Σελίδες

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Ο νέος πρόεδρος και η κολοτούμπα του !

Για όσους δεν το γνωρίζουν, έχουμε νέο πρόεδρο στο επιμελητήριο της Δράμας εδώ και μερικές εβδομάδες. Διάδοχος του κ. Χαρακίδη είναι ένας καλός και πιστός του φίλος, ο κ. Στέφανος Γεωργιάδης.
Όλη η  Δράμα γνωρίζει ότι ο νέος δήμαρχος Δράμας άφησε την καρέκλα του στο επιμελητήριο, αλλά ποτέ δεν απώλεσε τις εξουσίες του από εκεί.  Η παρουσία του κ. Γεωργιάδη, εξασφαλίζει στον Μέγα κ. Χαρακίδη όλη την κυριαρχία του στο επιμελητήριο.
Υπάρχει όμως και κάτι ουσιαστικό, στην ενδιαφέρουσα ιστορία διαδοχής. Είναι κάτι που δείχνει και την λογική λειτουργίας της παρέας Χαρακίδη.
Ο κ. Γεωργιάδης δεν ενοχλείτε καθόλου από τον διακοσμητικό ρόλο που έχει αναλάβει, δεν ακούει αυτά περί «μαριονέτας» που και οι σύντροφοι του λένε και συνεχίζει τα φιλόδοξα όνειρα του.
Είναι ένα ακόμα κλασικό παράδειγμα ατόμου που λειτουργεί στην ομάδα του κ. Χαρακίδη. Μπροστά στον προσωπικό μας στόχο δεν υπολογίζουμε τίποτα και κανέναν, λένε τα μέλη της παρέας και  έτσι κάπως πορεύεται και ο νέος πρόεδρος του επιμελητήριου.
Ξεκίνησε την πολιτική του διαδρομή ως υποψήφιος, για υποψήφιος της ΝΔ. Απέτυχε παταγωδώς.
Η εμπλοκή του με τα κομματικά της ΝΔ άλλωστε δημιουργούσαν πρόβλημα στο εσωκομματικό παιχνίδι που έπαιζε εκείνο το διάστημα ο φίλος του κ. Χαρακίδης, με το ΠΑΣΟΚ. Θέλοντας να θολώσει τα νερά αλλά και ταυτόχρονα να βρει λιμάνι αφετηρίας για τα σχέδια του, επέλεξε το κόμμα της κας Μπακογιάννη. Διαφήμιζε στους πάντες ότι γνωρίζει τον γαμπρό της Ντόρας και έφτασε στο τραγικό σημείο να κυκλοφορεί με μια φωτογραφία, όπου φαινόταν το όνομα του σε κάρτα reserve, σε τραπέζι μεταξύ εκατοντάδων άλλον  καλεσμένων της πρώην υπουργού. Το φλερτ βέβαια με την Δημοκρατική Συμμαχία προχώρησε και βρέθηκε μέσα στα πρώτα στελέχη του κόμματος.
Την εποχή που γίνετε πρόεδρος στο επιμελητήριο, τα γκάλοπ βυθίζουν την Ντόρα και το κόμμα της στα τάρταρα. Η «καλοτούμπα»  ήταν θέμα χρόνου να γίνει.
Αν σήμερα κάποιος ρωτήσει τον κ. Γεωργιάδη σε ποιο κόμμα ανήκει, είναι σχεδόν σίγουρο ότι δεν θα καταλάβει τι θα του απαντήσει. Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
Ο κ. Χαρακίδης και η παρέα των κολλητών του, έχουν μία ιδεολογία και μόνο ένα κόμμα, αυτό της μπίζνας.

2 σχόλια:

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΛΛΙΝΙΚΙΔΗΣ είπε...

ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ ΣΩΣΤΟ..ΕΙΣΑΙ ΩΡΑΙΟΣ...ΜΠΡΑΒΟ...

Ανώνυμος είπε...

τελικά τα πετυχημένα ¨κονε¨γίνονται τον χειμώνα με καλό φαγητό και 3μετρα πούρα......συμφωνείς πρόεδρε?(και ας έχουν περάσει κάποια χρόνια)

===============================
rodolfo chikilicuatre.