Σελίδες

Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Που κρύβεται το στενό επιτελείο του Χαρακίδη;

Είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι η κυρίως ομάδα του κ. Χαρακίδη είναι εξαφανισμένη από κάθε δημόσια παρουσία παρά το γεγονός ότι είναι η ομάδα που έχει το απόλυτο κουμάντο του Δήμου Δράμας.
Έχουν μπει στο περιθώριο όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι και τα στελέχη της παράταξης του. Υπάρχει μια «περίεργη» και άτυπη απαγόρευση δημοσίων εμφανίσεων στην τηλεόραση.
Ο κ. Χαρακίδης είναι κρυμμένος, σχεδόν εξαφανισμένος από τα ΜΜΕ της πόλης μας. Δίνει συνεντεύξεις (σίγουρα και τις ερωτήσεις) μόνο στο ασφαλές για αυτόν περιβάλλον του κ. Λάτσα. Είναι βέβαιο ότι τρέμει τον απευθείας και ζωντανό  διάλογο με τους δημοσιογράφους. Δεν ξέρουμε αν του έγιναν προσκλήσεις, αλλά σίγουρα αυτός δεν πηγαίνει γιατί φοβάται τις χτυπητές αδυναμίες του. Διάλογο με τον κ. Τερζη ούτε να το διανοηθεί δεν μπορεί. Αυτός δεν εμφανίζεται ποτέ στην τηλεόραση. Καμία φορά κάνει κάτι εύκολες δηλώσεις μονολόγου.
Υπάρχουν αρκετές κατηγορίες στελεχών και συμβούλων.
Υπάρχουν οι «άσχετοι», αυτοί που δεν ξέρουν τι τους γίνεται και που δεν θα προλάβουν να μάθουν, γιατί δεν θέλουν να μάθουν τίποτα. Αυτοί δεν εμφανίζονται ποτέ στην τηλεόραση.

Υπάρχουν οι «ορεξάτοι», που όμως την όρεξη τους δεν εγκρίνει η στενή ομάδα του δημάρχου και θα αργήσουν να πάρουν ρόλο και λόγο. Αυτοί δεν εμφανίζονται ποτέ στην τηλεόραση.

Υπάρχουν οι «κολλητοί» που αυτοί αφήνουν άλλους να βγάζουν τα κάστανα από την φωτιά (αυτοί κάνουν μπίζνες, ποιος έχει όρεξη να τρέχει έχει στα κανάλια και να δικαιολογεί τα αδικαιολόγητα;). Αυτοί δεν εμφανίζονται ποτέ στην τηλεόραση.

Υπάρχουν και οι δύο «μαϊντανοί» που είναι και οι μόνοι που μπορούν να αρθρώσουν δυο κουβέντες με σωστά Ελληνικά και με επιχειρήματα. Ο κ. Μλεκάνης και ο κ. Ζαχαριάδης έχουν αναλάβει τον ρόλο 30 ανθρώπων. Μιλάνε για όλους και για όλα, κρατώντας (έτσι νομίζουν) τον δήμαρχο φαντομά στο απυρόβλητο.

Είναι γελοία η εικόνα μια δημοτικής αρχής που δεν έχει κανέναν (μόνο 2) να απαντήσει στα θέματα που θέτουν οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης. Είναι τουλάχιστον αστεία η εικόνα που μια παράταξη δεν προλαβαίνει να απαντήσει στις καταγγελίες τον πολιτών και των πολιτικών της αντιπάλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: