Σελίδες

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Αποκάλυψη! Σε γιο Δημοτικού Συμβούλου οι εργασίες του νέου γραφείου του Δημάρχου Δράμας

Το περίφημο πλέον νέο πολυτελές γραφείο του Δημάρχου Δράμας που χρυσοπληρώνουν οι πολίτες μέσα σε σκληρή εποχή κρίσης, δείχνει το σκεπτικό λειτουργίας της Δημοτικής Αρχής.
 Η τακτική του «Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει» βρίσκει απόλυτη εφαρμογή. Αποκαλύπτουμε σήμερα ότι αρκετές χιλιάδες ευρώ που δαπανούνται αυτή τη στιγμή, για την δημιουργία της πριγκιπικής αίθουσας του νέου Δημαρχείου, θα δοθούν στο γιο του Δημοτικού Συμβούλου της παράταξης Πόλη και Ζωή, κ. Θεμιστοκλή Ρεμόντη.
Μιλάμε για έναν «παλιό» της τοπικής αυτοδιοίκησης που έχει διατελέσει πολλά χρόνια Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος με την παράταξη του κ. Τζίμα. Φημίζεται ως ένας άνθρωπος που ξέρει καλά να διαπραγματεύεται την συμμετοχή του στα δημοτικά ψηφοδέλτια.
Ήταν Δημοτικός Σύμβουλος και με αρχηγό τον κ. Μαργαρίτη, κάπου όμως στην πορεία δεν τα βρήκανε και «λογικά» βρέθηκε στην ομάδα του κ. Χαρακίδη.
Λίγες μέρες πριν τις Δημοτικές Εκλογές και μετά από μία ανούσια παρεξήγηση ταρακούνησε την παράταξη του κ. Χαρακίδη γιατί δήλωσε ότι θα αποχωρήσει. Ήταν η στιγμή που έπρεπε να γίνουν οι συμφωνίες.
Για όσους τον γνωρίζουν δεν ήταν μόνο απογοητευμένος αλλά και διακριτικά αποστασιοποιημένος, μετά την ανακοίνωση της λίστας των Αντιδημάρχων απ’ όπου ο ίδιος απουσίαζε. Προφανώς ο κ. Χαρακίδης κατάλαβε ότι έπρεπε να γίνει η επαναπροσέγγιση. Η ανάγκη για γυψοσανίδες στο νέο γραφείο του Δημάρχου, ήταν μια καλή ευκαιρία για μια πρώτη δόση.
Νόμιμο είναι ο κάθε Δημοτικός Σύμβουλος και τα παιδιά τους να πληρώνονται  κάνοντας δουλειές στον Δήμο, άσχετα αν εκεί βρέθηκαν για να υπηρετεί αφιλοκερδώς τους πολίτες.
Αλήθεια όμως, πόσο ηθικό είναι; Καθόλου ηθικό δεν είναι.
Είμαστε βέβαιοι ότι στο Δημοτικό Συμβούλιο υπάρχουν άνθρωποι με υψηλές αξίες και με ηθική, που έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τακτικές σαν αυτή που σας παρουσιάζουμε σήμερα και σαν άλλες αντίστοιχες του παρελθόντος, που μάρτυρες υπήρξαμε όλοι. Οι άνθρωποι που έχουν διαφορετική αντίληψη του τρόπου άσκησης πολιτικής  και δεν συμφωνούν με τις αντιπαροχές του κ. Χαρακίδη θα σηκώσουν το ανάστημά τους;
Αν το πράξουν θα αποδείξουν ότι είναι παλικάρια και ότι τιμούν τους πολίτες που τους έστειλαν στο Δημοτικό Συμβούλιο. Αν δεν έχουν το θάρρος να αντιδράσουν, να χαίρονται τον κ. Ρεμόντη και τις γυψοσανίδες του. Να σκύψουν το κεφάλι τους και να περιμένουν να έρθει η σειρά τους, για το δικό τους κοκαλάκι .
Υ.Γ. Αν αυτό συνέβαινε σε άλλη περιοχή εκτός Δράμας κάποιοι θα είχαν υποβάλει την παραίτησή τους. Δεν βλέπουμε φαντάσματα, αυτά τα πραγματα στον τόπο μας δεν γίνονται.
dramaole Εδώ μόνο αλήθειες !

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φυλακτέ θα συνεχίσεις πολύ αυτά τα παραμύθια;
η εμμονή σου καταντάει ψυχασθένεια

Ανώνυμος είπε...

Θέμη καλός είσαι στις διαπραγματεύσεις, αλλά έμπλεξες με μαιτρ του είδους

Ανώνυμος είπε...

Εδώ ο κόσμος πεινάει, μαγαζιά κλείνουν και αυτοί μοιράζουν τα λεφτά μεταξύ τους.
Δεν ντρεπόμαστε

Ανώνυμος είπε...

Μια ζωή τέτοιος ήταν ο Θέμης.Ρωτήστε τον Τζίμα και τον Μαργαρίτη

Ανώνυμος είπε...

Περιμένουμε αποκαλύψεις για Καλαϊτζίδη

Ανώνυμος είπε...

Μου αρέσει που ξέρουν και ποιος τα γράφει. Άντε Φυλαχτέ απέδειξε στους έξυπνους πως δεν εισαι ελεφαντας

Ανώνυμος είπε...

το νεο γραφειο μαλιστα το εχουν ονομασει ¨γραφειο εθιμοτυπιας δημαρχου¨.....!!!!!!ορισμενοι σε τετοιους χαλεπους καιρους συνεχιζουν να προκαλουν τον κοσμο και μαλιστα λιγους μονο μηνες μετα τις εκλογες.....
=====================
rodolfo chikilicuatre.

Ανώνυμος είπε...

re remondi me merikes gipsosanides se ksegelase o xarakidis ???
to eksipno pouli apo tin miti pianete tora oute evroylaki den 8a perneis girologe simvoule.

Ανώνυμος είπε...

το δημοτικό συμβούλιο να αρνηθεί να δωσει τα χρήματα. ειναι ντροπή για όλους