Σελίδες

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Δήμαρχος με κλειστά μικρόφωνα !

Το λέγαμε και θα συνεχίσουμε να το λέμε. Ο κ. Χαρακίδης μας επιβεβαίωσε. Κρύβεται από τους δραμινούς πολίτες. Κρύβεται πίσω από τα κλειστά μικρόφωνα και τους δημοσιογράφους της αρεσκείας του. Μέχρι σήμερα συνήθιζε να δηλώνει παρών μόνο με συνεντεύξεις τύπου-μονολόγους. Είχε βεβαίως κάνει και μία συνέντευξη σε κανάλι της Καβάλας με τον κ. Λάτσα που ως γνωστών είναι δικός του άνθρωπος και ουσιαστικά στενός του συνεργάτης.
Σήμερα αιφνιδίασε και εμφανίστηκε στην τηλεόραση μιλώντας για δυόμιση ώρες σε μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη. Μονόλογος δηλαδή χωρίς τηλέφωνα, χωρίς παρεμβάσεις χωρίς να έχει κανείς το δικαίωμα να διαψεύσει επιτόπου τον κ. Δήμαρχο που με ψεύδη προκάλεσε την νοημοσύνη των Δραμινών πολιτών. Δεν πρόλαβε ο κ. Γκέρτας να πει ότι συμφωνεί με την Δημοτική Αρχή για το Βουλγάρικο συγκρότημα και έγινε αρεστός του Δημάρχου.  
Είναι φως φανάρι ότι ο κ. Δήμαρχος φοβάται μια πραγματική συνέντευξη! Φοβάται ουσιαστικά τον πραγματικό αντίλογο. Βγήκε στην Άλφα τηλεόραση αλλά προφανώς φοβήθηκε να βγει με τον κ. Αβανίδη ή τον κ. Φυλακτό. Τρέμει να βγει στο Star TV  στην κα  Οικονόμου και στον κ. Ηλιάδη. Ζήτησε δημοσιογράφο της αρεσκείας του και ζήτησε μαγνητοσκόπηση.
Σε λίγο οι αλήθειες και τα ψέματα της συνέντευξης μόνο στο Dramaole.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

re lamogia metaxisa koroideyste!!!!! o hliadhs akoma mea tiropites plironete are marie toy kakoema8es!!!

Ανώνυμος είπε...

τραλαλα τραλαλα οι εκλογες ειναι κοντα.....!!!!!
και αν τον ξαναδειτε δημαρχο στειλτε μου mail...
ειδικα ο ΣΠΥΡΙΔΩΝ....!!!!

====================== rodolfo chikilicuatre