Σελίδες

Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Πυρρίχιος-Πόλη & Ζωή

O Σύλλογος Ένωση Χορευτών Ν. Δράμας ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ έχει πρόεδρο τον κ. Ιωάννη Ζωσημάδη, ό οποίος είναι και ταμίας του σωματείου ΠΟΛΗ&ΖΩΗ.
Τυχαίο;
Δεν νομίζω.
Στο ιστορικό ατόπημα του δήμου Δράμας να καλέσει και να βραβεύσει βουλγάρικο χορευτικό συγκρότημα στα "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ",  ο ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ και η οικογένεια του κ. Ζωσημάδη ανέλαβαν το ρόλο του απολογητή.
Ερώτηση προς τον κ. Ζωσημάδη και τον σύλλογο Πυρρίχιο;
Υπάρχει ιστορικό προηγούμενο,  ποντιακός σύλλογος την ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας (19 Μαϊου) να καλέσει τουρκικό χορευτικό συγκρότημα ή γενικότερα Τούρκους να παραστούν και να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις;
Λάθος δρόμο πήρατε κύριοι και κυρίες του Πυρρίχειου.
Εκθέσατε ανεπανόρθωτα το ποντιακό ζήτημα.
Σκέφεστε τις συνέπειες πιθανής αξιοποίησης της ενδοτικής σας στάσης από τους πολέμιους του ποντιακού ζητήματος και της Γενοκτονίας;
 



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πως μέσα απο ένα blog και μια ανωνυμία να υποδεικνειεται ποιος τραβάει λάθος δρόμο .Εσείς τον δρόμο τον έχετε βρει και τι έχετε προσφερει στο ποντιακό ζήτημα .

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή στους εκπροσώπους της ΠΟΕ να μην έχουν τη δύναμη να παρουσιάσουν την άποψη τους και να αναρτούν στο blog ανώνυμα αυτό που πιστεύουν αλλά μάλλον δεν έχουν τη δύναμη της άποψη τους ας ρωτήσουν τον πρόεδρο της ομοσπονδίας τους να τους πει αν αυτός θα απέκλειε τη παρουσία και κατάθεση στεφάνων τούρκων σε εκδήλωση γενοκτονίας η θα ήταν ένα δείγμα αναγνώρισης της γενοκτονίας από τους τούρκους και ένα ακόμα πάτημα για να πιέσουμε για την αναγνώριση το ίδιο το τουρκικό κράτος . ας αφήσουν οι ποντιοπατέρες αυτοί τα παιχνίδια τους που ως μονό στόχο έχουν να βλάψουν τον πυρρίχιο που δεν ανήκει στην ομοσπονδία τους .