Σελίδες

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Υπεκφυγή Μλεκάνη

Ενώ ο δήμαρχος και η στενή του επιμελητηριακή ομάδα συνεχίζουν να κρύβονται, ο αντιδήμαρχος κ. Μλεκάνης εμφανίστηκε και πάλι σε ρόλο διασώστη-πυροσβέστη.
Σε μια όντως πετυχημένη τηλεοπτική του παρουσία στο STAR , υπήρξε αποτελεσματικός και κυρίως ειλικρινής.
Ομολόγησε αστοχίες, παραδέχτηκε ολιγωρίες και καθυστερήσεις στο έργο της δημοτικής αρχής, έδωσε εξηγήσεις και φυσικά πέρασε στην αντεπίθεση.
Αποκάλυψε ότι και η προηγούμενη δημοτική αρχή με δήμαρχο τον κ. Θωμά Μαργαρίτη συμπεριέλαβε βουλγάρικη αντιπροσωπεία στις εκδηλώσεις των "ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ".
Συγκεκριμένα το 2010 σε ποδοσφαιρκό τουρνουά στο γήπεδο του Πανδραμαϊκού συμμετείχε βουλγάρικη και τούρκικη ομάδα κορασίδων.
Φαίνεται κ. Μπλεκάνη ότι δικαιώνεται ο κ. Τερζής όταν από το 2006 μιλούσε για οπισθοδρομικές  λογικές και νοοτροπίες των δύο παρατάξεων.
Δηλαδή των παρατάξεων των κ.κ. Χαρακίδη και Μαργαρίτη.
Εκεί όμως που μας τα χάλασε ο κ. Μπλεκάνης ήταν όταν εμμέσως πλην σαφώς επιτέθηκε στα Blogs.
Εστίασε μάλιστα με τρόπο επικίνδυνο (αφού γενίκευσε και συνεπώς   ισοπέδωσε) στην ανωνυμία του  "καθενός" που γράφει, του "καθενός" που διαβάζει και άρα επηρρεάζεται.
Προφανώς εδώ ο κ. Μλεκάνης βρίσκεται σε πλήρη αντίθεση με το κόμμα του και τον κ. Παπανδρέου, που έχουν επισήμως διατυπώσει άλλη άποψη.
Εν πάσει περιπτώσει  όλοι και όλα κρίνονται με βάση το έργο τους.
Εμείς ως Blog θα παρεμβαίνουμε  στον τομέα της ενημέρωσης-πληροφόρησης πάντα με συγκεκριμένα στοιχεία, με στόχο την εξυπηρέτηση της αλήθειας και μόνη αυτής.
Και φυσικά καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται.
Αλήθειες λοιπόν.
Ο κ. Μπλεκάνης δεν απάντησε συγκεκριμένα σε ερώτημα για το κόστος κατασκευής και διαμόρφωσης του νέου γραφείου δημάρχου, αντιθέτως με γενικότητες υπέκφυγε της απάντησης..
Εμείς λοιπόν κ. Μλεκάνη υποστηρίζουμε ότι το κόστος υπερέβη κατά πολύ τις 30.000 ευρώ που ο ίδιος ο δήμαρχος ανέφερε στο δημοτικό συμβούλιο.
Δηλαδή είπε ψέματα.
Και το χειρότερο, προκλητικότατα, λειτούργησε και στην περίπτωση αυτή με τρόπο ρουσφετολογικό και σε βάρος αρχών και αξιών, όπως η διαφάνεια και η ισονομία.
Ανέθεσε εργασίες του νέου δημαρχιακού του  γραφείου σε γιό δημοτικού του συμβούλου και συναδέλφους σας.
    


Δεν υπάρχουν σχόλια: