Σελίδες

Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Μας θεωρεί ιθαγενείς

Προφανώς ο κ. Τζίμας συναγωνίζεται άνετα τον κ. Αηδόνη (τον κατά τα λεγόμενά του "υφυπουργό μας") στην εμπαιχτική πολιτική συμπεριφορά.
Μέχρι και ο ομοϊδεάτης του δημοσιογράφος κ. Θανάσης Φυλακτός δεν τον "άντεξε" σε τηλεοπτική συνέντευξη που του παραχώρησε την Παρασκευή, στο ΑΛΦΑ TV.
Κυριολετικά τρελαίνεται κανείς όταν ακούει τον κ. Τζίμα.
Λες και ο ίδιος δεν αποτελεί σημαντικότατο μέρος του πολιτικού συστήματος της Δράμας με καθοριστικές ευθύνες για τον ξεπεσμό του νομού, δεν υπήρξε επί 16-ετία δήμαρχος Δράμας και για τρίτη θητεία βουλευτής.
Διετέλεσε υπουργός ο κ. Τζίμας...
Όλοι θυμόμαστε.
Δεν δικαιούται ο κ. Τζίμας, με την απίστευτη ελαφρότητα στην διατύπωση επιχειρημάτων που τον διακρίνει, να θεωρεί ότι όλοι οι Δραμινοί πάσχουμε από Αλτσχαϊμερ.
Μνημείο πολιτικής θρασύτητας και εμπαιγμού αποτελεί ο κατάλογος των ανεπίλυτων προβλημάτων της Δράμας που δημοσίευσε μόλις έχασε τον υπουργικό θώκο. 
Τα διθυραμβικά  δελτία τύπου που εξέδιδε επί κυβερνήσεων Καραμανλή, υπάρχουν.
Μια απλή ανάγνωση τους εκθέτει ανεπανόρθωτα τον κ. Τζίμα.  

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

τον τζιμα ο κυρ θωμάς δεν το έφθανε ούτε στο μικρό του δαχτυλάκι. και άφησε και ένα γήπεδο κραχτίδη στη δραμα όχι σαν τον αχαήρευτο τον δικηγόρο που όλο κομπίνες έκανε και μας τάραζε στο ψέμα για να τον ψηφίζουμε