τύπου εξέδωσε η παράταξη "πόλη &ζωή" για λογαριασμό του δήμου Δράμας!!!
Σύγχυση και διαπλοκή ρόλων ή συνειδητή επιλογή;
Σε κάθε περίπτωση η πρακτική αυτή που ταυτίζει τον δήμο και  την δημοτική αρχή με την  παράταξη "πόλη&ζωή"  παραπέμπει σε ολοκληρωτικές και αντιδημοκρατικές λογικές.
Παραπέμπει σε νοοτροπίες κατοχής, άλωσης και λαφυραγώγησης του δήμου από την παράταξη του κ. Χαρακίδη, "πόλη & ζωή".
Δυστυχώς η κατάσταση αυτή αποτελεί πλέον καθημερινή πολιτική πρακτική της παράταξης "πόλη & ζωή".       
Στο κείμενο του εν λόγω δελτίου τύπου διαβάζουμε ότι η παράταξη "νέα εποχή" κυβέρνησε το δήμο επί 25 έτη.
2011-25=1986.
Στις δημοτικές εκλογές του 1986 νικητής αναδείχθηκε ο Σωκράτης Δημητριάδης, πόυ διοίκησε το δήμο μέχρι το 1990.
Η ανιστοριτότητα του επικοινωνιακού επιτελείου της παράταξης "πόλη & ζωή" μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι πρόκειτια περί παιδικής χαράς του κ. Χαρακίδη.
Αυτός είναι ο λόγος που εδώ και αρκετό καιρό απώλεσε   το επικοινωνιακό πλεονέκτημα. 


Το δελτίο τύπου της παράταξης "πόλη & ζωή"
Χωρίς ίχνος ντροπής η παράταξη Νέα Εποχή Νέα Δράμα, παραποιεί, όπως άλλωστε συνηθίζει, για μία ακόμη φορά την πραγματικότητα με σκοπό να αποκτήσει λόγο ύπαρξης.
Μετά την εγκληματική συμπεριφορά που είχε όλα τα προηγούμενα χρόνια απέναντι στο στολίδι της πόλης μας, το Δημοτικό κήπο, έρχεται τώρα να καταγγείλει την νέα Δημοτική Αρχή για αδιαφορία την στιγμή που γνωρίζει ότι:
Μετά από 25 ολόκληρα χρόνια σχεδιάζεται σήμερα για πρώτη φορά η πλήρης ανακατασκευή του Δημοτικού κήπου της Δράμας προκειμένου να αποτελέσει όπως και στο παρελθόν τον μεγαλύτερο πόλο επισκεψιμότητας μέσα στην πόλη.

Η νέα Δημοτική Αρχή μόλις έξι μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων της έχει να αντιμετωπίσει όχι μόνο ένα, αλλά σωρεία πολύ σοβαρών προβλημάτων, αφού της παραδόθηκε μια πόλη εγκαταλειμμένη, ανάμεσα σε αυτά και η πλήρης εγκατάλειψη του Δημοτικού Κήπου που είναι αποτέλεσμα της 25ετούς διοίκησης του Δήμου από την παράταξη της Νέας Εποχής.
Τα ξεπερασμένα πλέον στην πολιτική τεχνάσματα των χαλκευμένων καταγγελιών για τη δημιουργία απλά και μόνο εντυπώσεων, δεν πείθουν ούτε και τους πλέον εύπιστους πολίτες.  Είναι απορίας άξιο το πώς η παράταξη που κατέστρεψε ένα μεγάλο μέρος του Δημοτικού Κήπου με την πρόχειρη τοποθέτηση κατασκευών, όπως το καρουζέλ της Ονειρούπολης, που κατέστρεψε το κεντρικό και ιστορικό σιντριβάνι, και μάλιστα πληρώνοντας 36.000 ευρώ χωρίς να εισπράξει ούτε 1 ευρώ, που ξήλωσε τμήματα πρασίνου και τα τσιμεντάρισε χωρίς ενδοιασμό, που προσπάθησε να μετατρέψει τον Δημοτικό Κήπο σε πάρκο αυθαιρέτων αγνοώντας  βασικούς κανόνες αισθητικής, αλλά και τους νόμους, που εγκατέλειψε τις γεωτρήσεις του κήπου, με αποτέλεσμα να υπολειτουργεί μόνον η μία από τις δύο και να μην επαρκεί η ροή για την ανανέωση του νερού των λιμνών, πώς λοιπόν αυτή η παράταξη αντί να ζητήσει συγγνώμη από τους Δραμινούς, μηχανεύεται τεχνάσματα για να προβάλει ένα στην πραγματικότητα ανύπαρκτο ενδιαφέρον για την πόλη μας.
Η παράταξη που εγκλημάτησε καταστρέφοντας το Δημοτικό Κήπο 25 ολόκληρα χρόνια δεν μπορεί σήμερα να έχει το θράσος να μιλά για ότι επιδεικτικά απαξίωσε.

Γραφείο Τύπου
Τηλ. 2521047285
Fax. 2521030953
e-mail: poli-zoi@otenet.gr
Διαδίκτυο: www.polikaizoi.gr
Διεύθυνση: Ηπείρου 41
  

Δεν υπάρχουν σχόλια: